Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: İngiltere Ligini Çözen taktik..

Evet riskli bir taktik gibi.Defans biraz boş kalımış!

Ama denemekte fayda var!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu taktikle Hamburg ile Werder'i 6-1 yendim. Tabii taktii büyük ölçüde değiştirerek. AML ve AMR'leri sol ve sağ FC'lere koşturun. DM'leri MC'ye koşturun. Sol ve sağ DC'leri de sol ve sağa koşturun. Taktiğiniz artık güvenli!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denıycem sağol

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

hmm guzel taktige bensiyor ama evet riskli

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

Exclamation

Arkadaşlar taktiği deneyip başarılı sonuç alan arkadaşlar varsa yeni yorumlarıyla beraber ss koysunlar da bizde görelim neyin ne oldugunu..herkes riskli diyo neresi riskli anlamadım ben..chelsea'ye 5 atmısım bu taktikle ve hala riskli denilince bnm kafam dönüyü birden..hadi mc'deki oyuncunuz da defans ağırlıklı olsun 6 kişiyle savunma yapıyorsunuz nesi riskli ! ne diyorum ben, kanat oyuncuları sağlam olsun gol atın defanslar sağlam olsun gol yemeyin..ve özellikle de başlıkta belirttim ingiltere liginin çözen diye. diğer liglerde denemedim ama deneyen arkadaşlarım olmus gayet de güzel dediler..mesela wesley arkadasım almanya da oynarken taktiği ligin oyun yapısı ve kendine göre editlemiş başarıyı yakalamış..ben demiyorum ki taktik lisanslıdır,3. kişiler tarafından değiştirilemez diye..Al taktiği,koy adamları sezon öncesi yap hazırlık maçını takımı analiz et..kanat mı boş kalıyo ki kalmıyo ya neyse, çekiver kısa okları olsun bitsin..

yıkıcı değil yapıcı olun biraz !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kanatlar boş kalıyor ama dizilimi güzel..Arkadaş denemiş görmüş farkı bizede denemek düşer..
    (/s)

Taktik GÜzel Ama Ofansif Oyuncu İİ Ve Kosmaz Sa Ayvayi Yedirirr Sana Soleyim Denedeİm Oyuncu Kalitesy Onemlİ Ama Ronaldo Oolursa Ii Olur Takimda

taktik super 3 - 2 - 1 - 2

Bence İngiltere ligin çözen taktik bu;

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

klasik 3-5-2 oynayan bi takıma karsı dağılırsın..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by basakkocak View Post
    taktik super 3 - 2 - 1 - 2
    eywallah hocam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper taktik...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taktikte kanat yok gibi birşey. Diziliş Lucescu'nun Beşiktaş'ta kullandığı taktiğe benziyor ancak Lucescu AMR ve AML değil WBR ve WBL kullanıyordu.

Kanatlardan çok fazla atak yersin. Diziliş açısından sakat...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

Wink

Lucescu'yla aramdaki fark bu..Hatice degil netice peluk..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar ben daha iyisini buldum dediğiniz gibi kanat problemini de çözüyor.. Aynı taktiğin sağ-sol AM'ler değilde SAğ'da sağ kanat-solda sol kanat olarak iler çıkmadan olan bir taktik örneğin şu:

oyuncuları boş verin taktik böyle olunca süper oluyor ben her maçta 5,6,3,9 atıyorum ;D hem de hilesiz... bunuda bir deneyin bence

bu taktikle MAnchester'a 3 attım sonra bir takıma hazırlık maçında 9 attım ;D
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

yani bnm demek istediğim bu. Kendinize göre editleyip düzenleyeceksiniz bak arkadas AMR/L değil de MR/L olarka oynatmış güzel sonuc almıs.

kanat kanat kanat diye bi insan bu kadar gerilmez ki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    arkadaşlar ben daha iyisini buldum dediğiniz gibi kanat problemini de çözüyor..
    1.si daha iyisini bulmadın, iyi olanı düzenledin ve sana göre mükemmeli buldun. Taktik zaten en iyisi..

2.si de taktiği oturttuğuna sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

önemli değil kardeş bu arada ben bunu FM 2005'te deneyip böyle sonuç aldım bir de FM 2007'de denesem ohhooo
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

ilgiltere ligini çozan taktik güzle benziyoo emeğine sağlıkk

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    önemli değil kardeş bu arada ben bunu FM 2005'te deneyip böyle sonuç aldım bir de FM 2007'de denesem ohhooo
    emin ol fm 2007'de daha farklı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

orasını bilemem ama güzel taktik
    Futbolcu Bilgileri

iyi bişeye benziyo ama denemek lazımmm

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri