Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 206 sonuç

Konu: İtalya Seri A *[Livorno Kariyeri]*

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel gidiyor UEFA'da da başarılar dilerim bende bi giresunla süper lig'e çıksam ilk işim UEFA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Güzel gidiyor UEFA'da da başarılar dilerim bende bi giresunla süper lig'e çıksam ilk işim UEFA
    yaw SüperLige çıkmayı bekleme... Direk Türkiye Kupasına saldır. UEFA yolun şimdiden açılır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Livorno-Chievo Maçı
    Kendi evimde oynayacağım maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktım ve oyuncularıma maça saldırmaları gerektiğini söyledim.Maç başladı ve 7.dk da kalecileri Benoit Costil sakatlanınca ve yedek kalecileri olmayınca maçı tahmin ettiğiniz gibi farklı bir galibiyetle bitirdim.Livorno 8-0 Chievo.Maç;
    Kevin Doyle(4 gol)
    Flippini(2 gol)
    Semberas ve Kuffour un gollleriyle bitti

Kayseri Maçı UEFA Macerası Başllıyor!
    Deplesmanda oynayacağım maç için Türkiye'ye gittim.Ohh kokusunu özlemişim... Hmen İzmir'e anamın evine gittim ve hasret giderdik.Babam beni çok methediyor sağolsun..Nyse Kayseriye geri döndüm ve maç saatini beklemeye başladım.
    Maç saatinde maça hiç korkmadan ve kazanacağımzıdan emin olarak çıktım.Maçın henüz başında Kevin Doyle un golüyle 1-0 öne geçtik.Sonra 36.dk da İlhan Parlak durumu 1-1 yaptı.41 de Lucarelli nin golüyle skor 2-1 oldu..İlk yarı 2-1 bitti.Ama ilk yarıda nasıl pozisyonlar kaçırdık bilseniz..Kaçırdığımız gollerden bir canlı yayın örneği;

Spiker:Kevin Doyle gidiyor rakbinden sıyrıldı.Kaleciyle karşı karşıya Vuruyooooooooooooooohhaaaaa!! oha oha oha büyük bir kazmalık
    (Reklamlarda)Kevin Doyle un yazdığı ''Kazmalık'ın 1001 Tarifi''adlı kitabı sakın kaçırmayın .Sadece 29 Kupona

İkinci yarı başladığında hemen ilk dakkada İglesias ın attığı golle durum 2-2 oldu.İşte Maç esnasındaki konuşma anı.
    İglesias:Gooooooll!!A***tan attım a***çç
    Amelia(Kalecim):Vay anasını beaa
    İglesias:Aşağıda Terzi var diktir gel a***ını
    Amelia:

Tam sıkıntıya girecekken 75.dk da kevin Doyle un golüyle maç 3-2 oldu.soN dakkada yine Kevin Doyle sahneye çıktı ve maç 4-2 bitti.Kevin Doyle Hattrick yaptı

Kevin Doyle Maçın Adamı

Yeni Transfer:Marco Mapelli
    Bu oyuncu boştaydı ve teklif yaptım.Özellikleri çok kötü ama ben onu geleceğin yıldızı yapacağım buna inanıyorum

Marco Mapelli Profili

Süper olmuşşşş Koptum yaw Kitap bölümüyle a*** bölümü çok komikkkk DeVam ettt!

Nesil
    2006
    Yer

sağol teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çok iyi olmuş Devam..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Çok iyi olmuş Devam..
    sağol erdem abi.idolüm sensin zaten Wigan ile işin zor ama kümede kalırsın sen

süper oluooo kardeşim elleri sağlık

Nesil
    2006
    Yer

Default DeVam!

Empoli Maçı
    Rahat bir maç olacak düşüncesyile çıktım maça.Ama maç çok sıkıcı ve vasat geçti.62 dk da Lucarelli'nin sakatlanmasıyla gol umutlarımız tükendi ve maç 0-0 bitti.

Lucarelli'nin sakatlık anı

Maçın Adamı Nicky Shorey

Palermo Maçı
    Maç çok sıkıcıydı.Lucarelli sakat olduğundan ilerde genç yetenk Larrusso ile Kevin Doyle vardı.İş böyle olunca pozisyon bulamadan ilk yarı bitti.İkinici yarıda Larrusso , Filippini ve Semberas sakatlanınca işimiz çok zora girdi ve maç 0-0 bitti.

PUAN DURUMU!!!

Evet Ligde 2.yim.Ama İnter 9 Paun önümde onları yakalamam çok zor..Şampiyonluk zaten beklemiyorum.3. olmak benim için iyi olur

wallla daha erken ama yaparsın bişiler

Nesil
    2006
    Yer

valla şu durumda bişiler yapmam çok zor ama Şampiyonlar Ligi ne katılmak istiyorum.En azından 4.lükle

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Moralini bozmayayım ama ilk maçlar iyi geçmiş sonuda böyle olur inşallah

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer

Moralini bozmayayım ama ilk maçlar iyi geçmiş sonuda böyle olur inşallah
    Şevkimi kırdın oynamıcam artık Ya bende şaşırıyorum.Ama bende hep böyle olmuştur.Sezonun ilk devresi hep estiririm.Ama 2.devre geldi mi işim biter.2 maç oynadım bu arada yazacam şimdi onları da
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fiorentina Maçı
    Maç çok zevkliydi ama ben şanslıydım.Yani şansım son 4 dk çok yardım etti bana Maç başlamadan önce Lucarelli sakatlandığı için ileride Kevin Doyle ile Betanin oynuyordu.Ancak 8.dk da sakatlıktan yeni kurtulmuş olan ßetanin sakatlandı ve yerine yeni aldığım genç oyuncu Marco Mapelli yi aldım.Mapelli'yi oyuna aldıktan sonra mükemmel bir pas attı ve o pas penaltı oldu.Nicky Shorey topun başına geçti ama penaltıyı gole çeviremedi.Bende oyundan aldım yerine Pasquale yi soktum.İlk yarı golsüz bitti.İkinci yarıda da ataklarımız çoğunluktaydı ancak 78.dk da ilk geliştirdikleri pozisyonda golü buldular.Sonra 79.dk da oyuncuları sakatlandı ve 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandıkları için 10 kişi kaldılar.Ben tam 10 kişi kaldılar diye sevinirken bir gol daha yedim 81.dk da 2-0.Sonra zaten 2-3-5 oynmaya başladım onların dizilişine baktığımda savunma oynuyorlardı o yüzden 2-3-5 oynadım hiç korkmadan.87 de Kevin Doyle golünü attı.2-1.Onlar tekrar maça başladılar ve Kevin Doyle topu anında kaptı.Mapelli'ye pas verdi.Mapelli de 25 metreden müthiş şut vurdu.Direğin içinede çarpan top ağlara gitti. 2-2.90 da yine Kevin Doyle sahneye çıktı durumu 3-2 yaptı.Son uzatma dakikasının son saniyesinde Semberas içeri sokuldu vurdu ve top ağlara gitti.4-2.Son 4 dk maçın kaderini değiştirdi.Ben 2-3-5 oynamasaydım bunları hiçbiri olmazdı bence

Maçın Adamı Kevin Doyle

Bu maçta sonra Betanin'in 1-2 ay arası oyayamayacağı anlaşıldı.

Hmen ardından Morrone de 3 hafta sakatlanınca benim takım revire döndü.
    UEFA Kupası Espanyol Maçı
    Tırstığım maçlardan birisi de buydu grup maçlarında.Espanyol İspanya'da sayılı kulüplerden.Ama kendi evimde oynuyordum.Maça ilerde Mapelli-Kecin Doyle ikilisiyle başladım.Malumunuz Lucarelli,Larrusso,Betanin sakat.Maçın henüz 17.dk sında Grondoni'nin yaptığı müdahale onlara penaltı kazandırdı ve De La Pena ile 1-0 öne geçtiler.iLk yarıda nasıl goller kaçırdık bir bilseniz....Kalecileri İdriss Kameni izin vermedi hiç.Zaten ilk yarı 1-0 bitti.İkinci yarının 52.dk sında Kevin Doyle da sakatlanıncaFM yi bırakasım geldi ama yinede dayandım ve Vito'yu Kevin Doyle'un yerine oyuna aldım.66.dk da da Kuffour Kırmızı Kart görünce bu maçı kaybedeceğimi düşündüm.Ancak 90.dk da şans yine bana güldü ve Filippini'nin son dakika golüyle maçı 1-1 bitirdik.[/B]

SaKatLaR
    1.)Lucarelli (Yarın iyileşio )
    2.)Betanin (Yarın iyileşmiyo 1.5 ay sonra iyileşio)
    3.)Morrone(3 Hafta sonra iyileşio)
    4.)Larrusso(3 Hafta sonra)
    5.Kevin Doyle(3 Hafta sonra)

Kevin Doyle'u sakatlayan Müdahale

UEFA C GRUBU PUAN DURUMU!!!

Arkadaşlar benden şimdilik bu kadar devamı akşama Akşama Ligin Puan Drumunuda atarım

Devam et çok iyi gidyor.Ama ligde hala 2.sin sanırım.İnşallah İnter kaybetmiştir maçlarını UEFA da ise son maçını şans eseri almışın.olsun yinede UEFA da 1.sin.Tbrkler ne diyeyim..Livorno gibi bi takımla.....

Nesil
    2006
    Yer

sağol yine.. Livorno çok kötü bi takım değil ama çok iyi de sayılmaz.Vasatın biraz üstünde bir takım İiyi işler başarırım inşallah.

Hadi devami gelsin Seni iyi yerlerde gormek istiozz

Ya şu Marco'yu niye aldın bea Adamda potansiyel göremiyorum ben

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ya şu Marco'yu niye aldın bea Adamda potansiyel göremiyorum ben
    FM Genie Scout da adamin potansiyel 199

devam et seni serie a da iyi yerlerde gormek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    devam et seni serie a da iyi yerlerde gormek istiyoruz.
    abe teşekkür ederim.12:30 da dersaneye gidiom.Gitmeden önce 1-2 maç yazacam inşallah

tamam bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer

Sen iste yeter şimdi yazmaya başlıorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Livorno-Torino maçı
    Torino deplesmanında olacaktım.Torino orta sıralarda yer alan bir ekip.Ligde kalmaya çalışıyor.O yüzden bu maça asılacaklardı.Forvetimde ise Kevin Doyle,Lucarelli,Betanin,Larrusso sakattı.Bende forvete Mengheri Mapelli ikilisyle çıktım.İkiside 18 yaşındaydı ikisinin bitiricilk ortalaması 8 çıkıyordu.Yani gol atmam çok zordu.Maç başladı.İki takımda sağlı sollu geliyordu.Maç zevkli gidiyordu.Ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı.63 dk da Mapelli yi oyundan aldım ve sakat olmasına rağmen Lucarelli yi oyuna aldım.Ancak o da birşey yapamadı.85.dk da ise genç yıldız Mengheri topu ağlara gönderdi.Bu dakikadan sonra Torino iyice açılınca bende 90.dk da yine Mengheri ile golü buldum.Maç 2-0 bitmiş oldu.

Dip Not:Arkadaşlar Maçın Adamı:Mengheri oldu.Adamı her tarafta aradım ama bulamadım.O yüzden fotosunu koyamıyorum.

İtalya Kupası Kura Çekimi
    Kurada Salernitana takımı ile eşleştim.Çok rahat eleyeceğim diyorum

Livorno-Salernitana Maçı
    Kendi evimde oynayacağım bir kupa maçı.Rakip Salernitana çok kolay rahat yeneceğimi düşünüyordum.Ama kalecileri ne biçim adamsa her topu çıkardı.Zaten Maçın Adamı da kalecileri oldu. Maçın SOnucu 0-0.

Maçtan Sonra Gazete Başlıkları:

La Gazetta Della Sport: Veyyyyy Fııışşşşşş!!
    Corriera Della Sport: Salernitana, manyak oyandı valla
    Hürriyet: Tanrı Misafiri Salernitana

Maçtan sonra, UEFA Kupasında Kuffour'un yaptığı müdahaleden sonra Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Kuffour a 2 maç ceza verdi.

Ben:Haluk Ulusoy İstifa!!!!
    Spiker:İyide İtalya Futbol Federesyonu Başkanı Haluk Ulusoy değilki.
    Ben:O bi yerden burnunu sokmuştur bu işe merak etme.

Önümde Parma maçı vardı ve fıstık yiyordum.Birden fıstığın içinden şu mesaj çıktı.

Çok korkmuştum ve sonra bacaklarımın altından tıp tıp su damlamaya başladığını hissettim

Devamı Akşam...

Umarım beğenirsiniz.Arkadaşlar elimden geldiğince güzel yazmaya çalışıyorum.Ama erdem abi nerden bulmuşsa süper yazıor.Stand-up çı olması lazım.

Çok korkmuştum ve sonra bacaklarımın altından tıp tıp su damlamaya başladığını hissettim

hEhE koptum burda yawwwww...Siteye senin konuna bakmk için giriyorum.gerçi diğer arkadaşlarınkide çok güzel oluyor.
    Nyse devam et.Takipteyim

Nesil
    2006
    Yer

Sağol...Valla gelecek maçlarım çok güzel olacak sırasıyla;
    Parma
    Lazio
    Milan
    Uefa da Braga ile oynayacağım.Çok zevkli olacak bu karşılaşmalar bence.Gerek ligin gerek Uefa nın kaderini belirleyecek

Quote Originally Posted by Pro Soccer 5 View Post
    Sağol...Valla gelecek maçlarım çok güzel olacak sırasıyla;
    Parma
    Lazio
    Milan
    Uefa da Braga ile oynayacağım.Çok zevkli olacak bu karşılaşmalar bence.Gerek ligin gerek Uefa nın kaderini belirleyecek
    offff gelecek maçların çok zormuş.Milan ile Lazio yu yenersen ligde seni kimse tutamaz

super gidiyor devam et.Fistigin icinden cikan mesaja cok komikti....

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    super gidiyor devam et.Fistigin icinden cikan mesaja cok komikti....
    teşekkür ederim.Elimden geldiğince komikleştirmeye çalışıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ligde neredesin şu an?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Ligde neredesin şu an?
    Su an Ligde 2.yim.Udinese ile aynı puandayım.Yani 3. desenizde olur,2.desenizde olur.1.İnter ise 9 Puan önümde

Arkadaşlar bu arada Pilot Kulüp aldm.Onuda akşam yazacam

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlı olsun yeni Pilot takımın

Nesil
    2006
    Yer

Hayırlı olsun yeni Pilot takımın
    Sağol birazdan yazıcam hatta şimdi yazmayha başlıom

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri