şu ana kadar okuduğum en güzel hikaye diyebilirim.Takıma verdiğin taktikleri okuyunca fm yi daha da oynayasım geliyor.Devamını bekliyorum.
şu ana kadar okuduğum en güzel hikaye diyebilirim.Takıma verdiğin taktikleri okuyunca fm yi daha da oynayasım geliyor.Devamını bekliyorum.
alman liginde hayat durmyuyor hep zor maç var
arkadaşlar hamburga evimizde süpriz yaptık ben bile beklemiyordum bunu yine başrolde gomez vardı (adamı 110k ya aldık suanki değeri 1mn 14 maç sonra wonder kid oldu adam döktürüyo ee tabi 179 pa var çocukta) müthiş maç oldu
ne zaman sonuç ss bekliyoruz
Bayerni dagitmissinGuzel gidiyor devamini bekliyorum
Saol da bayern maçı çok şanslıydık zaten golün birini kendi kalelerine attılar bu arada Bundes Liga 16.hafta maçlarına kadar oynadığım maçlar ve 16. hafta puan durumu aşşağıda iki büyük süpriz var bu arada bana bir kaleci ve stoper ama beleş olmalı hiç para yok
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ligde 3 de 3 yapmıştık işler tıkırında idi tek kötü giden şey klübün finansı idi takımın başına geçtiğimden beri klüp hiç kar etmemiş üstüne üstlük zararda 1.5 mn idi zaten kasasında 2.3mn nakit bulunan bi takım için bu büyük bir kayıptı tabi bunları oyuncular değil ben düşünüyordum oyuncular 14.haftadaki rakip lig ikincisi Hamburg a konsantre olmuştu biz de rakibin oynadığı maç kasetlerini izlemiş rakibi etüt etmiştik
Maçdan önce HSV menajeri Gomezi durdurmaktan bahsediyordu tek top süren oyuncum olan Gomezide baskı altına almaya çalışıyorlardı maç saati gelmişti son taktikler verilmişti Gomez yine serbest oynayacak kanatlara top atıp forveti ikileyecekti bu arada ileriye çıkmayan iki liberomuz Lehmann ve Bogar Jasso topa basıp bizim yarı sahamızda tempoyu düşürecekler tek toplarla Gomezi besleyeceklerdi taktikler anlaşılmıştı fakat biz HSVnin kilit ismi olan Van der Vaartı sıkı markaj ile etkisiz hale getirip Trochowski yede ala daraltma uygulayacaktık
oyuncularıma çıkın eğlenin diyerek sahaya gönderdim rahat olduğumuz büyük maçları kazanmıştık takımlar sahadaydı biz yine 4-2-3-1 ve 4-2-2-1-1 dizilişlerini skora göre değişmeli uygulayacaktık
14. Hafta Bundes Lİga
Aachen - Hamburg
Maç başlar başlamaz iki üç atakla hamburgu tartmıştık ve defans göbeğinin hava hakimiyeti genç Malchow kadar iyi değildi ve Malchow uzun topları Gomeze indirip defansın arkasına sarkarak ilk pozisyonu bulduğunda dakika 2 ye yeni girmişti ama defansda hava toplarında olan hakimiyetimiz orta alanda Hamburgun kontrolünde idi biz Hamburgu tartmaya daha fazla devam edersek işler bizim için erken bitebilirdi ve defansa kısa pas komutu verip maça devam ettik maçın ilk yarısı Hamburgun hücümları bizim kontralarımıza tanıklık etti ilk yarı bittiğinde ortada bi oyun yoktu Hamburg son vuruşlardaki laubaliliklerinin ceremesini çekmişti biz ise iyi alan daraltmamızın semeresini sürmüştük ilk yarı sahadan silinen Van der Vaart ise artık tehlike olmaktan çıktı bizim kortuğumuz isim Trochowski idi serbest oynar gibi idi bi ortadan giriyor bi kanatlaı kullanıyordu yaptığı ortalar defans göbeğinde erisede 3-4 tane önemli pozisyon hazırlamıştı takımlar ilk devrede eşitliği bozamadan soyunma odasının yolunu tuttu ben skordan mutluydum ve 1 puan bize yeterdi oyuncularada devre arası taktiklerde bunu söyledim çıkın ikinci yarı maçın keyfini çıkarın
İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlarken biz takımı biraz daha geriye çektik 4-2-2-1-1 gibi bir dizilişde ileride sadece Malchow ve Gomez kalmıştı dakika 66 da orta alanın ortasında Lehmann ve Jasso oyun kurmaya çalışıyorladı Jasso uzun bir top atarak Malchowu görmek istedi fakat Hambur savunması tam yerinde müdahale etti top yine bizdeydi bu kez lehmann ileri çıkan sağ bekim Pintonun koşu yoluna bir pas attı pinto da karşı sahaya şişirdi yine topla buluşan Malchow değildi topu uzaklaştıran hamburgun 10 numaralı stoperi Kompany idi fakat uzaklaştırdığı top Jasso nun önüne düştü Jasso bekletmeden tek top oynadı Malchow topu HSV nin tandem boşluğuna Gomezin koşu yoluna bıraktı Gomez topla buluştu HSV kalecisi çıkıştı herkes aşırtma beklerken kalecinin sağından topu tavana astı Skor 1 - 0 gol son günlerin formda ismi Alejjandro Gomez ilk golü biz bulunca daha çok geriye çekildik ileride bukez sadece malchow kalmıştı dakika 80 de HSV korner kullanıyordu Van Der Vartın kullandığı korner lehmanna çarpıp Gomezin önüne düştü Gomez topu aldığı sol kanattan hızla rakip kaleye doğru koşmaya başladı önünde kimse yoktu HSV ceza sahasında sadece Malchow ve kaleci vardı gomez sol kanattan ceza sahasına girdiğinde Kompany cezasahasına yeni girmişti Gomez kalecinin üstüne gitti kalecinin hamlesi daha gelmeden penaltı noktasına çıkardığı top Malchowu boş kaleyle başbaşa bırakmıştı Malcowun plasesi skoru 2 - 0 a getirmişti biz golün yarısını Gomeze yazarken HSV kalecisi defansına neden ileri çıktınız diyordu bu golden çok geçmedi dakika 85 de malchow ce yayı üstünde düşürüldü topun başına geçen isim Pinto ydu Pintonun şutu kalecinden sekti Gomez önüne düşen fırsatı kaleye tepelerken skor 3 - 0 a geliyordu dakika 90 olduğunda 3 puanı 3 golle almak deyimini hayata geçiriyorduk dahası lig ikincisini yeniyor sıralamayı değiştiriyorduk
Soyunma odasında onlara çok çok iyi oynadıklarını söyledim basın toplantısında ise şunları
G:bugun yine bir süprize imza attınız sayı Aytekin neler söyleyeceksiniz
A:Biz BAyerni ve Hamburgu yenebiliyorsak neden en üste oynamayalım ikinci yarı bu takım tutulamayacak Bundes Lİga çok farklı birlig herkes birbirini yeniyor artık büyük küçük klüp diye bişey yok!!!! Herkes bunu böyle bilsin haftaya rakibimiz Hannover onlarıda sahalarında yeneceğiz taraftarımız rahat olsun oyuncularıma teşekkürler
Medya yine ilgisiniz üzerimize yoğunlaştırdı takımın konsantrasyonunu bozmak için adeta yırtınıyorlardı
Leverkusende Aytekin sesleri
Budesliga Almanya da Leverkusen ligde alınan kötü sonuçlardan sonra boşalan menajer koltuğuna Aachende büyük süprizler yapan Aytekin ile anlaşma sağladı bu ön anlaşma gereği Aytekin lig arasında Aachendan istifa edip leverkusen takımının koltuğuna geçecek bu flaş transferi fotospor farkıyla sizleele paylaşıyoruz ve bundes liga da ki temsilcimiz Aytekine hayırlı olsun diyoruz
Aachen bu kez Hamburga patladı
Aytekinin harikalar yarattığı Aachen ligin güçlü takımlarından Hamburger SV yi Tivoli Stadyumunun çimlerine gömdü
İlk yarıda HSVnin üstünlüğünü ikinci yarıda Gomezin ayağından bulduğu golle kıran Aachen sonraki dakikalarda yakaladığı kontra ataklarda 2 gol çıkardı maçın adamı 86 da kendisinin ikinci takımının 3.golünü atan Gomezdi
Hakikaten büyük süprizdi bu önce Bayern sonra Hamburg herlade Werderi de yenip ligden düşersek yinede çok büyük iş yapmış olacaktık rakip hannover 96 ydı oyuncularım 3 puana garanti gözüyle bakıyordu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hafta içinde iyi çalışan takım hannover 96 ya bileniyordu eğer kazanırsak il 6 ya girecektik buda belki bu sezonun en büyük süprizi olacaktı
Son taktikler verildi takım sahaya özgüveni tam olarak çıkmıştı medyada bizden 3 puan bekliyordu fakat favori Hannover 96 ydı
15. Hafta Bundes Liga
Hannover - Aachen
Maçı anlatmayacağım sadece çekilen şut kaleyi tutan şut sayısı topa sahip olma tamamlanan pas bile bizim oyundaki üstünlüğümüzü gösteriyordu ama Hannover kalesi duvardanmış bunu bu maçda öğrenmiştim Hannover kaleyi tutturduğu 5 şutun 4 ünü çizgiden geçirdi olmayınca olmuyo ben Malchowa bu maç güvenmeni cezasını 1 puandan olarak çekiyordum teselli golümüz 90 da Gomezden gelirken Gomez de şaka maka ligdeki 8. golüne imza atmıştı biz sıralamadaki yerimizi korurken Hannover Münichin 4 puan önünde 3. sırada yerini alıyordu b hafta sıfır la geçti oyunculara kızmadım çünkü kötü oynamadılar ama kalecim ve en ileri uçta oynayan Malchow a biraz kızmıştım
Şimdiki rakibimiz hafta içi menajerini kovup bana teklif getiren ve teklifi redd etmem sonucu Thomas Dol ile anşalan Leverkusen di 15.sırada aldığı Leverkusenle çıktığı ilk maç bizimde Hannoverden 4 gol yediğimiz maçla aynı saatte idi ben maçtan sonra toplu sonuçlara bakarken Leverkusenin Hamburga karşısında aldığı sonuca sadece Şakamı bu diyebildim zira skor 5 - 1 di bizde yeni menajeri ile fena gaza gelmiş Leverkusen karşısında zor duruma düşmek istemiyoduk
Hafta içi sakatlanan Lehmann yerine Heidrich forma giyecekti biz ona güveniyorduk
Son taktikler verildi ben evimde oynadığım maçta 3 puan istiyordum takımlar sahaya çıkmıştı biz 4-2-3-1 ile Leverkusen 4-4-2 nin baklava ortasaha dizilimi ile oynayacaktı
16.Hafta Bundes Liga
Aachen - Leverkusen
Maça çok hızlı başladık atak futbol oynuyorduk topu bekletmeden tek paslarla rakip sahaya taşıyıp oyunu rakip sahada oynuyorduk ama gol gelmiyordu ilk yarı oyundai üstünlüğümüzle bitmesine rağmen skor başladığı gibi 0 - 0 dı devre arası verilen gazla sahaya çıkan takımım dahada ciddi ataklar üretiyordu dakika 49 da 30 metreden topa vuran Gomez top ağlarla buluşurken deli danalar gibi sahayı arşınlıyordu bende kendimi tutamayıp sahaya dalmıştım çünkü çok feci bir gol atmıştı Gomez zaten golün etkisini üstünden bir türlü atamayan Leverkusen sahadan silindi maç bu skorla biterken biz sıralamada Shalke nin bir puan üstünde 7. sıraya otururken 4. Bayern ile puan farkımız sadece 2 ye inmişti
Son 3 haftadır oynadığımız bütün maçlarda top %50 nin üstünde bizde oluyordu ve isabetli pas yüzden %70 in altına inmiyodu bunlar önemli gelişmelerdi takım çok pozitif futbol oynuyordu lig arasına 1 hafta kaldı ara transferde iyi bir stoper ve kaleci alabilirsem belki sürprizlerin sayısı artabilir hatta çok daha büyük bir hedef üstüne gidilebilirdi ama bütce 0 dı devre arası oyuncu satmak gerekliydi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundes Liga 16. Hafta Genel Sıralama
--------------------------------------------------------------------------
Birleştirilen Mesaj:
ligin ilk 17 maçı bitti 17. hafta maçları çok çok büyük süprizlere tanık oldu ligde sıralama en alttan en üste değişti BUNDES LİGA baya iyiymiş ben premier ligin üstüne tanımazdım ama orda dengeler 4 klüpde bundesligada lig sonuncusu bochum lidere deplasmanda sahayı dar ediyor ben belki uefaya giderim böyle giderse ama devre arası transfer yapamadım dahası lehmann ve sergio pinto 1 er ay sakatlandılar ilk maçım dortmund la Tivol Stadında skor tahmini bekliyorum dortmund maça eksiksiz çıkacak
inanılmazsın şu gomez'e bak hele![]()
evet gomez çoştu ama biz ligin ikinci yarısına pek iyi başlamadık ama münich werder ve hamburg da hiç iyi gitmiyo ben hannoverden ciddi ciddi şampiyonluk bekliyom her hafta 3 farkla kazanıyolar bochumda çok iyi 17 haftada bremene 2 tane çaktı adamlar bakalım neler olucak be birazdan shalke dortmund mainz maçlarını yazıcam
Güzel gidiyor tebrikler.
