Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Alex: F.Bahçe'de Kalmayı İstiyorum

Hybrid View

İnşallah Fenerbahçe kalır. Fenerbahe'nin hatta Türkiye'nin şuan daki en iyi futbolcu bunu ben değil istatistikler söllüyor. Şuan ligde en fazla gol atan Türkiye ligine en fazla asist yapma başarısını gösterdi. Konya maçında sakatlığının geçmesi ile inanılmaz oynadı. Kalacağı için mutluyum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by AlicanKidd View Post
    İnşallah Fenerbahçe kalır. Fenerbahe'nin hatta Türkiye'nin şuan daki en iyi futbolcu bunu ben değil istatistikler söllüyor. Şuan ligde en fazla gol atan Türkiye ligine en fazla asist yapma başarısını gösterdi. Konya maçında sakatlığının geçmesi ile inanılmaz oynadı. Kalacağı için mutluyum.
    Ben anlamıyorum Fenerbahçelilerin hep TSL den örnek vermelerine herhalde Fenerbahçe taraftarına sadece Tsl şampiyonluğu yetiyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    Ben anlamıyorum Fenerbahçelilerin hep TSL den örnek vermelerine herhalde Fenerbahçe taraftarına sadece Tsl şampiyonluğu yetiyor
    Şemsi Tabiki Türkiyeyi Söyliyeceğiz Avrupanın En İyi FutboLcusunu ALabiLirmiyiz.!!!

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Şemsi Tabiki Türkiyeyi Söyliyeceğiz Avrupanın En İyi FutboLcusunu ALabiLirmiyiz.!!!
    Birde semsinin ne demek istedigini anlasan...

Semsi diyorki fenerbahceliler hep tsldeki basarilarindan bahsediyorlar,avrupada basari istemiyorlar,tsl sampiyonlugu yetiyor galiba onlara.Alex de avrupada birsey yapmiyor ama tsl de iyi oynadigindan hepiniz onu en iyi oyuncu ilan ediyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Birde semsinin ne demek istedigini anlasan...

Semsi diyorki fenerbahceliler hep tsldeki basarilarindan bahsediyorlar,avrupada basari istemiyorlar,tsl sampiyonlugu yetiyor galiba onlara.Alex de avrupada birsey yapmiyor ama tsl de iyi oynadigindan hepiniz onu en iyi oyuncu ilan ediyorsunuz.
    AsıL sen benim dediğimi anlamadın ALex Avrupada bişey yapamıyor Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!!

O zaman bir Fenerbahceli olarak Fenerbahceyi kücük düsürücü laf kullanmamani rica ediyorum bir Fenerbahceli olarak. " Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!! "
    Alkmaar macina gelince Deivid'in yerine cok iyi degil, iyi de degil orta dereceli, topa vurmayi bilen bir santraforumuz olsaydi turu gecmistik. Semihimiz oynasaydi turu gecerdik.
    Simdi gelmisler bu Alex ile sözlesme imzalayacaklarmis. Peh !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Toze View Post
    O zaman bir Fenerbahceli olarak Fenerbahceyi kücük düsürücü laf kullanmamani rica ediyorum bir Fenerbahceli olarak. " Avrupada BaşarıLı oLacak Adamı ALabiLirmiyiz ßiz..!!! "
    Alkmaar macina gelince Deivid'in yerine cok iyi degil, iyi de degil orta dereceli, topa vurmayi bilen bir santraforumuz olsaydi turu gecmistik. Semihimiz oynasaydi turu gecerdik.
    Simdi gelmisler bu Alex ile sözlesme imzalayacaklarmis. Peh !
    Evt bence Yönetim ALexLe SözLeşme YeniLemek yerine Deivid'i NasıL gönderirim Onu DüşünmeLi.!!!

Nesil
    2006

Alex Avrupa ne yapabilir. İlk kez Avrupa Kupalarında Fenerbahçe ile oynadı. Oyunda bireysel yeteneğini sadece güçsüz takımlara oda zar zor hatta bu sezon gösteremedi. Neden acaba?

Çünkü bütün yük üstüne bindi. Takımda en dikkat çeken isim bir hata yapsa belki on bire bir daha giremiyecek bunun korkusu ile oynadı. Çok şey beklendi ama o verebileceğinin en iyisini verebildi. Belki ona maç içinde yardımcı olabilecek pozisyona sokabilecek oyuncularmız olsa herşey daha farklı olabilirdi. Takım oyunu olmadığı içni Alex falza bir başarı gösteremedi.

Bu gün takımda kalmalımıdır? Evet. Çünkü ondan iyisini şuan bulamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

imza attı bu hafta açıklanacak dedikoduları var bencede fb kalacaktır alex...

umarım alex f.b de kalır .....

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri