eee bunun neresi şaka deil,gerçek....
galatasaray'ın eskidenki maç programları daha yoğundu...kanımca..
eee bunun neresi şaka deil,gerçek....
galatasaray'ın eskidenki maç programları daha yoğundu...kanımca..
benim görüşümde aynı yönde (kanımca)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu maçlardan 4 civarı malubiyet alır fenerbahçe... Denzili Ankara maçlarıda zor olcak... Geçektende zor bir fikstür... Ama başlık çok anlamsız şaka degil gerçek ne alaka?
En son Kadikoydeki gunduz maci 2001-2002 sezonunda saat 14.00da Diyabakir maciydi yanlis
hatirlamiyorsam,
O macada gitmistim gayet guzeldi atmosfer.Insallah Ankaraspor macina da giderim.Mabedimizi 5 sene sonra gunduz gozuyle gormek cok ilginc olacak
Ooff zor maclar ya.
Gecen sene Kayseride son dakikalarda 3 puan birakmistik Sampiyonluk yolunda.
Antep macida zor geccek gibi
Gercekten zor gececek maclar var umarim gecen seneki gibi olmaz..
kişisel görüşümü söyleyim 5 maçta maximum 10 puan
vestelle hesap bitmedi daha.. o gecen sene ki 5 in acısı fena cıkacak..Ligde olduklarına fenerle karsılastıklarına bin pişman olacaklar.. + denizli de aynı
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
gece gündüz sabah akşam kar yagmur camur var yok her türlü şampiyonuz bu sene...
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
1 Nisan Pazar:
Fenerbahçe-Ankaraspor -- orta seviye, çok fazla yormaz
3 Nisan
Halep-Fenerbahçe (Suriye) -- pek yorum yapılmaz, güzel organizasyon
7 Nisan Cumartesi:
Kayserispor-Fenerbahçe -- çok zor maç
11 Nisan Çarşamba:
Beşiktaş-Fenerbahçe (Kupa) -- oooo
15 Nisan Pazar:
Fenerbahçe-V.Manisaspor -- manisa çöküşte, yormaz, iyi denk gelmiş
20 Nisan Cuma:
Gaziantepspor-Fenerbahçe -- beklendiğinden zor olacaktır
25 Nisan Çarşamba:
Fenerbahçe-Beşiktaş (Kupa) -- ooooo 2
29 Nisan Pazar
Fenerbahçe-Denizli -- hep ters gelir ama bu sefer denizli o kadar zorlayamaz, orta seviye
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
abi bi senedir beklediim mac bu ne zorlayamazı onları kome dusurucez bu macta walla bir senedir beklediim mac bu ne besiktas ne galatasaray!!!!!! bu macta puan kaybı olursa neler yapabilirim walla bilmiorm sahaya atlamıs zico ya saldırmaya calısan birni gorurseniz o ben olurum heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AYRICA bugunku bazı gazete we internet sitelerinde fenerbahce ankaraspor macını seyircisiz oynayabilecei bildirildi
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"