Originally Posted by
paco
bu adam için herkez ön yargılı fakat gittiği her takımda buna milli takımda dahil başarılı maçlar çıkarıyor ... sadece f.b de kötü oynadı diye bu adamı yerden yere vurmanın bi manası yok ... umarım gelir .... herkez zamanında toması da eleştiriyordui istemiyorlardı ama sonuç ortada ... ayrıca servet yedek kalmasını aklımızdan silcekmişiz ... servet dünya çapında bir oyuncumuda yedek kalmıyacak ..... ben o kadar da ön yargılı değilim ... bence sizde ön yargılı olmayın ....
Önyargı falan değil bu, kafanda 'Gs'ye gelen herkes iyidir, bu böyledir, yorumlar önemli değil' diye kurduğun için doğaldır.
Servet'i Milli maçlar dışında hiç izlediğini de sanmıyorum..
Servet inanılmaz ağırdır, sonradan hızlanabilmesi tek artısı.
Ayrıca "Çekin çekin, bir yıldız sönüyor.." diyebilecek kadar şımardığı dönemleri de olan biridir.
Fenerbahçe'den gidişi yedek kalmaya isyan etmesi!
Gece hayatında zaman zaman görüldüğü söylenen biridir, başkalarını yalancısıyım..
Uzun, ağır, hamlesi yavaşlığından yetersiz kalan biri.
Sürekli uzun pas yapıyor, bazen bu pasları gereksiz kalabiliyor.
Hızlı forvetleri tutamıyor, yanında seri bir stoper yoksa çok geride oynamak zorunda, kademeyi yakalayamıyor.
Hava topunu asla vermez, aslında uzun santraforunun markaj ederken de ilk topu kolay vermez ama hızdan dolayı sarkık libero tarzı tampon görevini görecekse darmadağın olur Galatasaaray.
Song belki tutabilirdi o defansı ama o da gidiyor.
Kabul etsen de etmesen de Servet yedek kalmaz, Servet - Tomas ikilisi innaıulmaz berbat bir sezon yaşatırlar!
Tomas ile Servet aynı tip oyuncular, Song gibi sarkık oynayabilen, alanı kontrol edebilen bir oyuncu pek gelmedi Gs'ye.Son dönemde az çok Popescu ve Bülent o işi yapıyorlardı, özellikle Bülent'ten sonra sarkık oynyabilecek Türk olarak pek fazla üst düzey isim kalmadı..
Şu sıralar o işi Beşiktaş'ta İbrahim Toraman, Fener'de Lugano yapıyor.
Bir stoperin yanında, hızlı stoper+libero birini oynatmazsa defans yol geçen hanına döner ...
Dip not: Bunların hepsini ofansif oynayan Gs'ın önde durması gereken savunmasına bağladım, Gs defansif ve gömülü, kalecinin önünden hiç ayrılmayan savunma ve önlerinde gömülü önliberolar ile oynayacak ise durum değişir..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı