Yeni kariyerinde başarılar murat..
Bi ara ekleyecem buraya yeni ve en son kadromu
ne kadar tecrübeli varsa takımda dolu...
Sırada LİG A var çıkayım ondan sonra sıra süper ligde![]()
lewo bende as kaleci ama hiç bırakmaya niyetim yok.zaten genç oyucularımın 4-5'ini izlenmeye başlandı bile...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla şuanki Kadrom bu işte arkadaşlar.Son dakika transferiyle Trabzon'dan Ceyhun'u da kaptım
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
resimler guselde hikaye yokmu peki
sorun-mu var
Evet arkadaşlar hikaye yazamıyorum.SS sorunu vardı pc.de kaydetmiyordu.Farklı şeyleri deneyerek üstteki ss i zorla alabildim.Halledince devam ederim.Hem bi LİG A ya çıkayımda o zaman devam ederim hem...![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sorunu hallettim arkadaşlar...Grup maçlarım bitmişti işte puan durumum.
Daha sonra Play-OFF grubuna başlamıştım...
İlk maç Dardanel'le deplasmanda...
Maçın adamı;
CEM KARACA
2.Maç içerde İZMİRSPOR'la
Maçın adamı;
Baki Mercimek
3.Maç yine içerde bu kez rakip Karagümrükspor.
Maçın adamı;
ilk maçında harikalar yaratarak 1gol 1asist ile oynayan CEYHUN.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada arkadaşlar hile hurda aramayın bu oyuncular nasıl geldi diye valla bende anlamadımZaten beni tanıyanlar az çok bilir.Birde klüpten sürekli ek bütçe yaratıldı die mesaj gelio anlamadım...Her hafta gelio bütçe mesajı nedir anlamadım...Anlamakda istemedim para gelsinde
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ceyhun harika transfer. Hele ki Murat senin yönettiğin takıma bile gelmişseŞaka bir yana transferlerin cok güzel ama Baki hakkında süpheliyim
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Muhammed transferler bence güzel ve yeterli şimdilikhele hele baki nokta transfer oldu
![]()
dostum oyuncu kiralama yöntemini sık sık kullan özellikle gs bjk ve fb nin alt yapılarındaki oyunculara
4.maçtayım ve deplasmandayız rakip Tarsus İdman Yurdu
4'de 4 yaparak 12 puan topladık daha şimdiden LİG A yolu açılıyor...
Maçın Adamı;
Ömer Rıza....Her zamanki gibi gollere devam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez rakip BOLUSPOR'du.
Oyuna sonradan giren ve golünü atan SERHAT GÖÇEN maçın adamı oldu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6.Maçta deplasmanda Hatay'a konuk oluyoruz...
Maçta yine sonradan giren ve maçı çeviren kaptan MEHMET ZENGİN oldu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligdeki son tablo...
Devamı yarın
valla 2.lig b ye aldigin oyuncular iyi gelmeleri de beni sasirtti hemde lig b ye sanirim cok maas verdin
bilmem kesin cok maas verdin
ceyhun cok maas verirsen geliyor omer riza ise listedede oluyor ama kucumsuyor
cok maas verdigin icin klup her ay zarar edebilir
hic oynatmadigin oyuncular varsa kov takimdan maas almasinlar
Sözleşme yenilemiyorum zaten onlarla gidecekler yakın zamanda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7. Hafta ve rakip kendi sahamda ADIYAMANSPOR
Mehmet Düz'ün ve Serhat Göçen'in sakatlığından dolayı Ömer Rıza'nın yanında Ümit Teke oynuyordu.Ama ilk yarı vasatı aşamayınca Beşiktaş'tan aldığım genç oyuncu Nail Tilbaç oyuna girdi.Devre arasında konuşma işe yaradı ve LİG B 'den beri kadronun değişilmez ismi olan Hakan Kaya 57'de golünü kaydetti ve takımına 3 puanı kazandırdı...
Maçın adamı ;
Özgür Bayer
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8.Haftada Sarıyer'e konuk oluyoruz.
Maça kötü başladık ancak 37.dakikada rakibin kazandığı penaltıyı kaleci İrfan köşeden çıkardı ve daha şimdiden maçın adamı olmayı haketti.2.yarıda Cem Karaca oyundan çıktı ve sol'a Timuçin geçerken Ceyhun'un yanına oyuna giren Mehmet Zengin geçti.2.yarı başladı ve daha 46.dakikada Mehmet Zengin'in pasıyla Ceyhun topu ağlara gönderdi.
Maçın adamı;
Bu zorlu deplasmanda takımına maçı kazandıran CEYHUN ERİŞ.
![]()
kardesilk onbir takgiini de koysana
Buyur ilk 11'im.
Serhat ve Mehmet Düz değişmeli oynuyor.Ömer Rıza'nın yanında.
ilginc bir taktik
bende az sonra yeni bir sezona baslicam
Uff transferlere bak özellikle Ceyhun harika ayrıca bu Cem Karaca bana bi türlü gelmiyor 2-3 kez kontrat önerdim kabul etmedi uyuz oldum herife![]()
İlk sezon'un son maçında rakip Giresun Atatürk Stadı'nda ALANYASPOR
Maç çok kötü gidiyordu pozisyonumuz da yok denecek kadar azdı.Ömer Rıza'da 30.dakikada hafif sakatlanmıştı ama oyundan çıkarmıyordum ona güveniyordum ve tam maç 0-0 bitti derken 90+2'de sahneye ÖMER RIZA çıktı...
Maçın Adamı;
Ömer Rıza...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buyrun ilk yarı puan durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.Sezon'un ilk maçın içerde DARDANELSPOR'la oynuyoruz.
Maçın hemen başında 1-0 geri düştük ama hemen Ömer Rıza cevap verdi ve 1-1.İlk yarı sonucu.Daha sonra ÜMİT AYDIN'ın golüyle öne geçtik.85'de Timuçin'in yerine Mehmet Zengin oyuna girdi ve 90.dakikada harika bir gol attı Mehmet Zengin ve skoru belirledi.
Maçın adamı;
yine ÖMER RIZA.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İzmirspor deplasmanındayız...
28.dakikada Mehmet Düz'ün pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Rıza topu kalecinin yanından ağlara gönderdi.1-0.ilk yarı bitti.2.yarı başladı Ceyhun'un müthiş arapasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer Rıza tam topa vuracakken topu sağ tarafa Hakan Kaya'nın önüne yuvarladı ve Hakan topu ağlara gönderdi.2-0.Başkada gol olmayınca rahat bir galibiyet aldık.
Maçın adamı;
Ömer Rıza.1gol 1 asist.
vay be omer riza ya bak sen !! normalde oyuna o kadar iyi baslamıyor ama takımına aldıgına gore ozellıklerı ıyıdır.
Karagümrük deplasmanındayız...
Yine karşılıklı ataklarda gol olmadı.Taa ki 88.dakikaya kadar.88'de gelen bir kontra-atak 'la Karagümrük golü buldu ve 1-0.Tam 30 Hafta sonra ilk kez Mağlup olmuştuk.Yapacak bişey yok
akgulfb Ömer Rıza'nın nasıl olduğunu bilmiyorum oyunun başında ama LİG B için yeterli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tarsus'la içerde oynuyoruz...
4. ve 7. dakikada Tarsus İdman Yurdu'nun bulduğu gollerle maç bir anda 2-0 başlamıştı.Ancak 13.dakikada Serhat Göçen ve 33.dakikada Timuçin Beyazıt'ın golüyle ilk yarı 2-2 sona erdi.50.dakikada Tarsus tekrar öne geçti ancak Giresun'un maçı bırakmaya niyeti yoktu ve 54'de Hakan skoru 3-3 yaptı.Başka gol olmadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
14.Haftada Bolu deplasmanındayız.
Galiba biraz şanslıydık bu maçta...
Vee ligin bitimine haftalar kala LİG A ya çıkmak artık garantilenmişti.Bundan sonraki maçlara yedekleri sahaya süreceğim.Başarılarımın devamını getireceğim
Son 3 haftada 1 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet almışın 12 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik oldu sanırsam iyi gidiyorsun şampiyon olursun umarım..
Giresunspor 0-1 Hatayspor
Adıyamanspor 3-2 Giresunspor
Alanyaspor 1-1 Giresunspor
Giresunspor 2-0 Sarıyer
Dediğim gibi kalan son 4 maça U-20 ve U-18'den toplama bir takımla çıktım.Yinede tebrik ederim onları...
Lig bitti.Ahanda son tablo
Ve sonunda herkes kabul etti şampiyonluğun beklenmediğini...
EEE bu kadar başarıdan sonra taraftarında gözüne girdik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG A öncesi yaşanacaklar,transferler,haberler hepsi yarın![]()
iyyi gidiyor devam et
Lig A ya yükselmiştik ve yeni sezon için oyuncular tatile gitmişken bende gelecek sezonun planın yapıyordum.Kamp programı belli olmuştu 15 gün Antalya'da kısa bir kampın ardından Bolu'da 25 günlük bir geniş kamp yapacaktık.Tabiiki hazırlık maçsız olmaz o yüzden hazırlık maçlarımıda ayarlamıştım.Elazığzspor,Orduspor,Samsunspor ve Bursaspor ile sırasıyla maç edecektik.
Transfer planıma gelince takımda eksik gördüğüm yerler;
GK
DR
DL
DC
MR
FC
Evet 2 tane defans beki,bir stoper,bir kaleci,bir sağ açık ve birde forvet takım için yeterli olacaktı.
Bunun içinde çalışmalar başlamıştı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağ bek ve Sağ açıkda her 2 bölgedede oynayabilen ve sözleşmesi Denizlispor ile sona eren Devran Ayhan ilk hedefti ve bu hedeftede emin adımlarla ilerledik ve Devran'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma imzalamıştık.
Aibicim hırs yaptım yahu
ben de ligb de başlıyorum az sonraa...