Ben su anda Feneri yonetiom eskiden gecen oyunda ingiltere we Chelsea yonetiodum simdi yine ingiltere we turkey gelirse kabul etcem rusya we avusturalyadan geldi bnaaaa
Ben su anda Feneri yonetiom eskiden gecen oyunda ingiltere we Chelsea yonetiodum simdi yine ingiltere we turkey gelirse kabul etcem rusya we avusturalyadan geldi bnaaaa
Ben YÖnetmİyorum Ama Herhalde GÜzel Olmaz.ÇÜnkÜ Hem O Takimi Hemde Bu Takimi Oynatmak.ben BÖyle DÜŞÜnyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener Fener BeleŞ Takimlari Yener Cİmboma Gelİnce De Mum Gİbİ SÖner
GenÇ Cİmbomlular
ben hem fenerbahceyi hemde ingiltereyi yonetiyorum turkiyeninkini kowmadilar)
Liverpool Hollanda aynı anda yönettim...
atletico madrid - ispanya
Galatasaray-Portekiz
besiktas ve irani yonetiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
simdi istifami veriyorum![]()
kaçıncı seneden itibaren teklifler geliyor beyler..yoksa oynun başında 2 sini birden mi alıyonuz ..??
Eğer bütün ligler seçili ise kolay olursun !
İranın tek.ekibini kovdular ben başvurdum başına geçtim tek maça çıkmadan bastım istifamı![]()
bütün ligleri seçsek oyun ilerlemez be yav..
azerbaycanı yönetenler var onu nası yaptınız yav azerbaycanın başına geçilmiyorki..
Walla ben Fenerbahçe başında iken 4 şampiyonlar ligi ve 2 de süper kupa aldım. Türkiye milli takımının başında Ersun Yanal vardı. Kovdular ve bana teklif geldi. 2010 dünya kupasını aldım. Dünyada 1 numarayım. Bu akşam da 2012 Avrupa kupasını alcan inşaallah. En iyi Türkler hep bende. Onun için de 26 kişilik milli takımın 16 oyuncusu benden. Eleştiri alıyorum ama tınlamıyorum. Ama her kupadan sonra da başta Futbol Federasyonu olmak üzere tüm dünyadaki teknik trektörlerden ve UEFA'dan tebrik mesajları alıyorum. Halimden memnunum...![]()
manchester united ve hollandayı çalıştırıyorum
1 İspanya ligi birinciligi 1 uefa kupası - İspanya'nın başına geçtim![]()
Valencia & Brasil.
Şu hem ülke hem klüp yönetme olaını annamadım 3 senedir fm bööle birşey yapıo reelde bööle bişeyin olduunu görmedim
beşiktaş-schalke-milan-barcelona-r.madrid-chelsea vb bir çok büyük kulübü yönettim.bunların yanında türkiye-isveç-italya-birezilya yı yönettim. bu kulüplerle milli takımları hep bir arada yönettim tabi. 2024 e mi ne geldim.70-80 kupa 10 tane falanda lig şampiyonluğu kazandım. almadığım bi uzak doğu kupaları kaldıama hala oyundan bıkmadım
![]()
bende tartışmasız galatasaray we türkiye
türkiyeninn kadrosunndan sadece 2-3 oyuncuusu galatsaraydan deil türkiye sırf gs dolu![]()
Hem Sevilla hem de Hollanda'yı yönetmiştim ama milli maç yönetmek zevkli deil bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bence zevkli arsenal türkiye türkiyeyi aldığımda 4.veya 5. idi 4 maç sonunda 1.yapabildim ve euro 2008 gittimdaha doğrusu gidiyorum![]()
ben daha hiç yönetmedim iki iş bi arada zor olur diye düsündüm ama tecrübe tecrübedir
maşallah herkesin bi milli takım deneyimi var.
2010 dayım bizim milli takım euro2008de elendi 2010 dünya kupasında yok ama halen atmıyorlar terimi halbuki ülke teknik adamları sıralamsında ben onun üstündeyim sabırla beklıyorum atılmsını![]()
bizde yeni kullanıcılar açıp 7 arkadaş euro 2008 oynamıştık herkes fransa,italya gibi güçlü takımları seçmiştik inanılmaz zevkli olmuştu.bu arada milli takım yönetmek hiç zor değil tam tersine çok güzel antremanla falan uğraşmıyorsun yüzlerce oyuncu arasından kadro seçiyosun
barcelona-ingiltere oyundaki 2.sezonumda beni istediler kabul ettim
2. sezonda nasıl ingiltere'nin başındasın ben 5 yıl bekledim hala almadılar her sene şampiyonum
valla ben galatasaraydayım 2013 senesindeyim türkiye hollanda ve hırvatistan teklif yaptı kabul etmedim etmeyeceğim bence ikisi birden çok sıkıcı olur birgün milli takım yonetırsem kariyerimin sonlarına doğru yaparım ve sadece milli takım yonetırım
Galatasaray & Hollanda
Beşiktaş-Türkiye
2012 yılındayım.
Beşiktaş'ın kadrosu :Volkan Babacan-Hamit Altıntop-Luizao-Schmoller-Atouba-Sunny-Obi Mikel-Ferdi Elmas-Torje-Burak Yılmaz-Gökhan Ünal
2012'de Şampiyonlar Ligi'ni aldım,ligde 4 şampiyonluk,2 ikinciliğim var.
Türkiye'nin kadrosu:Volkan Babacan-Hamit Altıntop-Erkan Ferin-Yüksel Kılıç-Ergün Teber-Nuri Şahin-Emre Belözoğlu-Tuncay Şanlı-Mehmet Topuz-Tevfik Köse-Burak Yılmaz
2012 Avrupa Şampiyonası finalinde Norveç'e penaltılarla yenilip ikinci oldum.
psg-türkiye
I'm back...