Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 345 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası - Yarı Final | Beşiktaş-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Aslında koz olarak bizde Tümer'i mi kaptan yapsak. Şahsen takımı iyi yönetebilir ama Tuncay ve Ümit varken ayıp olur.
    Aslında çok fazla motivasyon olur.Ancak gerçekten Tuncay varken Ümit varken(sakattı.)Dahası semih varken(takımda en eski oyunculardan.)Tümer bir maç için gerçekten biraz olmaz.Gerçei semih oynamıyor ama olsun.Ama Tümer oynarsa biliyorsunuz özel maçların adamıdır.Ukrayna,Alkmaar,Danimarka,geçen seneki final...Sanırım iyi bişeyler yapar.Ancak İnönüde Tümer çok küfür yer aslında bu şekilde ceza da alabilir.Güzel bir politika olabilir.Çünkü karar ancak Beşiktaş maçına çıkabilir(Fb ile oynanacak olan).Güzel bir düşünce bana göre ancak bilmiyorum Zico bu tür işlerin peşinden koşar mı?Ya da Beşiktaş taraftarı tahrik olur mu?Diğer bir durumda Federasyon ceza verir mi?
    En iyisi beklemek ve görmek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uğur Boral ; Oynamasında kim oynarsa oynasın sol tarafta Deivid'i bile oynatsa razıyım.

Fenerbahçe geçen maç yorgunluğu bahane ederek, bir türlü 2-2 skordan sıyrıldı bakalım eğer kii kötü skor alırsa bu sefer neyi nasıl bahane edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fener ne zaman onu bahane etti?O kadar dinledim ancak hiç bir şey duyamadım onunla ilgili?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu maç kopma noktası olabilir..

Hangi takım kazanırsa moralli olucaktır ve Lig maçına o moralle çıkacaktır yenilen tarafın durumu iç açıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Uğur Boral ; Oynamasında kim oynarsa oynasın sol tarafta Deivid'i bile oynatsa razıyım.

Fenerbahçe geçen maç yorgunluğu bahane ederek, bir türlü 2-2 skordan sıyrıldı bakalım eğer kii kötü skor alırsa bu sefer neyi nasıl bahane edecek.
    gercekten bu ugur boral cok gereksiz bir adam... o oynamasin solda deniz oynasin onada raziyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Son maçtaki durumundan sonra sanırım oynamaz ancak Ümit kaptan'da sakat ne olur bilemem belki Zico önceden yaptığı gibi hatalarına rağmen oynatabilir.Yani bir maçta adam harcamak ne olursa olsun akıl işi değildir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Deniz Barış sol tarafta oynar Appiah orta saha M.Aurelio ile birlikte oynar.

Sağ tarafta ise mehmet yozgatlıyı oynatır ama son maçta attığı golden sonra deivid sağ tarafta oynayabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Deivid bence gene yedek kalacaktır sonuçta maç deplasmanda ve 2 forvet + Alex biraz fantezi olabilir zaten Edu'da olmayacak gerisi çok açık verir.Solda Ümit olursa oynar defansa önder gelebilir sağ bek serkan olabilir.İleriside yine aynı Kezman olur bence.Orta sahada Alex dışında 4 kişi kalıyor.O da maç günü manteliteye bağlı olarak belli olur sanırım.Tümer/M.Yozgatlı arasında olur geri zaten belli gibi.Tuncay,Aurelio,Appiah.

Edu yokulugu çok büyük bir kayıp olacagını düşünmüyom... Kadroda onun kadar iyi oyuncular var... Maç İnönü de kazanırız gibime geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Edu'dan kaliteli oyuncular olabilir ancak,maç eksiği,ikili uyumluluk,konsatrasyon gibi faktörler burada daha önemlidir.

Umarım Tümer kaptan çıkmaz. Ümit ve Tuncay varken Tümer'e kaptanlık düşmez. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp yapmaz umarım ve kendini küçük düşürmez.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Umarım Tümer kaptan çıkmaz. Ümit ve Tuncay varken Tümer'e kaptanlık düşmez. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp yapmaz umarım ve kendini küçük düşürmez.
    Katılıyorum Egemen Fenerbahçe gibi büyük bir klup böyle bir davranış göstermemesi gerekir. Çünkü takımın kaptanı bellidir ve o çıkar ha jubile maçı olur anlarız kaptanlık verilir ama işi ciddiye almak gerekiyor. Ümit ile Tuncay varken bence olmaması gerekir. Bu iki oyuncuya ayıp yapmış olurlar.

Eger besiktas taraftari maci kazanmalarini istiyorsa oynmasi durumunda Tumeri prostesto etmemelidir.Eger ederlerse Tumer hirs yapip maca damgasini vurur diye dusunuyorum

Tümer'in aşırı baskı altında daha iyi performans sergilediğine katılıyorum. Ancak tahminimce BJK taraftarı çok aşırıya kaçan bir tepki göstermeyecektir. Malum cezalar can yakıcı. Son haftalara yaklaşırken kimse seyircisiz sahada oynamak istemez. Biraz aşırılığa kaçmak Tümer'e fiziki saldırılara kadar gidebilir. Bunu en iyi bilen kişinin de Alen olduğuna eminim. Takımın zarar görmemesi için çok büyük bir tepkiye izin vermeyecektir.

Fenerbahçe'nin maçtaki şansını BJK'ya göre daha düşük görüyorum. Kişisel görüşüm Alex ile başladığı takdirde FB'nin çok zorlanacağı yönünde. BJK'nın fizik gücü FB'ye göre çok yüksek. Alex'in katkısı olabilir ama getirdiği kadarınıda götürecektir kanımca.

Sana katılıyorum cekochan. Tümer büyük maçların adamıdır. Geçen sene hatırlarsanız, bütün sene oynamadı, gitti Türkiye Kupası final maçında maça damgasını vurup kupayı kazandırdı.

Tümer'i protesto hem Tümer'i hırslandıracak hem de Beşiktaş'a ceza olarak geri dönecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Maç bileti 40 ytlAdamlar bizi direk söğüşlüyorlar

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Maç bileti 40 ytlAdamlar bizi direk söğüşlüyorlar
    Inönüde 40 YTL bakalim Mabedde kac YTL olacak. Mabeddeki macin biletleri 100 YTL de olsa gidecegim.

Nesil
    2006

TÜmer İnŞallah Gol Atar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Derbiyi Fırat Aydınus yönetecek
    Fortis Türkiye Kupası'nda 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe yarın final illk maçını Fırat Aydınus yönetecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Inönüde 40 YTL bakalim Mabedde kac YTL olacak. Mabeddeki macin biletleri 100 YTL de olsa gidecegim.
    herzamanki tarife olarak 45 tir tahminim...

Fırat Aydınus'u pek sevmiyorum, hatalı kararlarından dolayı... Umarım adaletli bir maç yönetir. Geçen sene İnönü'de 2-1 yendiğimiz maçı da Aydınus yönetmiş sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Bu maç Beşiktaşımın....

Nesil
    2006

Kadıköy'de maç biletleri normal Anadolu takımları ile aynı fiyatta satılacak diye duydum Kale Arkası 27,50 YTL olacaktır.

24. Default

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçının biletleri satışa çıktı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maçın biletlerinin Biletix'ten satışa sunulduğu bildirildi.
    Taraftarların Biletix gişeleri, Biletix Call Center ve Biletix'in internet adresinden biletlerini alabilecekleri ifade edildi. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı kaydedildi.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

VIP B ve E üst: 400 YTL
    VIP A ve F üst: 250 YTL
    VIP A ve F alt: 200 YTL
    VIP B ve E alt: 225 YTL
    VIP C ve D alt: 250 YTL
    Numaralı orta: 200 YTL
    Numaralı kenar: 150 YTL
    Kapalı üst: 125 YTL
    Kapalı alt: 100 YTL
    Yeni açık: 40 YTL
    Eski açık: 40 YTL
    Konuk takım (eski açık): 40 YTL

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bilet fiyatları biraz fazla değilmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş alır diye düşünüyorum...

27. Default

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    bilet fiyatları biraz fazla değilmi
    bencede ama yarı final olduğu için arttırılmş olabilr..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fırat Aydınus'u pek sevmiyorum, hatalı kararlarından dolayı... Umarım adaletli bir maç yönetir. Geçen sene İnönü'de 2-1 yendiğimiz maçı da Aydınus yönetmiş sanırım.
    Hangi hatali kararlari varmis peki? Bu adam Inonu'de 3 derbi yonetti, ucunde de BJK'nin rakibine penalti caldi, bunlari ikisini de FB'ye caldi, dikkatini cekerim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BJK'nin dikkat etmesi gereken 2 sey var:

1 Duran toplar.
    2 Tuncay'in araya yapacagi kosular.

Bu 2 olayi halledersek FB'nin bize gol atmasi cok cok zor olur. Biz bir sekilde FB'ye gol atariz, Umit Ozat oynayacak mi bilmiyorum, ama oynamazsa sol taraf U.Boral ve Can'a kalir ve bu bolgeyi A.Tandogan ve Delgado cok iyi kullanabilir. Diger tarafta da Rico var zaten, Bobo ve Nobre'nin yirticiligi ve mucadelesi de buna katilinca zaten gol atmamamiz imkansiz gibi. Onemli olan bizim icin gol yememek, iyi konsantre olursak ve sabirli oynarsak maci aliriz.

Beşiktaşlılığı ile bilinen Fırat Aydınus geçtiğimiz yıllarda bir alışveriş merkezinin girişinde Fenerbahçeli bir taraftara kafa atarak ne kadar fanatik bir Beşiktaşlı olduğunu kanıtlanmıştı.
    Umarım adaletli ve tarafsız bir maç yönetir de sabrımızı taşırmaz.

Nesil
    2006

Egemen bunlar bir hayal. Ama olsun bizi yıldıramayacaklar. İnşallah kazancağız.

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri