bjk alır gibi geliyo ve alırsa şampıyonluğa sıkıca bağlanır
bjk alır gibi geliyo ve alırsa şampıyonluğa sıkıca bağlanır
Aslında çok fazla motivasyon olur.Ancak gerçekten Tuncay varken Ümit varken(sakattı.)Dahası semih varken(takımda en eski oyunculardan.)Tümer bir maç için gerçekten biraz olmaz.Gerçei semih oynamıyor ama olsun.Ama Tümer oynarsa biliyorsunuz özel maçların adamıdır.Ukrayna,Alkmaar,Danimarka,geçen seneki final...Sanırım iyi bişeyler yapar.Ancak İnönüde Tümer çok küfür yer aslında bu şekilde ceza da alabilir.Güzel bir politika olabilir.Çünkü karar ancak Beşiktaş maçına çıkabilir(Fb ile oynanacak olan).Güzel bir düşünce bana göre ancak bilmiyorum Zico bu tür işlerin peşinden koşar mı?Ya da Beşiktaş taraftarı tahrik olur mu?Diğer bir durumda Federasyon ceza verir mi?
En iyisi beklemek ve görmek.
Uğur Boral ; Oynamasında kim oynarsa oynasın sol tarafta Deivid'i bile oynatsa razıyım.
Fenerbahçe geçen maç yorgunluğu bahane ederek, bir türlü 2-2 skordan sıyrıldı bakalım eğer kii kötü skor alırsa bu sefer neyi nasıl bahane edecek.
Fener ne zaman onu bahane etti?O kadar dinledim ancak hiç bir şey duyamadım onunla ilgili?
Bu maç kopma noktası olabilir..
Hangi takım kazanırsa moralli olucaktır ve Lig maçına o moralle çıkacaktır yenilen tarafın durumu iç açıcı![]()
Son maçtaki durumundan sonra sanırım oynamaz ancak Ümit kaptan'da sakat ne olur bilemem belki Zico önceden yaptığı gibi hatalarına rağmen oynatabilir.Yani bir maçta adam harcamak ne olursa olsun akıl işi değildir bence.
Deniz Barış sol tarafta oynar Appiah orta saha M.Aurelio ile birlikte oynar.
Sağ tarafta ise mehmet yozgatlıyı oynatır ama son maçta attığı golden sonra deivid sağ tarafta oynayabilir..![]()
Deivid bence gene yedek kalacaktır sonuçta maç deplasmanda ve 2 forvet + Alex biraz fantezi olabilir zaten Edu'da olmayacak gerisi çok açık verir.Solda Ümit olursa oynar defansa önder gelebilir sağ bek serkan olabilir.İleriside yine aynı Kezman olur bence.Orta sahada Alex dışında 4 kişi kalıyor.O da maç günü manteliteye bağlı olarak belli olur sanırım.Tümer/M.Yozgatlı arasında olur geri zaten belli gibi.Tuncay,Aurelio,Appiah.
Edu yokulugu çok büyük bir kayıp olacagını düşünmüyom... Kadroda onun kadar iyi oyuncular var... Maç İnönü de kazanırız gibime geliyor...
Edu'dan kaliteli oyuncular olabilir ancak,maç eksiği,ikili uyumluluk,konsatrasyon gibi faktörler burada daha önemlidir.
Umarım Tümer kaptan çıkmaz. Ümit ve Tuncay varken Tümer'e kaptanlık düşmez. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp yapmaz umarım ve kendini küçük düşürmez.
Katılıyorum Egemen Fenerbahçe gibi büyük bir klup böyle bir davranış göstermemesi gerekir. Çünkü takımın kaptanı bellidir ve o çıkar ha jubile maçı olur anlarız kaptanlık verilir ama işi ciddiye almak gerekiyor. Ümit ile Tuncay varken bence olmaması gerekir. Bu iki oyuncuya ayıp yapmış olurlar.
Eger besiktas taraftari maci kazanmalarini istiyorsa oynmasi durumunda Tumeri prostesto etmemelidir.Eger ederlerse Tumer hirs yapip maca damgasini vurur diye dusunuyorum
Tümer'in aşırı baskı altında daha iyi performans sergilediğine katılıyorum. Ancak tahminimce BJK taraftarı çok aşırıya kaçan bir tepki göstermeyecektir. Malum cezalar can yakıcı. Son haftalara yaklaşırken kimse seyircisiz sahada oynamak istemez. Biraz aşırılığa kaçmak Tümer'e fiziki saldırılara kadar gidebilir. Bunu en iyi bilen kişinin de Alen olduğuna eminim. Takımın zarar görmemesi için çok büyük bir tepkiye izin vermeyecektir.
Fenerbahçe'nin maçtaki şansını BJK'ya göre daha düşük görüyorum. Kişisel görüşüm Alex ile başladığı takdirde FB'nin çok zorlanacağı yönünde. BJK'nın fizik gücü FB'ye göre çok yüksek. Alex'in katkısı olabilir ama getirdiği kadarınıda götürecektir kanımca.
Sana katılıyorum cekochan. Tümer büyük maçların adamıdır. Geçen sene hatırlarsanız, bütün sene oynamadı, gitti Türkiye Kupası final maçında maça damgasını vurup kupayı kazandırdı.
Tümer'i protesto hem Tümer'i hırslandıracak hem de Beşiktaş'a ceza olarak geri dönecektir.
Beşiktaş alır diye düşünüyorum...
Maç bileti 40 ytlAdamlar bizi direk söğüşlüyorlar
![]()
TÜmer İnŞallah Gol Atar
Derbiyi Fırat Aydınus yönetecek
Fortis Türkiye Kupası'nda 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe yarın final illk maçını Fırat Aydınus yönetecek.
Fırat Aydınus'u pek sevmiyorum, hatalı kararlarından dolayı... Umarım adaletli bir maç yönetir. Geçen sene İnönü'de 2-1 yendiğimiz maçı da Aydınus yönetmiş sanırım.
Hangi hatali kararlari varmis peki? Bu adam Inonu'de 3 derbi yonetti, ucunde de BJK'nin rakibine penalti caldi, bunlari ikisini de FB'ye caldi, dikkatini cekerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BJK'nin dikkat etmesi gereken 2 sey var:
1 Duran toplar.
2 Tuncay'in araya yapacagi kosular.
Bu 2 olayi halledersek FB'nin bize gol atmasi cok cok zor olur. Biz bir sekilde FB'ye gol atariz, Umit Ozat oynayacak mi bilmiyorum, ama oynamazsa sol taraf U.Boral ve Can'a kalir ve bu bolgeyi A.Tandogan ve Delgado cok iyi kullanabilir. Diger tarafta da Rico var zaten, Bobo ve Nobre'nin yirticiligi ve mucadelesi de buna katilinca zaten gol atmamamiz imkansiz gibi. Onemli olan bizim icin gol yememek, iyi konsantre olursak ve sabirli oynarsak maci aliriz.
Konu Firat Aydinus mu Bjk - Fb maci mi?
Lütfen mesajlarinizi buna göre yaziniz.
Bu maç Beşiktaşımın....![]()
Kadıköy'de maç biletleri normal Anadolu takımları ile aynı fiyatta satılacak diye duydum Kale Arkası 27,50 YTL olacaktır.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 11 Nisan Çarşamba günü oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçının biletleri satışa çıktı.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maçın biletlerinin Biletix'ten satışa sunulduğu bildirildi.
Taraftarların Biletix gişeleri, Biletix Call Center ve Biletix'in internet adresinden biletlerini alabilecekleri ifade edildi. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı kaydedildi.
Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:
VIP B ve E üst: 400 YTL
VIP A ve F üst: 250 YTL
VIP A ve F alt: 200 YTL
VIP B ve E alt: 225 YTL
VIP C ve D alt: 250 YTL
Numaralı orta: 200 YTL
Numaralı kenar: 150 YTL
Kapalı üst: 125 YTL
Kapalı alt: 100 YTL
Yeni açık: 40 YTL
Eski açık: 40 YTL