Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: M.A.YILMAZ; 'Terim Dönemi Bitmiştir !!'

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Güzel kardeşim Bursa'da oturuyorsun sanırım oradan bi antipatin var Sebatspor'a ve Karadeniz takımlarına değil mi?

Öyle olacak diye bişey yok.Olmasını isteyen de yok.MAY Trabzonspor'un Onursal Başkanı'dır ancak vakti zamanında Fenerbahçe formasını elinde tutup dergi ve gazete herneyse ona poz vermiş biridir bütün takımlar benim takımımdır gibisinden.Haluk Ulusoy'un kökeni de Trabzon Of'tandır aynı MAY gibi kendisi bilindiği üzere Galatasaray sempatizanıdır kendisini de sevmem dedesi Trabzonspor'un kurucularındandır ama ben Trabzonspor'a herhangi bir eyyamı olduğunu görmedim istemem de.Ayrıca o senesi Sebat'ın çıktığını herkes biliyordu evet 1 sene bekledi sonraki sene bileğinin hakkıyla çıktı.Nasıl kaldığı da belli.Hakketti ve kaldı sonraki sene niye düştü o zaman.Sebat'lara gelmeden önce kendi ağzınızı çalkalayın önce.Bursa'da zorla Rizespor'u döve döve nası yendiğinizi anlatın Altay'ı nasıl düşürdüğünüzü anlatın neyse.Aç son maçını bakalım.

Şahsen Mehmet Ali Yılmaz'ı sevmem Trabzonspor başkanlığı döneminde bence yararı değil zararı olmuştur.Federasyon başkanlığına gelsin mi gelmesin mi derseniz kim iyi olacaksa o gelsin derim.Haluk Ulusoy geleceğine o gelsin derim.Ayhan Bermek'i de tanımıyorum.Ama ondan daha iyi birisi varsa çıksın gelsin tabii ki de.Trabzonspor'a eyyam yapmasını hiçbir zaman istemem ve istemeyiz.
    ya sen beni çok yanlış anlamışssın benim en fazla bu ülkede sevdiğim topluluk lazlardır.benim şu anda en yakın arkadaşımda lazdır.o yanlış anlamayı ortadan kaldıralım.benim karadenize karşı bir antipatim yok.

gelelim son maç meselesine biz sizi sahada yenerek intikamımızı aldık(dikkat et sahada)o maçtada sebat 1 saat geç maça çıktı.herkesin siniri bozuldu futbolcuların konsantrasyonu bozuldu ama genede yendik.aççabat sebatsporun bursasporun küme düştüğü sene son maçında bir beraberlik bile bursaya yeterken devre arasında 1-0 gerideyken soyunma odasına hiçbir basun mensubu sokulmadı ve ankaragüçlü futbolculara silah çekildi.bunu belki yalanlayabilirsin ama gerçek budur.
    maç sonunda bazı ankaragüçlü futbolcuların röportajları
    ender alkan(eski bursasporlu)=bilseydik böyle olucağını kendimizi korumak için bizde silah alırdık
    yılmaz=benim sağ ayağımı kullanmamam için çok ser t bir cisimle vurdular.
    not:bunlar olay tv arşivinde vardır inanmayan açıp bakabilir.
    federasyon seçimine gelince kim en iyi yapacaksa o gelsin başa.

Laz ile Karadenizlileri ve Karadeniz takımlarını karıştırmayalım lütfen.Ben Lazlar diye birşey demedim.

Sahada bizi yendiniz evet ama taraftarınızın ne kadar pislik yaptıkları da aşikardı.Ben hatırlamıyorum Sebatspor'un 1 saat geç çıktığını falan neden çıkmadı açıklar mısın?

Ankaragücü maçını ben de hatırlıyorum.Soyunma odasında olanları yalanlayamam döndü orada birşeyler.Ama Ankaragücü ve Bursaspor arasındaki dosluğu bilmeyen yok.Ankaragücü'nün orayı 3 puan almak için değil Bursaspor'u ligde bırakmak için gittiği de belliydi.

Ama MAY gelince bu ülkede Trabzonspor şampiyon olacak.İkinci Samsun olacak üçüncü Rizespor dördüncü Sebatspor olacak diye birşey yok.Bunla bizi suçlayazsın ve suçlama.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Laz ile Karadenizlileri ve Karadeniz takımlarını karıştırmayalım lütfen.Ben Lazlar diye birşey demedim.

Sahada bizi yendiniz evet ama taraftarınızın ne kadar pislik yaptıkları da aşikardı.Ben hatırlamıyorum Sebatspor'un 1 saat geç çıktığını falan neden çıkmadı açıklar mısın?

Ankaragücü maçını ben de hatırlıyorum.Soyunma odasında olanları yalanlayamam döndü orada birşeyler.Ama Ankaragücü ve Bursaspor arasındaki dosluğu bilmeyen yok.Ankaragücü'nün orayı 3 puan almak için değil Bursaspor'u ligde bırakmak için gittiği de belliydi.

Ama MAY gelince bu ülkede Trabzonspor şampiyon olacak.İkinci Samsun olacak üçüncü Rizespor dördüncü Sebatspor olacak diye birşey yok.Bunla bizi suçlayazsın ve suçlama.
    Ya bizim taraftarımızın yaptığı sizinkileri yanında devede kulak kalır.kendin itiraf ediyorsun biz dürüst bir şekilde lgde kalmadık diye.inşallah mehmet ali yılmaz değilde halıkm ulusoy yeniden başkan seçilir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Zaten son durumkara göre Haluk Ulusoy çok büyük ihtimal alıcak seçimleri...Klüpler birliğindeki 17 takımın 8'i ulusoy'u desteklemiş, 8'i için fark etmiyormuş, 1'i de çekimsermiş..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    Ya bizim taraftarımızın yaptığı sizinkileri yanında devede kulak kalır.kendin itiraf ediyorsun biz dürüst bir şekilde lgde kalmadık diye.inşallah mehmet ali yılmaz değilde halıkm ulusoy yeniden başkan seçilir...
    Kendim itiraf etmedim bilinen şeylerdi bunlar ayrıca soyunma odasında yapılanları bizim taraftarımız yapmadı olayı saptırma.Bursaspor'un yaptıkları ejderhada kulak kalır.

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Zaten son durumkara göre Haluk Ulusoy çok büyük ihtimal alıcak seçimleri...Klüpler birliğindeki 17 takımın 8'i ulusoy'u desteklemiş, 8'i için fark etmiyormuş, 1'i de çekimsermiş..
    Benim bildiğin 8 takım desteklemiş 8 takım çekimser kalmış 1'i(Özhan canaydın) oy kullanmamış ve bunların dışında bir de Fenerbahçe.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

İşte öyle bişe..Yani oy verenler H.Ulusoy'a veriyo..Doksan küsür oyu garantideymiş..(gazeteye göre)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri