Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 99 sonuç

Konu: Hem klüp Hem ülke takımı Yöneten Varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Ben su anda Feneri yonetiom eskiden gecen oyunda ingiltere we Chelsea yonetiodum simdi yine ingiltere we turkey gelirse kabul etcem rusya we avusturalyadan geldi bnaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    iZMİR /aliağa

Ben YÖnetmİyorum Ama Herhalde GÜzel Olmaz.ÇÜnkÜ Hem O Takimi Hemde Bu Takimi Oynatmak.ben BÖyle DÜŞÜnyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fener Fener BeleŞ Takimlari Yener Cİmboma Gelİnce De Mum Gİbİ SÖner

GenÇ Cİmbomlular

ben hem fenerbahceyi hemde ingiltereyi yonetiyorum turkiyeninkini kowmadilar )

Liverpool Hollanda aynı anda yönettim...

Quote Originally Posted by yunushenry14 View Post
    bu özellik cm serisinde de vardı yahu yeni mi fark ettiniz ama kafama takılan gerçekte var mı böyle birşey
    Evet var benim bildiğim en son dünya kupasına katılma başarısı gösteren Avusturalya yı çalıştıran Hollandalı teknik adam Hiddink ayni zamanda PSV yi çalıştırıyordu.

atletico madrid - ispanya

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    FM 2007 de azerbeycan oyuncuları çıkmıyo ki nasıl çalıştırıyorsun?

Portekiz Eskişehirspor

EYER TAKIMI SEN ALIRSAN CIKAR Diye biliyorum...

Galatasaray-Portekiz

besiktas ve irani yonetiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    simdi istifami veriyorum

kaçıncı seneden itibaren teklifler geliyor beyler..yoksa oynun başında 2 sini birden mi alıyonuz ..??

Eğer bütün ligler seçili ise kolay olursun !

İranın tek.ekibini kovdular ben başvurdum başına geçtim tek maça çıkmadan bastım istifamı

bütün ligleri seçsek oyun ilerlemez be yav..
    azerbaycanı yönetenler var onu nası yaptınız yav azerbaycanın başına geçilmiyorki..

Walla ben Fenerbahçe başında iken 4 şampiyonlar ligi ve 2 de süper kupa aldım. Türkiye milli takımının başında Ersun Yanal vardı. Kovdular ve bana teklif geldi. 2010 dünya kupasını aldım. Dünyada 1 numarayım. Bu akşam da 2012 Avrupa kupasını alcan inşaallah. En iyi Türkler hep bende. Onun için de 26 kişilik milli takımın 16 oyuncusu benden. Eleştiri alıyorum ama tınlamıyorum. Ama her kupadan sonra da başta Futbol Federasyonu olmak üzere tüm dünyadaki teknik trektörlerden ve UEFA'dan tebrik mesajları alıyorum. Halimden memnunum...

14. Default

manchester united ve hollandayı çalıştırıyorum

1 İspanya ligi birinciligi 1 uefa kupası - İspanya'nın başına geçtim

Valencia & Brasil.

17. Default

Şu hem ülke hem klüp yönetme olaını annamadım 3 senedir fm bööle birşey yapıo reelde bööle bişeyin olduunu görmedim

Default Slm

Quote Originally Posted by Emir_Bjk View Post
    Şu hem ülke hem klüp yönetme olaını annamadım 3 senedir fm bööle birşey yapıo reelde bööle bişeyin olduunu görmedim
    Evet var benim bildiğim 2006 dünya kupasına katılma başarısı gösteren Avusturalya yı çalıştıran Hollandalı teknik adam Hiddink ayni zamanda PSV yi çalıştırıyordu.

beşiktaş-schalke-milan-barcelona-r.madrid-chelsea vb bir çok büyük kulübü yönettim.bunların yanında türkiye-isveç-italya-birezilya yı yönettim. bu kulüplerle milli takımları hep bir arada yönettim tabi. 2024 e mi ne geldim.70-80 kupa 10 tane falanda lig şampiyonluğu kazandım. almadığım bi uzak doğu kupaları kaldı ama hala oyundan bıkmadım

20. Default

bende tartışmasız galatasaray we türkiye
    türkiyeninn kadrosunndan sadece 2-3 oyuncuusu galatsaraydan deil türkiye sırf gs dolu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hem Sevilla hem de Hollanda'yı yönetmiştim ama milli maç yönetmek zevkli deil bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bence zevkli arsenal türkiye türkiyeyi aldığımda 4.veya 5. idi 4 maç sonunda 1.yapabildim ve euro 2008 gittimdaha doğrusu gidiyorum

ben daha hiç yönetmedim iki iş bi arada zor olur diye düsündüm ama tecrübe tecrübedir
    maşallah herkesin bi milli takım deneyimi var.
    2010 dayım bizim milli takım euro2008de elendi 2010 dünya kupasında yok ama halen atmıyorlar terimi halbuki ülke teknik adamları sıralamsında ben onun üstündeyim sabırla beklıyorum atılmsını

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bizde yeni kullanıcılar açıp 7 arkadaş euro 2008 oynamıştık herkes fransa,italya gibi güçlü takımları seçmiştik inanılmaz zevkli olmuştu.bu arada milli takım yönetmek hiç zor değil tam tersine çok güzel antremanla falan uğraşmıyorsun yüzlerce oyuncu arasından kadro seçiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    NEVŞEHİR

barcelona-ingiltere oyundaki 2.sezonumda beni istediler kabul ettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. sezonda nasıl ingiltere'nin başındasın ben 5 yıl bekledim hala almadılar her sene şampiyonum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla ben galatasaraydayım 2013 senesindeyim türkiye hollanda ve hırvatistan teklif yaptı kabul etmedim etmeyeceğim bence ikisi birden çok sıkıcı olur birgün milli takım yonetırsem kariyerimin sonlarına doğru yaparım ve sadece milli takım yonetırım

Galatasaray & Hollanda

Beşiktaş-Türkiye

2012 yılındayım.
    Beşiktaş'ın kadrosu :Volkan Babacan-Hamit Altıntop-Luizao-Schmoller-Atouba-Sunny-Obi Mikel-Ferdi Elmas-Torje-Burak Yılmaz-Gökhan Ünal
    2012'de Şampiyonlar Ligi'ni aldım,ligde 4 şampiyonluk,2 ikinciliğim var.

Türkiye'nin kadrosu:Volkan Babacan-Hamit Altıntop-Erkan Ferin-Yüksel Kılıç-Ergün Teber-Nuri Şahin-Emre Belözoğlu-Tuncay Şanlı-Mehmet Topuz-Tevfik Köse-Burak Yılmaz
    2012 Avrupa Şampiyonası finalinde Norveç'e penaltılarla yenilip ikinci oldum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

psg-türkiye
    I'm back...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri