oluyor ya olmaz mı daha bu gün oldu hazırlık maçında adam bomboş kalede topu üst direkten döndürme başarısını gösterdiyedek kadrom ve hazırlık maçı oldugu için önemsemedim yoksa o futbolcuyu şutlardım
![]()
oluyor ya olmaz mı daha bu gün oldu hazırlık maçında adam bomboş kalede topu üst direkten döndürme başarısını gösterdiyedek kadrom ve hazırlık maçı oldugu için önemsemedim yoksa o futbolcuyu şutlardım
![]()
bana da çok oldu...
Dönüyor dostum ama cok nadir bi sezonda 3 kez falan![]()
Evet normal bişey bana da çok oldu!
olur tabi ne varki bunda
tabi ki oluyo bu gerçekçi bir oyun diğer oyunlarla karıştırılmamalı![]()
direkten dönmemiş gibi gözüklebilir ama dönüyo arkadaşlar hemde yan direklerden daha çok üst direklerden dönüyo![]()
I'm back...
dün oynarken oldu şampiyonlar liginde psv ile deplasmanda 1-1 kaldıgım maçta tonin topu üst direkten döndü daha öncede 1 sefer olmustu sanırım
benim hep yanlardan dönüyo ama üstten döndüğünü hatırlamıyorum...
oyunda öle bisi var mı sadece yan direkten dönüyor diye biliyodum hic olmadıda
ahah, kimbilir kaç kez karşılaşmışımdır... konunun başlığını görünce şaşırdım zaten, okadar normal bi durum ki...
Bende de çok oldu,inşallah size de nasip olur...![]()
3 direğin her bir köşesinden döndüğü oldu ama valla golden daha çok seviniyorum direkten dönünce.![]()
ah bi oynayabilsem bende çok vururdum ama![]()
3 sezon oynadım ve daha hiç olmadı.
benimki hep üst direkkten dışarı gidiyooo...geri dödüğünü hiç görmediim.
bana da oldu gercekten cok gercekcı oyun
bana FM 2005'te oldu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
soru mu yaw bu?dolu.....
cok oluyor hatta cataldan bile donen oluyor
ewt banada oldu top direğe çarpıyo sanki ondan sonra yere sekip oyuna dönüyoo
çok çarptı ama çatal gol girmesi çok ender oluyor
2. lig B kategorisi 5. grupta hatayspor u yönetiyorum.bir maçta 3 topum üst direkten döndü.maç boyunca dellendim.![]()
banada 2 defa oldu zuhauh
olumelegi kariyerini okudum çok güzel yazmışsın.zuha![]()
direk deyince![]()
>http://www.youtube.com/watch?v=B0XMu...elated&search=
Oluyor boyle seyler...........
hic ceza sahasi icinden faul atisi kullanildigini gordunuz mu
Çok oluyor öyle