Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: Kezman'in Türkiye Saskinligi

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Okan Koç Forvet mi ?

Psv Ve Ajaxta Oynayan her oyuncu Gol kralı olur demişin Hollanda Ligi Küçümsenecek Bir Lig mi Hayır Bence Bizim Ligimizden Çok HoLLanda Ligi daha Çekişmeli geçiyor Tek Sorunu Kezmanın Bizim Ülkede Sert Futbol oynanıyor Hollanda'da ise böyle Değil..
    okan yılmaz demek istedim ....

ayrıca psv de oynayan veya ajax da oynayan her futbolcu gol kralı oluyor demedim ... oralarda oynayan oyuncular için bu zor olmasa gerek dedim yazımı bi kere daha oku istersen ... izah etmek istemiyorum ayrıca o yazıda yazan bir sürü şey vardı ....

Iste paco benim belirtmek istedigimi söylemis. Gol sayisina göre futbolu degerlendirirseniz Alex su an da Türkiyenin en iyi oyuncusu oluyor. Ama bazi arkadaslarimiziz isine gelmedigi icin kendileriyle celisme ugruna bunu kabul etmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by paco View Post
    yani kezman ın bir üstü f.torres veya etoo mu .... yoruma bak yani kezmanı beğenmemek için elinde etoo veya torres olacak ... benim elimde hiç forvet olmasada kezman ı beğenmiyebilirim ... ama ben şunu diyorum kezman çok iyi bi futbolcu beğeniyorumda ama öyle sizin abarttığınız kadar değil ... hollanda da psv veya ajax da oynuyorsan gol kralı olmak zor iş değil ... gol kralı olmak demek o oyuncunun kalitesini gösteriyosa okan koç gökhan ünal da çok yi oyunculardır ... ama herkez bu oyuncuların anadolu takımlarında oynayacağını savunuyor ... bende kezmanın chelsea veya buna benzer takımlarda oynayamıyacağını savunuyorum ancak avrupanın orta sınıf takımlarında oynayabilir çünkü sizin abarttığın kadar iyi değil .... ki kezman bunu ıspatladı bence ....
    Kezman'ın futbolculuğunu beğenmeyip,sıradan futbolcular göklere çıkarılınca bu yorumda bir anormallik olmuyor
    Chelsea bu oyuncuyu aldıysa bir bildiği vardır.Tek başına biri karar vermiyor ki transfer edilirken tartılıyor ediliyor öyle transfer ediliyor demek ki bu Kezman'da bir şeyler var ki Chelsea'nin 9 numarasını sırtına geçirmiş. Ayrıca Kezman'ın kariyerini ortaya koymaya gerek yok cünkü Batman denildiğinde iş bitiyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kezman'ın futbolculuğunu beğenmeyip,sıradan futbolcular göklere çıkarılınca bu yorumda bir anormallik olmuyor
    Chelsea bu oyuncuyu aldıysa bir bildiği vardır.Tek başına biri karar vermiyor ki transfer edilirken tartılıyor ediliyor öyle transfer ediliyor demek ki bu Kezman'da bir şeyler var ki Chelsea'nin 9 numarasını sırtına geçirmiş. Ayrıca Kezman'ın kariyerini ortaya koymaya gerek yok cünkü Batman denildiğinde iş bitiyor
    Bu Yorumuna Katılıyorum Kardeşim Batman Lakabını Acaba Hangi Takım Taktı Adam Bu Kadar Sevilmeseydi Bu Lakabı Hiç Kimse Kimseye Durduk yere Takmaz Sevdikleri İçin..

Kezmanın Kariyerini Ortaya Dökmeye Çalışanlar Psv Gibi Chelsea Gibi Bir Klüpte Oynamış Bir Futbolcu 9 numarasını Giydiği Taraftarların Gönlünde Taht Kuran Bir Fubolcu Hakkında Nasıl Böyle Konuşuyorsunuz Anlamış Değilim.

Nasıl Böyle Konuşuyorsunuz Anlamış Değilim.
    Mehmet kardesim anlamayacak ne var. Kezman iyi bir futbolcu demek belki de islerine gelmiyor. Su forumda kac kullanici objektif ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bu Yorumuna Katılıyorum Kardeşim Batman Lakabını Acaba Hangi Takım Taktı Adam Bu Kadar Sevilmeseydi Bu Lakabı Hiç Kimse Kimseye Durduk yere Takmaz Sevdikleri İçin..

Kezmanın Kariyerini Ortaya Dökmeye Çalışanlar Psv Gibi Chelsea Gibi Bir Klüpte Oynamış Bir Futbolcu 9 numarasını Giydiği Taraftarların Gönlünde Taht Kuran Bir Fubolcu Hakkında Nasıl Böyle Konuşuyorsunuz Anlamış Değilim.
    PSV de oynarken taraftarlar ona Batman lakabini takmislar kendisi basin toplantisinda söylemisti hatta o gol atinca Batman filmindeki muzik caliyormus stadta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

hasan SAS dan sonra Kezman SAS

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    hasan SAS dan sonra Kezman SAS
    Bize Diyorsun Ama Senin espirilerin Çok güzel

ya o zaman conceiçao türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ... real madrid adamı 40 milyon dolar a aldı brezilya formasını çok giydi ... bizim inamoto arsenal dan geldi o da iyi bir oyuncu olmalı yoksa arsenal formasını boşuna giyemeyez değil mi ... adamların bi bildiği var yani ... ama işin tuhaflığına bak türkiye de batman deninlince iş bitmiyor .... veya ingilterede veya ispanya da ... çünkü oralarda hiç bişey yapmadı galiba sadece hollanda ve f.b cumhuriyetinde iş bitiyor .... bi kaç arkdaş objektif olun demiş ... hayır kezman gollerini sıralıyorda biz inkar mı ediyoruz .... ben tekrarlıyorum kezman kötü bir ouncu değil sadece fazla abartmayın o kadar ve birazda siz objektif olun ...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

o kadar cok gol kacirirsan tabi atamazsin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ya o zaman conceiçao türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ... real madrid adamı 40 milyon dolar a aldı brezilya formasını çok giydi ... bizim inamoto arsenal dan geldi o da iyi bir oyuncu olmalı yoksa arsenal formasını boşuna giyemeyez değil mi ... adamların bi bildiği var yani ... ama işin tuhaflığına bak türkiye de batman deninlince iş bitmiyor .... veya ingilterede veya ispanya da ... çünkü oralarda hiç bişey yapmadı galiba sadece hollanda ve f.b cumhuriyetinde iş bitiyor .... bi kaç arkdaş objektif olun demiş ... hayır kezman gollerini sıralıyorda biz inkar mı ediyoruz .... ben tekrarlıyorum kezman kötü bir ouncu değil sadece fazla abartmayın o kadar ve birazda siz objektif olun ...
    Conceiçao'un yaşına bak, Kezman'ın yaşına bak
    Hagi de 2. Lig'de oynadı, Barca'da tutunamadı..

Avrupa'nın en iyi forvetlerinden birini ne kadar rahat küçümsüyorsun?

Daha kaç ay oldu geleli? Seneye alıştığında bu kadar rahat konuşabilecek misin?..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Conceiçao'un yaşına bak, Kezman'ın yaşına bak
    Hagi de 2. Lig'de oynadı, Barca'da tutunamadı..

Avrupa'nın en iyi forvetlerinden birini ne kadar rahat küçümsüyorsun?

Daha kaç ay oldu geleli? Seneye alıştığında bu kadar rahat konuşabilecek misin?..
    yuh ya daha kaç ay gelmiş diyosun sezon bitti .... avrupanın en iyi forvetlerinden biri falan demeyin bana icraat gösterin ....
    seneye alışırsa hadi bilemedin gelecek senede alışamaz belki 2 sene sonra alışırsa ben çok rahat konuşurum kezman çok iyi oynuyor çok güzel goller atıyo diye merak etme sen

Aynı şeyler Anelka için de söyleniyordu, biz Fenerbahçeliler her seferinde Anelka'nın çok klas bir futbolcu olduğunu, Brezilyalılar ile sorun yaşadığından iyi performans gösteremediğini, takıma %100 adapte olsa şov yapacağını söylüyorduk.

Anelka şimdi Bolton'da şov yapıyor. 2006 Dünya Kupası'nda Cisse'nin sakatlanmasına rağmen Domenech kadroya Anelka'yı almayıp Govou'yu aldı. Çünkü Anelka'nın faydalı olacağını düşünmüyordu, hatta söz dalaşına da girdiler bu yüzden. Ama şimdi görüyoruz ki Anelka Premier Lig gibi dünyanın en kaliteli liginde muhteşem bir performans sergiliyor, Arsenal'a 2 gol atıyor, takımını sırtlıyor ve bu muhteşem performansının ödülü olarak da Domenech'e rağmen Fransa Milli Takımı'na çağırılıyor. Ve daha bitmedi! Euro 2008 elemeleri Litvanya - Fransa maçında 2 kişiyi çalımladıktan sonra sert bir şutla muhteşem bir gol atıyor. Bu da demek oluyor ki, artık Anelka için Fransa Milli Takımı kapısı tamamen aralanmıştır.

Sizin beğenmediğiniz, Fenerbahçe'de oynarken sürekli eleştirdiğiniz Anelka'nın bu yaptıklarına laf edemiyorsunuz herhalde. Aynı şekilde Kezman için de şimdi sıralayın sözlerinizi, takıma tamamen adapte olduktan sonra izlersiniz gollerini Aynı PSV'deki, Chelsea'deki, At. Madrid'deki gibi...

Ahmet Çakar Santra'da bir şey söylemişti, hiç unutmam : "Kezman Mourinho'nun, yani dünyanın en iyi futbolcu izleme komitesinin beğenip transfer ettiği bir golcü. Mourinho Chelsea'nın başına geldiğinde transfer ettiği ilk santrafor Kezman'dır."

Ligin bitimine 8 hafta kalmış, gol krallığında zirvede Alex var 12 golle. Bilmem farkında mısınız ama ligimiz bu sene çok kalitesiz ve gol krallığında zirvede bulunan oyuncunun da gol sayısı bu yüzden az. Birçok golcü var ligimizde kendini kanıtlamış, gol kralı olabilecek olan... Hakan Şükür, Ümit Karan, Umut Bulut, Ersen Martin, Gökhan Ünal, Bobo, Nobre... Bunlara bakıyorsunuz gol krallığında zirvede değil, istenilen rakamlara, beklenen rakamlara hala ulaşamamışlar. Bu sanırım ligin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Tek bir oyuncu sırtlamıyor takımlarını, takım kendini sırtlıyor, 11 kişi sırtlıyor. Kezman şu an gol krallığında birinci olsaydı, bu Fenerbahçe'nin her şeyinin Kezman olduğunu, diğer oyuncuların gol anlamında bir şey yapmadığını gösterirdi ve takımı Kezman tek başına sırtlamış olurdu. Şimdi Fenerbahçe'nin çeşitli oyuncuları farklı sayılarda goller atmışlar, bu da gösteriyor ki Fenerbahçe'de takım oyunu var ve çorbada herkesin farklı sayılarda tuzu var. Hatırlarsanız İtalya Milli Takımı 2006 Dünya Kupası şampiyonu olduğunda, neredeyse her oyuncu gol atmış. Materazzi, Grosso, Toni, Del Piero... Bu gösteriyor ki İtalya Milli Takımı defansından forvetine takım oyunu oynuyor ve herkesin çorbada tuzu farklı. Fenerbahçe de aynen bu şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

İyi bir oyuncu ama performansıda ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Inamoto arsenalden gelmedi.. 99-2000 sezonunda arsenalde kiralik olarak oynadi.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Birkaç senedir sakatlıkları yüzünden oynayamayan bir adam..
    Arsenal'de de tam anlamıyla oynadığı söylenemez..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

zaten iyi bir oyuncu olsaydi arsene wenger gibi bir yetenek avcisi onu kacirmazdi.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    inamoto galatasaraya arsenaldan gelmedi ... onu biliyoruz 3.5 milyon pound karşılığında 2001 yılında arsenal a geldi ... yani kiralık değildi ... burda sakın yanlış anlamayın inamoto yu beğendiğim için demiyorum yani her büyük takımda oynayan iyi bir oyuncu olacak demiyorum ... kaldı ki kezman iyi bir oyuncu sadece öyle avrupanın sayılı golcülerinden falan değil .....

Sheriff Misafir

inamoto galatasaraya arsenaldan gelmedi ... onu biliyoruz 3.5 milyon pound karşılığında 2001 yılında arsenal a geldi ... yani kiralık değildi ... burda sakın yanlış anlamayın inamoto yu beğendiğim için demiyorum yani her büyük takımda oynayan iyi bir oyuncu olacak demiyorum ... kaldı ki kezman iyi bir oyuncu sadece öyle avrupanın sayılı golcülerinden falan değil .....
    Bırak herkesin görüşü kendine kalsın..
    Sence değil bence öyle..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Birkaç senedir sakatlıkları yüzünden oynayamayan bir adam..
    Arsenal'de de tam anlamıyla oynadığı söylenemez..
    arsenalda tam anlamıyla değil hiç forma şansı bulamadı ... yani hiç bir resmi maçta forma giymedi .....

hayır kezman gollerini sıralıyorda biz inkar mı ediyoruz ....
    paco arkadasim gecen mesajini takdir etmistim bir seyin farkina vardigindan dolayi ama bu yazdiginla anladimki farkina varmamissin .. Bir santraforun görevi sadece gol atmak mi ?

Quote Originally Posted by Toze View Post
    paco arkadasim gecen mesajini takdir etmistim bir seyin farkina vardigindan dolayi ama bu yazdiginla anladimki farkina varmamissin .. Bir santraforun görevi sadece gol atmak mi ?
    hayır tabikide sadece gol atmak değil ama kezman türkiyede ne yapıyor ben anlamıyorum .... sen memnunsan bi f.b li olarak bişiy demiyorum ... ben kezman transfer olduğunda vay be dedim hatta f.b ye gelmez falan demiştim ama şimdi kezmandan bi galatasaraylı olarak çok memnunum ... umarım bu formunu kaybetmez hep böyle devam eder ve futboluda f.b de bırakır ...

hayır tabikide sadece gol atmak değil ama kezman türkiyede ne yapıyor ben anlamıyorum
    Ben sana Kezmanin ne yaptigini tam olarak aciklayayim istersen.
    Milli maclarda takimimizda en cok kimi begeniyorum biliyor musun ?
    Hakan Sükür'ü. Neden diyeceksin. Cünki adamin bir ismi var. Defans futbolculari bu isimden cekiniyor. Karsi takimin sistemini alt üst ediyor.
    Kezman da böyle. Van Gaal'in Hollanda macindan önce Kezman hakkinda yaptigi aciklamalari hatirliyorsan sen de bana hak vereceksin. Adamin bir ismi var ve karsi takim bu isme yogunlasiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Ben sana Kezmanin ne yaptigini tam olarak aciklayayim istersen.
    Milli maclarda takimimizda en cok kimi begeniyorum biliyor musun ?
    Hakan Sükür'ü. Neden diyeceksin. Cünki adamin bir ismi var. Defans futbolculari bu isimden cekiniyor. Karsi takimin sistemini alt üst ediyor.
    Kezman da böyle. Van Gaal'in Hollanda macindan önce Kezman hakkinda yaptigi aciklamalari hatirliyorsan sen de bana hak vereceksin. Adamin bir ismi var ve karsi takim bu isme yogunlasiyor.
    Bu yorumu okuyunca Kezman gibi şaşırdım bende .. Bir Fenerbahçelinin Hakan Şükür'ü beğeniyor olması çok şaşırttı beni ..

Hakkini vermek lazim. Bu Hakan Sükür hakkinda ilk yazdigim mesaj degil. Yeteri kadar objektif davranmaya calisiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Inamoto Arsenal formasını giyemedi ki Conceiçao Galatasaray'a kaç yaşında geldi ? Türkiye'de defans oyuncularına bir anket yapsalar en çok hangi forvetten korkarsın diye eminim bu sorunun cevabı Kezman olacaktır. Van Gaal gibi Kurt hoca bile Kezman'dan ne kadar korktuğunu AZ macından önce belirtmisti(Kezman AZ macında bi sey yaptı mı belki hayır ama sakatlıktan yeni cıkmıstı) Kezman adı hiç Fenerbahce ile anılmadan önce bile Atletico Madrid maclarını izlediğimde top Kezman'a gelince heyecanlanırdım. Kezman bir markadır Batman'de onu anlatır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Inamoto Arsenal formasını giyemedi ki Conceiçao Galatasaray'a kaç yaşında geldi ? Türkiye'de defans oyuncularına bir anket yapsalar en çok hangi forvetten korkarsın diye eminim bu sorunun cevabı Kezman olacaktır. Van Gaal gibi Kurt hoca bile Kezman'dan ne kadar korktuğunu AZ macından önce belirtmisti(Kezman AZ macında bi sey yaptı mı belki hayır ama sakatlıktan yeni cıkmıstı) Kezman adı hiç Fenerbahce ile anılmadan önce bile Atletico Madrid maclarını izlediğimde top Kezman'a gelince heyecanlanırdım. Kezman bir markadır Batman'de onu anlatır.
    ya evet kezman bi marka bunu inkar eden yok ... ünlü avrupada tanınmış bir oyuncu ... onu türkiye ye getirmek bi başarı ... kezman fb. ye gelmeden önce galatasaraya gelmesinide isterdim ... iyi de bir oyuncu ... ama ben bi galatasaraylı olarak kezmanın şu an ki performansından memnunum .... umarım hep böylede devam eder ... olduğundan daha iyi olma ihtimali yok mu? var ... umarım daha iyi olmaz bu seneki performansını devam ettirir ... ama abartmayın lütfen ... avrupda her takımda oynayamaz ki zaten oynayamadı ....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstediği alanları bulduğunda neler yapabileceğini son maçta gördük. 2 asist 1 gol. Daha birçok da pozisyona girdi. Sahada, yüreğini koyup mücadele etmesi bile yetiyor bana onu izlerken. Sakatlıklar ve cezalar üst üste geldi ve bir türlü istediği formu tutturamadı. Karşıda kapanan bir takım olmazsa çok etkili, FB'ye karşı da çoğu takım kapandığı için önemli olan ilk golü atmak. Fenerbahçe kalan maçlarda erken öne geçerse Kezman da kalitesini ortaya koyacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ya evet kezman bi marka bunu inkar eden yok ... ünlü avrupada tanınmış bir oyuncu ... onu türkiye ye getirmek bi başarı ... kezman fb. ye gelmeden önce galatasaraya gelmesinide isterdim ... iyi de bir oyuncu ... ama ben bi galatasaraylı olarak kezmanın şu an ki performansından memnunum .... umarım hep böylede devam eder ... olduğundan daha iyi olma ihtimali yok mu? var ... umarım daha iyi olmaz bu seneki performansını devam ettirir ... ama abartmayın lütfen ... avrupda her takımda oynayamaz ki zaten oynayamadı ....
    Şu an ki performansının iç açıcı olmadığı doğru yalnız bence Avrupa'nın coğu dev kulübünde rahatlıkla oynar. Adebayor'un oynadığı bir Arsenal'de neden oynayamasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Adebayor'un oynadığı bir Arsenal'de neden oynayamasın.
    Bu mesajindan sonra gelecek mesajlari dur tahmin edeyim.
    Neee sen ne diyorsun yahu Adebayor ile Kezman kiyaslanir mi ?
    Hah dedigin lafa bak Adebayor oynar tabi, Kezmandan daha iyi
    vs. vs.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri