Göztepe bir klup şirkeşleştikten sonra bu durumlara düştü. Göztepe A.Ş ismi uğurlu gelmedi. Bir çınar devrildi aslında söylenecek söz yok. İnşallah tekrar aramıza geri döner.
Originally Posted by Sekopej
Originally Posted by Burak Duran
![]()
Göztepe bir klup şirkeşleştikten sonra bu durumlara düştü. Göztepe A.Ş ismi uğurlu gelmedi. Bir çınar devrildi aslında söylenecek söz yok. İnşallah tekrar aramıza geri döner.
Originally Posted by Sekopej
Originally Posted by Burak Duran
![]()
Çok yazık oldu. Göztepe Süper Lig'de oynarken her maçına giderdim, sonra borçlardan dolayı çöküş başladı. İzmir'in en büyük takımı bana göre Göztepe, eski başarılarıyla da taraftarıyla da ismiyle de her zaman en büyüktür.
Taraftarın düşüşte büyük payı var. Her maçta olay çıkartıldı, her çıkan olay Göztepe'ye 2-3 maç saha kapatma cezası olarak döndü. Taraftar biraz daha kendini kontrol etseydi belki Göztepe amatör kümeye düşmeyecekti.
Diğer İzmir takımları kiralık oyuncu yollasaydı da bu iş olmazdı, hem diğer takımlar niye kiralık oyuncu yollasın ki? Göztepe, hem Karşıyaka ile hem Altay ile düşman. Bucaspor ve İzmirspor'un da oyuncuları kendine yeter zaten, onlar da yollayamazlar.
Göztepe dün maça başladığında yaptıkları tezahuratlarla kendi oyuncularını büyük baskı altına aldı. "Bu maçı kazanmadan eve gitmek yok", "Göztepe düşerse ......" gibi tezahuratlarla kendi oyuncularının üzerinde büyük baskı yarattı. Oyuncular zaten 89'lu, 88'li, hepsi küçük, onların üzerine büyük baskı geld ve maçı da kaybettiler.
Geçmiş olsun, umarım İzmirli bir zengin Göztepe'nin elinden tutar da tekrar yükselmesini sağlar. Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu olan Yalı'nın durumuna çok üzüldüm, maç sonu ağlayanlar oldu epeyce, gerçekten yazık oldu.
Destek çıkıLmassa böyLe oLyor işte.Yazık miLyonLarca insanın yaşadağı bir şehrin takımı asırLIk takım amatör kümede.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
borçlar aslında göztepe'nin değil dinç bilgin grubu satın almıştı yeni asır'ın sahibiydi yeni asır'ın borçlarını göztepe'nin üstüne geçirmiş.öyle oluncada transfer yasağı geldi 4 yıldır altyapıdan oyuncularla oynuyor göztepe belli mi olur 2 sene sonra ben oynarım o hale geldi maçta yaşlı başlı adamlar ağlıyordu çok yazık
isyan marşı:
http://www.youtube.com/watch?v=qqMtr...elated&search=
Basiretsiz yöneticilerin, yeteneksiz topçuların, duyarsız İzmir halkının eseridir bugün gelinen durum.
"ISSIZ KUYTU KÖŞELERDEN AND OLSUN Kİ DÖNECEĞİZ"
İNADINA GÖZTEPE
Bakırköyspor da amatör kümede![]()
böylesine taraftar grubu olan bi kulüp bence bu şekilde yok olup gitmez yeniden dönecektir ... umarım döner ... türkiyede köklü kluplerden biri .....
Yazık olmuş...
Ben lise hazırlıktayken Göztepe Süper Lig'deydi.
lise 1'e geçtim, Lig A'ya düştü,
lise 2'ye geçtim, Lig B'ye düştü,
lise 3'e geçtim, 3. Lig'e düştü.
Üniversiteye başladım, bir sene daha 3. Lig'e dayandılar; ama ne yazık ki hazin son gerçekleşmiş. Dilerdim ki Ankaraspor gibi geçmişsiz, üç günlük takımların yerine Göztepe gibi köklü takımlar yer alsın. Göztepelilere ve Türk futbol camiasına geçmiş olsun diyorum.
Avrupa'da yarı final oynayan ilk Türk takımı olan, müzesinde bir Cumhurbaşkanlığı, iki Türkiye Kupası bulunduran Göztepe, 82 yıllık tarihinde ilk kez amatör kümeye düşmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Son beş sezonda dört kez küme düşerek Süper Lig'den amatör kümeye inen sarı-kırmızılı ekip, onbinlerce taraftarını gözyaşına boğdu. Üçüncü Lig 3.Grup'ta son yedi maçta bir beraberlik alan, rakip fileleri bir kez bile dalgalandıramayan Göz-Göz, Alsancak Stadı'ndaki 2-0'lık Aliağa Bld yenilgisinden sonra sezonun bitmesine bir hafta kala havlu attı.
Çok yalnız bırakıldıklarını belirten Göztepe Dernek Başkanı Mustafa Kocaoğlu, Mayıs ayı sonunda yapılacak olağan kongrede yeniden aday olup olmayacaklarının henüz netleşmediğini söyledi. Göztepe'yi kurtarmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kocaoğlu, transfer yasağı yüzünden dört sezondur altyapıdan yetişen gençlerle mücadele edildiğini, ancak sonunda amatör kümeye düşmenin acısını yaşadıklarını dile getirdi. Geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan kişileri mahkemeye verdiğini hatırlatan Kocaoğlu, "Kulübün başında kalsam da, kalmasam da Göztepe'ye yaptıklarının hesabını verecekler" dedi.