Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: Gerets'in en çok istediği isim Servet

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Abi bi GS'li nasıl Servet'in gelmesini ister bana söyler misin yahu? Ben bir GS'li olarak Servet'in adını duyunca bizden uzak olsun diyorum yani. Adam şu an ki yerinde iyi, oynamaya gerek yok. Onun yerine Gerets'imiz EN ÇOK İSTEYECEĞİ başka isimler düşünsün.
    bu adam için herkez ön yargılı fakat gittiği her takımda buna milli takımda dahil başarılı maçlar çıkarıyor ... sadece f.b de kötü oynadı diye bu adamı yerden yere vurmanın bi manası yok ... umarım gelir .... herkez zamanında toması da eleştiriyordui istemiyorlardı ama sonuç ortada ... ayrıca servet yedek kalmasını aklımızdan silcekmişiz ... servet dünya çapında bir oyuncumuda yedek kalmıyacak ..... ben o kadar da ön yargılı değilim ... bence sizde ön yargılı olmayın ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

servet ile anlasildi buyuk ihtimal bize geliyor bu arada server iyi oyuncu ama servetle avrupa maclarina cikilmaz sadece

ayrica gerets gidecek onun istedigin topcuyu ne yapalim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    bu adam için herkez ön yargılı fakat gittiği her takımda buna milli takımda dahil başarılı maçlar çıkarıyor ... sadece f.b de kötü oynadı diye bu adamı yerden yere vurmanın bi manası yok ... umarım gelir .... herkez zamanında toması da eleştiriyordui istemiyorlardı ama sonuç ortada ... ayrıca servet yedek kalmasını aklımızdan silcekmişiz ... servet dünya çapında bir oyuncumuda yedek kalmıyacak ..... ben o kadar da ön yargılı değilim ... bence sizde ön yargılı olmayın ....
    Önyargı falan değil bu, kafanda 'Gs'ye gelen herkes iyidir, bu böyledir, yorumlar önemli değil' diye kurduğun için doğaldır.

Servet'i Milli maçlar dışında hiç izlediğini de sanmıyorum..

Servet inanılmaz ağırdır, sonradan hızlanabilmesi tek artısı.

Ayrıca "Çekin çekin, bir yıldız sönüyor.." diyebilecek kadar şımardığı dönemleri de olan biridir.

Fenerbahçe'den gidişi yedek kalmaya isyan etmesi!

Gece hayatında zaman zaman görüldüğü söylenen biridir, başkalarını yalancısıyım..

Uzun, ağır, hamlesi yavaşlığından yetersiz kalan biri.
    Sürekli uzun pas yapıyor, bazen bu pasları gereksiz kalabiliyor.

Hızlı forvetleri tutamıyor, yanında seri bir stoper yoksa çok geride oynamak zorunda, kademeyi yakalayamıyor.

Hava topunu asla vermez, aslında uzun santraforunun markaj ederken de ilk topu kolay vermez ama hızdan dolayı sarkık libero tarzı tampon görevini görecekse darmadağın olur Galatasaaray.

Song belki tutabilirdi o defansı ama o da gidiyor.

Kabul etsen de etmesen de Servet yedek kalmaz, Servet - Tomas ikilisi innaıulmaz berbat bir sezon yaşatırlar!

Tomas ile Servet aynı tip oyuncular, Song gibi sarkık oynayabilen, alanı kontrol edebilen bir oyuncu pek gelmedi Gs'ye.Son dönemde az çok Popescu ve Bülent o işi yapıyorlardı, özellikle Bülent'ten sonra sarkık oynyabilecek Türk olarak pek fazla üst düzey isim kalmadı..
    Şu sıralar o işi Beşiktaş'ta İbrahim Toraman, Fener'de Lugano yapıyor.

Bir stoperin yanında, hızlı stoper+libero birini oynatmazsa defans yol geçen hanına döner ...

Dip not: Bunların hepsini ofansif oynayan Gs'ın önde durması gereken savunmasına bağladım, Gs defansif ve gömülü, kalecinin önünden hiç ayrılmayan savunma ve önlerinde gömülü önliberolar ile oynayacak ise durum değişir..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

servet turkiye liginde ilk on bir oynasın ama avrupa maclarında kesin yedek olsun
    ayrıca fenerbahce takımı servetintekrar pesinde idi ama vazgecti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    servet turkiye liginde ilk on bir oynasın ama avrupa maclarında kesin yedek olsun
    ayrıca fenerbahce takımı servetintekrar pesinde idi ama vazgecti
    Onlar basinin uydurmasi Fenerbahce'nin sattigi oyuncuyu geri aldigini ne zaman gördün???

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tüm Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun .. Adnan Polat az önce %100 futbolda Servet'le ve kulübü ile anlaştık dedi .. Ayrıca başka sürpriz transflerde olacakmış ..
    Son 1 hafta içerisinde duyduğum en mükemmel haber

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

baska sürprizlerde mehmet topuz, gökhan ünal, volkan yaman,

bunlar olabılır

Eger Song´u satip Servet´i alacaklarsa yaziklar olsun bu yönetime!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

song kendisi gider yeni sezonda baran ama yerine sanırım brezilyadastoper arastırıyorlar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önyargı falan değil bu, kafanda 'Gs'ye gelen herkes iyidir, bu böyledir, yorumlar önemli değil' diye kurduğun için doğaldır.

Servet'i Milli maçlar dışında hiç izlediğini de sanmıyorum..
    gs ye gelen herkez iyidir falan dediğim yok diğer yorumlarımı da okusaydın anlardın .... ben serveti milli maçlar dışında da çok izledim ... özelliklede denizli de oynarken çok beğenirdim ... şimdi sivasda denizlide oynadığı futbolun aynısını oynuyor ve yine beğeniyorum ... dediğim gibi milli takımda da başarılı ... bu oyuncu sadece f.b de kötü oynadı diye kötü ilan etmek olmaz... ayrıca bunun f.b ilede alakası yok galatasarayda çok kötü oynayıp diğer takımlarda çok iyi olan oyuncularda var ...
    Mesela bjk deki ronaldo 4 lü defans oynadığı zaman başarasız oluyodu 3 lü oynadığı zaman başarılı oluyodu onun gibi birşey ...

Ben Gerets'i istemiyorum ama.

servet i niye bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum adam giydiği formanın hakkını veriyor.yetenek de biryere kadar.o hataları yapmasaydı zaten avrupada oynardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Son 1 hafta içerisinde duyduğum en mükemmel haber
    Aynen benimde.Servet gibi bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için sevindim..

Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, NTVSpor.net'e yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Galatasaray ile anlaştığını ve transferin sadece imzaya kaldığını söyledi.

Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım'a seçilen Servet Çetin, çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.

Geçtiğimiz haftasonu NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat'ın "Servet ile anlaştık" açıklamasının ardından, milli futbolcu da transferi doğruladı. NTVSpor.net'e açıklamalarda bulunan Servet Çetin, Galatasaray yönetimiyle sözleştiğini ve işin imzaya kaldığını belirtti.

Denizlispor'da oynadığı dönemde de sarı-kırmızılıların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Servet, "Ben o dönemde de Galatasaray ile anlaşmıştım. Ancak daha sonra Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum" diye konuştu.

Hayirli olsun. Song kesin gidecek o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gerets giderse, Song kalır ..

Song kalacak yahu.Gerets %100 kovulacak sezon sonu.Song-Servet ikilisi defansta kalacak.Tomas gönderilebilir.Devre arasinda zaten Tomas gönderilecekti ama bizimkiler iyi defans bulamadiklarindan Tomas ile idare ettiler.Cok hata yapiyor Tomas.Sezon sonu Tomas yolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Dua edinde Sampiyonlar Ligine felan katilirsaniz Chelsea ile karsilasmayin

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Chelsea ile karşılaşmayı kim isterki..?
    Her neyse polemik yaratmayın durduk yere..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Chelsea ile karşılaşmayı kim isterki..?
    Her neyse polemik yaratmayın durduk yere..
    Burak abiye katiliyorum.Kimse Chelsea ile karsilasmak istemez.Ne fb,ne Galatasaray ne de bjk...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

omerdinho soyle desen daha iyi olmazmiydi chelsea ile hic bir turk takimi eslesmesin ama eger avrupada biz turkler basari istiyorsak kim gelirse gelsin yenmek zorundayiz

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    omerdinho soyle desen daha iyi olmazmiydi chelsea ile hic bir turk takimi eslesmesin ama eger avrupada biz turkler basari istiyorsak kim gelirse gelsin yenmek zorundayiz
    Sanırım Chelsea hızlı oynadığı için onları örnek verdi ve Servet' te ağır olduğu için sizi örnek verdi.
    Artık uzamasın pls..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Servet: İş imzaya kaldı

Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, NTVSpor.net'e yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Galatasaray ile anlaştığını ve transferin sadece imzaya kaldığını söyledi.

NTVSPOR
    Güncelleme: 13:16 TSİ 11 Nisan 2007 Çarşamba

l Nermin KARTAL ÖRKMEZ

Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım'a seçilen Servet Çetin, çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.

Geçtiğimiz haftasonu NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat'ın "Servet ile anlaştık" açıklamasının ardından, milli futbolcu da transferi doğruladı. NTVSpor.net'e açıklamalarda bulunan Servet Çetin, Galatasaray yönetimiyle sözleştiğini ve işin imzaya kaldığını belirtti.

Denizlispor'da oynadığı dönemde de sarı-kırmızılıların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Servet, "Ben o dönemde de Galatasaray ile anlaşmıştım. Ancak daha sonra Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum" diye konuştu.

"DERBİ MAÇLAR ŞAMPİYONU BELİRLER"
    Şampiyonluk yarışına da değinen tecrübeli futbolcu, ligin bitimine 7 hafta kalan Fenerbahçe'nin puan, Beşiktaş'ın ise fikstür avantajına sahip olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinin puan puana geçtiğini, ancak bu sene Fenerbahçe'nin 4 puan önde olmasının futbolcuların üzerindeki baskıyı azaltacağını ifade eden Servet, yine de sarı-lacivertlilerin 3 büyük takımla yapacağı maçların şampiyonu belirleyeceğini söyledi.

Çok büyük ihtimalle Servet gelecek sezon GS forması giyicek... Daha önceki konu açıldıgında tam belli degildi galiba ama şimdi kesin gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Servet: "İş imzaya kaldı"

Adnan Polat'ın, 'Önprotokol yaptık' dediği Sivassporlu Servet Çetin, yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğini doğruladı.

NTV’nin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, “İş imzaya kaldı. Ben Denizlispor’da oynarken de Galatasaray’la anlaşmıştım ama Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum” diye konuştu. Servet, şampiyonu derbilerin belirleyeceğini de ifade edip, “Fenerbahçe’nin 4 puan önde olması tabii ki çok büyük avantaj” yorumunu yaptı.
    12.04.2007

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Seneye G.Saray forması giyeceğim"

Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin, gelecek sezon için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, "Seneye Galatasaray forması giyeceğim" dedi.

Fenerbahçe'den ayrılarak sezon başında Sivasspor'a transfer olan ve performansıyla yeniden milli takıma seçilerek dikkat çeken Servet Çetin transfer dedikodularına son noktayı koydu. Milli oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığını ve detaylar konusunda menajerinin sarı kırmızılılar ile görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Artık ligde kalan 7 haftada Sivasspor'un başarısını düşündüğünü söyleyen Çetin, "Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli görüşmeleri zaten menajerim sürdürüyor. Şu anda zorlu 7 maçımız daha var. Rahatlamak için en az 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Ondan sonra çok zorlu maçlar oynayacağız. Gaziantep maçından sonra Denizli ile yapacağımız maç rakibimiz açısından çok önemli olacak. Önümüzdeki 2 haftada istediğimiz puanları alırsak peş peşe oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından da iyi neticeler alabiliriz" dedi.

Galatasaray yönetimi ile kendisinin de görüştüğünü belirten Servet, "Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim" şeklinde konuştu. Servet Fenerbahçe'nin de kendisiyle yeniden ilgilendiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, bu konuda kimseyle görüşmediğini dile getirdi. Servet Çetin, "Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Sivasspor'a geldikten sonra herkesin 'Neden gitti' dediğini duymak beni mutlu etti. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sivasspor'a gelerek doğru bir karar verdiğimi gördüm" diye konuştu.

Haber DHA

Haber Dogrudur Arkadaslar Servet Cetin Seneye Galatasarayda Hayirli Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

servetin transfer haberleride artik baydi 20 tane konu var servet Galatasaray'da diye... keske konuyu acmadan bir arama yapsaydin..

Nesil
    2006

Galatasaray bakan 2 aydır alıyo hep serveti..

Del Piero_10 Misafir

Servet ile ilgili tüm gelişmeleri buraya yazın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    sheva - servet ikilisinden dolayı denilmiş bi söz herhalde.

herkes chelsea'nin gücünden bahsetmişte

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri