sanirim link olmus
sanirim link olmus
ben iyi bi ingiliz ligi fmcisi olarak bu taktik zaten liverpoolun ana taktiğidir ve patentidide cok sayın rafa beniteze ait baskılı bir taktik tabi ama bi golü yedinizmi çok rahat çözülürsünüz .....demedi demeyin![]()
deniyelim bakalım bi nasılmış
bende yorumum yayınlamadı dıye birdaha yazmıştım ama şimdi gördüm kusura kalmayın
takktikk krall ben trabzonsporum bu taktikle Fb ye 5 attımm 2 tanede yedim ama o kadar olcak..![]()
Ya acaba ıdman onerınızde varmı ?
taktik ii ye benziyo
aynen bende liverpool ile oynuyorum ilk önce düz 4-4-2 ile başladım instruction da bi kaç değişiklik yapar klasik 4-4-2 ile devam ederim diyordum ama baktım elimdeki adamların bu taktiğe uyan özelliği var benimde aklıma bu geldi, ancak ben orta sahadaki iki adamı ön libero konumunda oynatıyorum daha defansif ve az gol yiyorum, ayrıca sağ tarafta gerard amc de ise kuyt ı oynatıyorum kuyt ataklarda crouch a destek veriyor ve verdiği destek tam yerinde basının devamlı övgüsünü alıyor, gerçekten güzel bir taktik ama ben mc leri dmc oynatıyorum, arkadasın eklediği bu taktikle barcelona da oynuyor aynı zamanda ama onların kanat adamları tam bela![]()
kardess taktIk iii olmus da ben sana baska bi sey sorcam..senn kullandigin skin in linkini wersene bana
bi deneyelim nasılmıs saol
muthis bi taktik saol saol saol![]()
peki instructions nasil olmali bu taktikle oynarken
güzel taktik denedim ama ben başka taktik kullanıyorum
kotu bi taktik bu taktikle altayi bile zar zor yendim benim taktiim en iisi
ben caykur rizeyle oynadim simdi de istanbulspordayim bu tip takimlarda da ise yarar mi bu taktik deneyen var mi arkadaslar
bu taktiği kullanırken oyuncuları yine mevkilerine göre görevlendirecek miyiz???
ewt arkadaslar taktik super gercelten guzel ben betisle butaktikle 20 macta 2beraberlik geri kalan galibiyet aldim acaib etkili bitaktik tavsiye ederim palasim icin saolun
bende bu taktiği beşiktaşta denicem sağol
taktigi besiktas ile denedim.kaliteli bir amc varsa takım cok gol atıyor.tabi oyuncu komutlarını da iyi ayarlamanız gerekiyor.
özellikle 2 tane iyi mc,defansif özellikleri iyiyse takım kolay kolay gol de yemiyor.
forvetleri cok iyi besleyen bi taktik,eger forvetinizin bitiriciligi 15 ve ustuyse ondan harikalar bekleyebilirsiniz.
cok basarılı bir taktik,tebrikler dostum...
evet arkadaşlar. Taktimk çok güzel. Şu ana kadar bir kez yenildim (30 maç). Onda da çok gol kaçırdımİyi bir kadronuz var ise süper bir taktik. Defansını ve kaleciniz iyi olmalı. Gneel anlamda hücuma dönük, etkileyici bir taktik
![]()