4-0 dortmund? ayrıca kardeş bişey soracam: takım genel olarak ya da direct(direkt) oyuncular direct pas ilemi oynuyolar?
wayyy supermiş...Böle devam eder ins..
Saol ama gitmiyecek gibi
Yok kazanan biz olduk tutturamadın malesef bu arada taktik biraz karışık paylaşıcam buradan zaten direk paslarla oynayan da var kısa pasla oynayanda var karışık oynayanda var
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundes Ligada ilk yarının son haftasında rakip Shalke 04 dü biz geride kalan 16 haftada zorlu maçlar oynayıp beklemediğimiz bir başarı gösterip 16. haftada Bundes Ligada 7. sırayı işgal ediyorduk rakibimiz
Shalke 04 yada Gelsenkirchen ise bizim hemen altımızda idi biz maça 1 puan için çıktık ama lig başından beri oynadığımı ofansif futbolu bu maçdada oynayacaktık sakat yoktu maça 4-2-3-1 dizilişi çıkacaktık
Bundes Liga 17. Hafta
Aachen - Shalke 04
Maça hızlı başladık ama rakip kaleye gitmekte baya zorlanıyorduk uzaktan çektiğimiz 3 şutla ilk 10 dakika geçerken Shalkede bizi tartıyordu ilk yarı ortasahada sıkışıp kalan kısır ve pozsyonsuz geçti skor 0 - 0 dı
Soyunma odasında skordan memnun olduğumu gizlemedim ikinci yarı çıkıp eğlenmelerini söyledim ikinci yarı bir değişiklik yapıyorduk ben sol açık olarak görev yapan salazar lopez yerine Malchowu sokup sol açığa ilk yarı santrafor olarak oynayan Schlaudraffı çekip Mlachowu tek başına ileride bırakmıştım Shalke ise ilk yarıda ki kadrosuyla ikinci yarıya hazırdı maç Sahlkenin baskısıyla başladı biz de kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken 60.dakikada kullandığım korner sonucu karambolde topu ağlara gönderen isim Malchowdu skor 1 - 0 olmuştu artık daha atak oynayıp yunun kalanını rakip sahada yani topu tutabildiğimiz kadar kalemizden uzak tutacaktık 10 oyuncumdan 7 sine kaleyi görür görmez şut çekmesini söyledim açıkca istedğim oldu şutların neredeyse hiçbiri kaleyi tutmadı ve maçın son anlarında shalke kaleme yüklensede golü bulamayınca BUndes Liganın önemli takımlarından olan Shalke yi de evimde yenmiş oldum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Önümüzde ki lig arasını sıkı bir kondisyon yüklemesiyle geçirip Dortmund maçına hazır tam bir kadro ile çıkacaktık taraftarımız aldığımız bu önemli galibiyetten sonra bize güvenin tam olduğunu açtığı pankartlarla gösteriyordu önümüzde 41 günlük bir ara vardı transfer yapabilirsek hedeflerimizi daha ciddi bi hale getirecektik çünkü ilk 17 maçta ciddi anlamda şans yardımıyla kazandığımz puan belki 15di Kaleye ve sağ beke bir oyuncu gerekiyordu çünkü sağ bekte görevini bazen eksiksiz yapan Pinto gelecek sezon bizimle olmayacaktı ve bazı önemli maçlarda skoru etkileyen hatalar yapıyordu ama transfer bütcesi küsüratsı 0€ idiyai transfer ancak oyuncu satarak olabilirdi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
41 günlük süre pek iyi geçmemişti zaten uzun süredir sakat olan forvetim İbisevic iyileşmemişken bu seferde Schlaudraff sakatlanmıştı ve bununla kalmayan sakatlık illeti Lehmann ve Pintonunda yakasına yapımıştı İbisevicin 1 Schlaudraffın 3 Sintonun 1 Lehmanın ise sakatlığı tam 6 hafta sürecekti biz transfer yapamamışken birde bu sakatlıklar bizi zor sokarken rakip Dortmunda önemli bir sakatlık yoktu
18. haftada ki dortmund maçını kazanmak istiyorduk maç Tivoli Stadındaydı biz sağ tarafta Casper forvette Malchow ve ön liberoda Heidrich ile Bogar Jasso ya görev verdik taktik 4-2-3-1 di
18.Hafta Bundes Liga
Aachen - Dortmund
Maça 4.dakika Jassonun sağ kanattan kazandığımız en direk serbest vuruşa arka direkte vurduğu kafa ile golle başladık bu bizim için çok iyi olmuştu takımı geriye çekip Dortmund un saldırmasını bekleyecek kontralardan da gol arayacaktık.İlk yarı Dortmundun toplu hücumlarına sahne oldu biz ise 23 de öyle bir gol attık ki başlangıc ve bitişi tam derslikti şöyleki verdiğim taktikden dolayı hiç bir futbolcum topu alıp çalıma gitmiyordu bu yüzden çok sık pas yapıyorduk ve bu topun hem bizde kalmasını sağlıyordu hemde atakları oldukca güçlü yapmamızı sağlıyordu işte bu türden bir atak gelişecekdi dakika 21 de Dortmundlu Frei kaleci ile karşı karşıya kaldı vurdu ve top az farkla üstten dışarı giderken dortmund sahasına geri dönüyor kalecim ise topun gelmesini bekliyordu ve dakika 22 de kaleci atışı için topun gerisine çekildi ve sağ bek mevkisinde görev yapan Caspere 20 metrelik bir pas verdi (-1-) Casper kafasını kaldırıp ileriye şöyle bir baktı benim kenardan bağırmam sonucu topu kısa ve garanti oynayıp Jasso ya verdi (-2-) o sırada Jasso boşda pas atacak oyuncu bulamayınca tekrar Caspere döndü (-3-)maç başından beri topa dokunamayan genç santrafor Malchow ise geriye gelmiş sağ kanatta top bekliyordu casper Malchowu gördü (-4-) Malchow içeri kesti Ceza sahasına giren Alejandro Gomez topu kontrol edip plase bir vuruşla ağlara gönderdiğinde (-5-) bütün stad 40 saniyelik bu müthiş atağı ayakta alkışlıyordu kaleciden başlayıp son vuruşa kadar 5 topla golü bulmuştuk
takımı iyice geriye çektim ilk yarı bu skorla bitti ben devre arası artık rahat olmalarını söylemiştim
İkinci yarı yine dortmund un atakları ile geçti biz ise ilk atağımız 72 de yaptığımızda Malchowun son vuruşlardaki yetersizliği bize golü buldurmuyordu dakikalar geçiyor Dortmund golü bulmak için dahada bastırıyordu 75 de Tinganın ceza sahası dışından vurduğu top ağlarıma giderken skor 2 - 1 olmuştu Dortmund 2. golu bulmak için iyice yüklenmeye başladı defans bloğunu ortasahaya kadar getiren dortmund boş alan bulamadığı için orta saha yayının olduğu bölgede sık sık yan paslarla bizim boşluğumuzu kolluyordu ki tam bu sırada Dortmundun sol beki orta sahanın solundan Nuri Şahine kısa bir yan pas atarken araya giren Gaston Porfiri kaptığı topu hızla Dortmund ceza sahasına taşıyordu Dortmundu 4 e 2 yakalamıştık Gaston çizgiye indi arka direğe kesti Gomez gelişine vurdu skor 3 - 1 olmuştu biz yine derslik bi gol atmıştık
Maçtan sonra oyuncularıma çok iyi mücadele ettiklerini söyledim
Basın artık şaşırmıyordu
G:Bugun iyi mücadelel ettiniz Dortmund ataklarını iyi savuşturdunuz
A:Evet takımım artık ilk haftalardaki gibi pas hataları yapmıyor iyi kapanıp hızlı çıkmaya çalşıyoruz yani çok çalışıyoruz
G:Lİgde iyi yerlere gelmeye başladınız hala ilk haftalardaki gibi iddalımısınız
A:Biz bu sezonu ilk 10 da bitirip gelecek sezon planlamasına gideceğiz şimdilik hedefimiz ilk 10 avrupa kupalarına gidebilirsek daha iyi olur tabi
G:Peki ya şampiyonluk
A:Hannover alır diyorum
G:Hayır sizin şansınız nedir
A:Bayern Münichin küme düşme şansı ne kadarsa bizim şampiyonluk şansımızda o kadar toplantı bitmiştir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mainz maçının hazırlıkları son hızla sürmüştü maça 4 sakat dışında eksiksiz çıkacaktım forvette yine Malchow görev yapacaktı tek kuşkumuz bu futbolcunun gol yollarında etkili olup olamayacağı idi
19. Hafta Bundes Liga
Mainz - Dortmund
Mainz maça çok hızlı başladı 5 de Friedrich ile müthiş bi gol atıp benim şevkimi kırmışlardı ve golü atmalarıa rağmen hala deli gibi saldırıyorlardı biz ise hücum futbolu oynuyorduk güya ama kontra ataklarla gol arıyorduk tabi kanat oyuncularımın hala ortalamanın altında kalan süratleri biz kaleye varana kadar savunmayı yerleştiriyordu ama biz 11 de cevap verip skoru 1 - 1 taşıdık ama Mainz bu dakika dan sonra daha büyük i üstünlük kurdu bi ara top göstermediler Malchowun beceriksizliğine ise kızmıyordum bile artık ilk yarı bu skorla biterken biz takıma ikinci yarı için rahat olmalarını söyedik 76. dakika ya kadar savurduğumuz Mainz atakları 77 de sonuc verdi solda yapılan ortaya Petr Ruman en yükseğe sıçrayıp kafayı vurunca yıkılan taraf biz olduk galiba yine kötü günler geliyordu takım iştahsızca oynamaya başlamıştı maç 2 - 1 biterken biz sakatların çabuk iyileşmesi için sadece dua edebiliyorduk
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundes ligada 20. haftaya girilirken 17. haftadan bu yana ço ilginç maçlar oynanmıştı bizde Frankfutla oynayacağımız maçın hazırlıklarını tamamlayıp maç için frankfurta gittik
20. Hafta Bundes Liga
Aachen - Frankfurt
Maç başladığı skorla bitti ya benim taktiği çözmüşler yada bizim takım Gomez marke edilince atak geliştiremiyordu maç başladığı gibi bitti
Aslında kötü oynamıyorduk ama Malchow daha çok tecrübesizdi ve çok kaçırıyordu bu kezde berabere kalmıştık iki haftadır 3 puana hasrettik yine kafalarda soru işaretler çıkmaya başladı herkes acaba demeye başlamıştı....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17-20 Hafta arası süpriz sonuçlar ve 20.Hafta puan sıralamasının yanı sıra Turkcell Süper Lig,İngiltere Premier Lig,İspanya La Liga puan durumunuda bu hafta vermeye karar verdim diğer liglerdede enteresan sıralamalar vardı çünkü
17. Hafta sonuçları
19. Hafta Sonuçları
20. hafta sonuçları
20. Haftada Oluşan Puan Durumu
Diğer Ligledeki Sıralamalar
İngiltere 24. Hafta
Türkiye 18. Hafta
İspanya 22. Hafta
Şimdilik bu kadar yorumları içinizden yapmayın yada yapın içinizde kalsın![]()
muhteşem gidiyon başarılar
Haydi bakalım.. UEFA'yı kovala..
Kariyer güzel gidiyor arkadaşım devam et.Oynadığım takımda bilinen bir oyuncu olmaması genelde soğutuyor beni.Gene de güzel.Bu arada şampiyonluk imkansız gibi gözüksede en azından Avrupa Kupalarına gitmeye çalış![]()
Kardeş taktiğini bizimle ne zaman paylaşacaksın? Senin 2006 daki taktiğini oynamıştım ve bence fm 2006 daki en iyi taktik oydu. İnşallah bu da öyledir..
Saol kardeşimde yine bi dengesizlik başladı takımda bakalım nolucak
UEFA çok zor ben bi kaçmaç kazanınca belki olur dedim ama ligde sürekli lider değişiyor ve ilk 5 sırada benim tahminim berlin werder hamburg hannover bayern shalke kesin olacak hatta leverkuse son dört maçta ilk 3 deki bütün takımları yendi beni sıkıştırıyor yani ilk 6 hatta ilk 7 belli gibi benim 7. bitirmem çin leverkusenin puan kaybedip benimde leverkuseni evinde yenmem gerekecek biz 7 . bitirip İnter Totoya gidelim yeter diyoruz
Şampiyonluk imkansız gibi gözükmüyo zaten imkansıztam iyi gidiyo derken kesin gelip biri beni yeniyo zaten üst sıralarda puan farkı az yani ilk 5deki her takım şampiyon olur ama benim olmam için 5 inide yenmem lazım zaten imkansız olan da bu
Bu arada eğer bi scout programı kullanırsan takım kurmaktan oyuncuları tanımana kadar herşeye yararı olur böylece sıkılmazsın en azından ben öyle yaptım scouttan bulduğum oyuncularla geldim buralara bile diyebilirim
Saol kardeşim benim en iyi oydu diye bi iddiam yoktu ama oda küçük takım taktiğiydi buda küçük takım taktiği o 4 - 3 - 3 tü bu 4-2-3-1 bide bu taktikde 2006daki taktikde olduğu gibi savunma futbolu oynamıyorum ama yine 6 oyuncu ile savunma yapıyo takım yani o taktikle zıtlıklarıda var benzer noktalarıda var bide 2007 bence taktik üretme konusunda çok müthiş olmuş bu taktikle ilgili bişey söyleyebilirim 2006da premier ligde chelsenin oyun düzeni kontraya çıkış biçimi kanatları kullanmasından feyz alıp 4-3-3ü yaptım bu oyundada interi inceledim
Oyunu oynayan çoğu kişi interi yenememekden dem vuruyo bende Galatasaray ve Fullhamla İnter karşısında iki final kaybetmiş biri olarak Seria yı açıp interin maçlarını izledim ve o tarz bir taktik yapmaya karar verdim tabi interin 4-4-2 dizilişine bağlı kalmadım 4-4-1-1,4-2-3-1 bazende 4-2-4 dizilişleri ile interin pas trafiğini birleştirdim kuşkusuz yani ben kuşşkusuz intere ne zaman yenilsem hucuma çıkarken kaptırdığım toplar sonucu yeniliyordum tabi bunda interin kaptığı topu ileri çok hızlı taşıması vardı bu taktikde aynen bu ilke ile bağdaştı topu kapıp hızlı çıkmaya çalışıyosun
taktiği sadece taktik olarak paylaşmayacağım ama sezon sonu (bir yada iki gün sonra)siteye koyacağım ilgin için teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20. haftada süpriz sonuçlar olmuştu biz iki haftadır 3 puan alamıyorduk oyuncularımızı maça önce psikolojik olarak bilemeye çalışıyorduk ben Nürnberg menajerine başarısız olduğunu söylerken o da bana Aachen küme düşecek aldıklar sonuclar süpriz sonuclar diyerek karşılık veriyordu oyuncularım ise bu diyaloglar karşısında daha hırslı ve azimli çalışıyorlardı deplasmanda oynayacağımz Nürnberg ligde 11. sırada düşme potasındaydı ve 16.Wofsburg ile puan farkı sadece 2 idi yani maçı kazanmak zorundaydılar
21. Hafta Bundes Liga
Nürnberg - Aachen
Maça hızlı başlamak isterken ilk ataklar Nürnbergden geldi maç ortada giderken biz Malchowun arka direğe yapılan ortayı boş kalye göndermesiyle deplasmanda 0 - 1 öne geçtik ilk yarı bu skorla biterken bizde soyunma odasında ikinci yarı daha dikkatli olmalarını oyuncularımıza söylüyorduk ikinci yarı korktuğumuz oldu 69 da Schroth un attığı golde savunma resmen izledi önce galasek 25 3* metreden vurdu top üst drekte patladı sonra schroth vurdu kaleci sektirdi ve bunu affetmeyip ağlara gönderdi skor 1 - 1 olmuştu Nürnbergin şutları ilk dakikadan beri kaleyi tutsa idi belki durum 3-4 farkla kaybedebilirdik ben golden sonra hiç bir komut vermemiştim ki 78 - 92 arası takım tam 4 gol atarak beni şoke etti Önce 77 de Malchow maçtaki ikinci kafa golünü atarken bizimde yüzümüzü güldürüyordu 1 - 2 83 de Jassonun göbekten Malchowa gönderdiği topu sağındaki Gomezin önüne indiriyordu Gomezde affetmiyordu skor 1 - 3 Nürnberg topu daha kalesinden çıkarmamıştı ki bu kez Edson Salazar Lopez kalecinin büyük hatasını affetmiyip boş kaleye gönderirken dakikada 85 di skor 1 - 4 oldğunda şok olan tek kişi Nürnberg menajeri değildi bende şok içinde bekliyordum maçın bitmesini dakika 91 de bu kezde kullandığımız korner sonucu önüne düşen topu ağlara gönderen Gaston Porfiriydi skor 1 - 5 olmuştu Nürnberg menajerinin yedek klübesinde maçın artık bitmesi için dua ettiğini gördüğümde ise gülmemek için kendimi zor tutuyordum maçı 5 golle tamamlarken soyunma odasında
başkanın oyuncularla bağıra bağıra tezahürat yaptığını görünce daha büyük bi şok geçirdim ben oyuncularıma son 12 dakikada oynadıkları futbolu 90 dakikaya yaymalarını söyledim bunu başarırsak değil şampiyonluk çok daha büyük hedeflerin peşinde koşabiliriz diyerek toplantı salonuna doğru odadan çıktım
A:Evet arkadaşlar sorularınıza geçmeden önce tüm futbolcularımı tek tek kutluyorum ligin ikinci yarısındaki ikinci galibiyetimizi deplasmanda 5 golle aldık burda Nürnberg kalecisinide tebrik etmeden geçemeyeceğim
G:Sayın Aytekin ligin ikinci yarısına Dortmund galibiyeti ile başlayıp sonraki 3 maçta hiç galibiyet alamadınız bugun kaybedeceğiniz düşünlürken 5 golle kazandınız maçla ilgili neler söyleyeceksiniz
A:Oyuncularım maçla ilgili herşeyi sahada söyledi zaten tabi bunu son 12 dakika yerine 90 dakikada yapsalar daha iyi olurdu
Güşme potasından kurtulduğunuz ve üst sıraları zorladığınız bu günlerde hedeflerinizde yavaş yavaş belli olmaya başlamıştır eğer varsa bu hedefler nelerdir
Aüşme riskimiz bitmiş değil kalan maçlarda uzun süreli bir malubiyet serisi bizi potaya tekrar sokar bizim burdaki hedefimiz ligi ilk 10 da bitirmek eğer başarabilirsek 7-8. sırayada talibiz hatta ligi 7. bitirip İnter Toto kupasına katılmak istiyoruz toplantı bitmiştir arkadaşlar
G:Saaayyy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maçı 5 golle kazanarak 22. haftadaki rakibimiz Stuttgart maçının hazırlıklarına başlamıştık Ligin ilk yarısı bizi 6 - 3 gibi net bir skorla sahadan silen Stuttgart zor günler geçiriyordu gerçi bize 6 attıklarındada zor günler geçiriyorlardı ama artık biz eski Aachen değildik bu maçıda çok önemsiyorduk bizim için ikinci yarının şeref maçı olacaktı
Hazırlıklar tamamlandı Tivoli stadında son taktikleri verip takımları sahaya gönderdik
22. Hafta Bundes Liga
Aachen - Stuttgart
Maça çok hızlı başlayıp skorboard 36. dakikayı gösterirken skoruda 4 - 0 olarak gösteriyordu goller 13 ve 29 da Edson Salazar Lopez 26 İbisevic 36 da da son sözü Gomez söylemiştiilk yarı bu skorla biterken istatistikler ise üstün olan takımın Stuttgart olduğunu söylüyordu ama nafile ilk yarı 4 gollü üstünlüğümüzle kapandı devre arası oyuncularıma maçtan zevk almalarını söyledim
Maçın ikinci yarısı biz çok etkisizdik Andreas Beck in 30 metreden attığı frikik golü ile skor 4 - 1 olmuştu maç bu şekilde bitmişti maçtan sonra oyuncularmı kutladım
Basın Toplatısı
G:Takımınız iki haftadır farklı galibiyetler alıyor gçen hafta 5 bu hafta 4 attınız neler söyleyeceksiniz
A:Bugun kazandığımız için mutluyum ancak hala 90 dakika istikrarlı bir futbol oynamıyoruz oyuncularım her maç 20 dakika da 3 -4 gol atamayacaklarını bilmeliler bu futbolu 90 dakikaya yayamazsak ileride zorlanabiliriz
G:Sezon sonu Aachen dan ayrılıp türkiyeye döneceğiniz söyleniyor
A:Evet ama benim klübümle sezon sonuna kadar sözleşmem var ve ben Aachen klübü ile bir kupa kazanmak istiyorum bunun bu sezon olması zor olduğuna göre Başkanla anlaşabilirsem Aachen ile devam edeceğim.Toplantı bitmiştir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İki haftada 9 gol atıp 2 gol yedik şimdiki rakibimiz Berlin di ve 23. hafta kazanıp ilk 2deki yerlerini garantilemek istiyordu tabi bide kolay lokma olmayacaktık en azından öyle sanmıştık
23. Hafta Bundes Lİga
Berlin - Aachen
Maça Berlin çok iyi başladı 31 de golü Gimenezin ceza yayından attığı frikik ile öne geçtiler ikinci yarı biz Jan Schlaudraff ile beraberliği yakalamıştık tabi 90 da Yıldıray yapt yapacağını
Kaybetmemiz bizim için kötü olmuştu berlin için ise çok iyi zira Hamburgun berabere kalmasıyla ligde yeni lider Berlin olmuştu biz ise evimizde bochum ile oynayacağımız maçı düşünmeye başlamıştık
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bochum maçına garanti gözüyle bakıyorduk ancak Bochum bizi kupadan elemişti onu geçtik ligin ikinci yarısında Werder Bayern ve Hamburgdan sürpriz puanlar almıştı ama biz kendimie güveniyorduk ve oyuncularıma maçtan önce rahat olmalarını söyledim bu kez Bochumu yeneceğiz demiştim
24.Hafta Bundes Liga
Aachen - Bochum
Biz maça çok hızlı başladık zira 13de Schlaudraff ile öne geçmiştik 45 de Gomez ile skoru 2 - 0 yapmıştık ve rakip bochum ilk yarının uzatmalarında ilk şutlarını çekip skoruda 2 - 1 yapmışlardı hem inanamıyordum hemde svinizyordum çünkü Bochum kaleme bile gelemiyordu devre arası oyuncularıma dikkatli olmalarını söyledim
İkinci yarı yine hızlı başladık ama şutlar kaleyi bulmuyor bulsada gol olmuyordu 62. dakika da Bochumlu oyuncu Filip Trojan Bochumun maçtadaki ikinci şutunu frikikten kaleme gönderdiğinde skor 2 - 2 olmuştu inanamıyordum 2 şuttan 2 si gol olmuştu biz yıkıldık yine Bochum skor yine 2 - 2 oyuncularım bu psikoloji ile 3. golü bulamayınca maçtan 1 er puanla ayrılmıştık maçtan sonra oyuncularıma iyi oynadınız ama olmayınca olmuyo demiştim
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
puan durumu ne oldu aceb
tebrikler arkadaş güzel gidiiyor umarım katılırsın İntertoto'ya
I'm back...
kardeş save game ini de FmCleanerla temizleyip upload edebilirmisin? biçok insan(ben de dahil) merak edecektir böyle bir kariyeri.
özellikle senin o gomez nasıl oynuyor merak ettim
Tebrikler,guzel gidiyor devamini bekliyorum
Saol arkadaşım ama çok zor görünüyo son haftalarda çok puan kaybetmeye başladı takım
Tabi yüklerim arkadaşım ama bunun için önce Aachen ile kupa kazanmam gerek bu arada fm 2007de save game cleaner varmı varsa çok iyi olur oyunda aachen la en az bir kupa kazanıp buraya upload ederim
Gomez müthiş oynadı ilk yarının son maçlarında şimdi biraz düşüşde sakatlandı falan ondan belki ama bayern maçında yine inanılmaz bir gol attı özellikleri de kızarmaya başladıyani artık kalbur üstü bir oyuncum var ama sezon sonu elimde tutabilirmiyim bilmiyorum
saol dostum ilgiin için teşekkürler
kaldığımız yerden devam bu sefer iki maç yazdım ikiside aşşağıda tabiki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdiki rakibimiz bielefeld ligde iyi gidiyordu biz ise düşüşe geçmiştik ve bu düşüşü önümüzdeki zorlu 4 maçta bielefeldi yenerek 3 puanla başlamak istiyorduk deplasmanda oynayacağımız maçta Jan Schlaudraff ve Gomez kart cezalısıydılar tek sakat ise İbisevicdi
25. Hafta Bundes Liga
Bielefeld - Aachen
Maç başlar başlamaz geliştirdiğimiz hucumlar bizim maça daha iyi konsantre olduğumuzu gösterdi fakat ortasahadaki yaratıcılık eksikliğinden atılan pasların yerini bulamasından gol ancak 30 da Malchowun Field kaleciden dönen topunu tamamlamasıyla geldi 1 - 0 oldu ilk yarı bu skorla biterken bizde deplasmanda öne geçmenin güveniyle devre arası taktiklerini ve önlemlerini takıma anlatıyorduk ikinci yarı başladı 50. dakikaya kadar inanılmaz üstün götürdüğümüz bir maç vardı ortada ki istatistikler de bunu ıspatıyordu ama 52 de ortaya çıkan Zuma maçın kaderini değiştiren adam olacaktı erden bilelim 52de durumu 1 - 1 e taşırken bizede farklı önlemler almak düşmüştü ama 64 de kaptırdığımız top sonucu yediğimiz kontrayı yine Zuma affetmeyince skor 2 - 1 e gelmişti biz şok içideydik ama bu şok yanlızca 5 dakika sürdü kullandığımız kornerde ön direkte topu arka direğe gönderen Lehmann o dakikadaki skoru ilan ediyodu 2 - 2. Biz bir puan aldık diye sevinmeye başlamıştık son anlar oynanıyordu Adrian Moralesin yaptığı faul sonucu sol çaprazdan serbest vuruş kazanan Bielefeld bu duran topu dakika 90 da Marcio Borgesle gole çievirince bizim için bu maç bitmişti skor 3 - 2 ydi bizim için ğzğcğydğ tabi öne geçtiğimiz maçı dahası çok pozsyon bulduğumuz maçı 3 - 2 kayetmiştik
Basın toplantısından önce oyucularıma iyi oynadıklarını söyledim basın toplantısında ise şunlar yaşandı
A:Evet arkadaşlar bugun sizlere zevkli bol pozisyonlu bir maç izlettik biz skordan memnun olmasakda oyundan memnunuz Bielefeldi tebrik ediyoruz sorularınız varsa alalım
G:Evet bugun ilk yarıyı önde bitirdiniz ama ikinci yarı nolduda sonuca gidemediniz
A:İleri uç oyuncularımız daha çok gençler bu birinci etken olabilir onlara biraz süre vermek onlar kazanmamızı sağlayacaktır
G:Ama bugun kazanamamanızın sebebide Malchowun kaçırdığı net pozisyonlarda olabilir eğer bu mevkii de Nemeth Ebers Rösler gibi tecrübeli bir isim koysaydınız belki bu maç çok farklı bitebilirdi
A:Evet tecrübeli oyucularla maç kazanabiliriz ama bizim hedefimiz genç oyuncuları kazanmak Malchow daha 17 yaşında bir oyuncu ve bu sene altyapımızdan as takıma çıktı ve kendisinden tecrübeli oyuncular olmasına rağmen takımdaki çoğu tecrübeli forvet oyuncusundan daha kaliteli bir kumaşa sahip biz ona bu sene olabildiğince şans vemeye çalışıyoruz çünkü gelecek sezon o bizim en büyük gol silahımız olacak ve oynattığımız ilk haftalar hiç gol atamaması ve bugun artık gol atabilmeye başlaması ona da güven verdi onun şuan bol bol bundes liga tecrübesine ihtiyacı var ve ben bu konuda asla taviz vermeyeceğim bu tür klüplerde başarı ancak genç ve başarıya aç oyuncularla gelecektir bizim gelecek sene planlamamızda bu yönde olacaktır unutmayalım ki bu sene takımın e büyük yıldızları olarak gösterilen Gomez,Gaston,Salazar,Jasso ilk haftalar ço tutuk oynadılar bazısı 5,6 maç bazısı ancak ligin ikinci yarısı özünü buldu ve buda bizim bu konuda taviz vermeyip onlara şans tanımamızla olmuştur bu tür sorularınıza başka yanıt vermeyeceğim
G:Haftaya Bayern Münich ile evinizde oynayacaksınız bu maç için bi tahmininiz varmı
A:Bayern bu sezon beklenen performanstan çok uzak bi görüntüde bu hafta ve geçen hafta 3 er gol yiyerek kaybettiler neden bizde böyle bir sürpriz yapmayalım.Toplantı bitiştir ilginize teşekkkür.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gerçekten basın Malchowun performansını sorgulamakta haklıydı ama bu oyuncuda çok yüksek bir potansiyele sahipti oynattıkcada özellikleri gelişiyordu bende Schlaudraff ve İbisevic sakatlanınca ona şans vermeyi terrcih ediyordum ve devam edicem çünkü seneye Schlaudraff olmayacak ve muhtemelen sürekli oynarsa İbisevicden çok daha iyi bir oyuncu olacak bende Bielefeld maçında çok gol kaçırsada Malchowa performansından memnun olduğumu hafta içi açıkladım malum Schlaudraff ve İbisevicin yokluğunda Bayern maçında yine forvette o görev yapacaktı
Takım olarak maça iyi hazırlanırken hafta içi sakatlık olmaması bizi sevindirdi tabi Schlaudraff ın ciddi İbisevic in ise maça biraz düşük kondisyonlada olsa çıkabilecekti ama biz daha sakatlıktan yeni çıktığı için onu ihtiyac halinde oyuna alacaktık münihde ise Podolski ve Van Bommelin hafif sakatlıkları vardı.Biz kendimize güveniyorduk maçtan önce takıma baskı olmadığımı söyledim ve oyuncuları sahaya gönderdim
Maç bizim sahamızda idi yani biraz küçük olan Mabedimiz Tivoli Stadında idi
26.Hafta Bundes Liga
Aachen - FC Bayern
Mütevazılık yapmadan açık konuşursam Bayern ilk 15 dakikada resmen kontra ataklardan medet umdu ve maç ilk 20 dakikada Bayernin sahasında oynandı bu sırada Gomeze yapılan faulden kazandığımız serbest vuruşu yine Gomez dehşetengiz bi şekilde ağlara gönderirken dakika 20 yi gösteriyodu Tivolide taraftarlar çıldırmıştı Gomez için taparcasına bağırıyorlardı sor 1 - 0 bu golden sonra geriye çekildik ve bu sefer kontra ataklardan biz medet ummaya başladık ilk yarı karşılıklı ataklar eşliğinde bu skorla bitti
Devre arası takıma verilen gazın oranı baya fazla olucak ki ikinci yarı yine bi 10 dakika yı Bayernin yarı sahasında oynadık ve tekrar geri çekildik tam bu sırada yine derslik bir kontra ile ikinci golü bulduk golü anlatmak icab ederse Bayern dakika 60 da başlattığı atağı hızlıca sahama taşıyamayınca Bayern ortasahasının beyin loplarından biri olan Van Bommel Makaaya uzun bir top attı Makaay maç içinde sürekli kantlara kaçıp kanatlarda topla buluşmaya çalışıyordu ve bu kanat organizsyonunu gerçekleştirmek isterken Van Bommelin uzun topu Makaayın arkasına düştü bu topu kapan Pinto Bekletmeden tabiri caizze Bayernin sol kanadına şişirdi ve sol beki Hucuma çıkmış olan Bayernin bom boş kalan sol kanadına koşan malchow topu aldı çizgiye inip içeri e ortaladı ceaza sahasında sadece gaston porfiri ve edson salazar vardı ön direğe koşu yapan gaston porfiri Lucioyu alıp götürünce arkadan gelen Edson Salazar Lopez topu Kahn ın sol tarafına kolay bir vuruşla yuvarladı skor 2 - 0 bu kez Tivoli Lopez Lopez diye inliyordu biz ise 3 pasta gol atmıştık tabi Bayern 68 de Schweinsteiger ile duran toptan golü bularak farkı bire indirdiler maç yine duruldu ama karşılıklı ataklar yine oluyordu Dakika 79 da Bayern tüm hatları ile ileri çıkarken yine sol kanadında kaptırdığı top ile biz kontraya kalkıyorduk yine atağı başlatan Pinto idi Pinto hemen önünde ki arkadaşı Jasso yu gördü Jasso Malchowa uzun bir top çıkardı top daha Malchowa gelmeden çıkışan Kahn kaleyi boşaltmıştı ve malchow ceza sahasının sağ caprazından boş kaleye topu plaseledi maçın adamı olabilirdi müthiş oynamıştı zaten bunu spikerde bağıra bağıra söylüyordu skor 3 - 1 olmuştu tam maç koptu derken Jesus Bogar Jasso yaptığı sert faul sonucu direk kırmızı ile cezalandırıldı biz ise Malchowu ve Gomezi çıkarıp Heidrich ve Klitzpera yı oyuna aldık artık sadece defansı düşünecektik tabi kalecim gerçekten müthiş bir gole imza attı Hasan salihamidzic sağdan çizgiye indi sıfırdan şut çekti ya da orta yaptı ama top direk kaleye girdi sadece şunu söyleyebilirim fmde gördüğüm en güzel golü yemiştim dakika 84 skor 3 - 2 olmuştu bizim telaş ve korkularımız yersiz çıktı hakem son düdüğü çaldığında 3 - 2 ile bayerni birkez daha devirmiştik üstelik bu kez ilk maçdaki gibi şansla değildi bu
Maç bitti skor yine sürprizdi
Aachen 3 - 2 Bayern Münich
Maçtan sonra oyuncularıma çok acaip oynadıklarını söylerken Jasso ya da kızmadan edemedim ceza gelecekti takımını önümüzdeki maçlarda yanlız bırakmamalıydı basın toplantısında ise şunlar yaşandı
A:Hemen sorulara geçelim
G:Yine Bayerni yendiniz inter toto şansınız yeniden yükseldi
A:Bielefeld deplasmanından 1 puan alsaydık bunu söyleyebilirdim ama şu an dortmund shalke ve leverkusen in yenilmelerini bekleyeceğiz
G:Geçen hafta kötü oynayan Malchow bugun büyük bir patlama yaptı ve maçın adamı secildi
A:Evet iyi oynadı diyebilirim ama daha üstüne çok koymalı emin olsunki Schlaudraff iyileşince formayı Schlaudraffdan kapması için iki kat çalışmalı
G:Hala sözleşme imzalamamanız spekülasyonlara yol açıyor sizin leverkusen bayern veya Shalke ile anlaşacağınız söyleniyor
A:Şİmdilik şunu söyleyebilirim Bundes Ligada Aachenla anlaşamazsam kalmayı düşünmüyorum zaten saydığınız 3 takımında menajerlerine saygı duymaktayım üstelik hepsi görevlerinin başında bu tür sorularla gelecekseniz toplantıyı bitiriyoruz arkadaşlar iyi akşamlar
Bayern sert kayaya çarptı
Bayern Münich ligde ilk maçta şansız bir şekilde yenildiği Aachen a bu kez de Tivolide yenildi maç boyunca iki takımda atak futbol oynasada Aachen kontraları çok iyi değerlendirince bu skor ortaya çıktı Maça Gomezin frikiği ve Salihamidzicin sıfırdan attığı enfes goller damgasını vurdu.Aachen menajeri sözleşme sorununun elbet halledileceğini söyledi en azından Bundes Ligada başka bir takımla anlaşmasının söz konusu olmadığını söyledi.
Muhteşem Aachen
Almanyadaki başarılı temsilcimiz Aytekinin takımı Almennia Aachen dün Almanya birinci ligi Bundes Ligada 26. hafta maçlarında Bayern Münich i Tivoli de ağırladı
Maça hızlı başlayıp duran toptan golü bulan Aachen ikinci yarı bulduğu gollerle maçı kazanmayı bildi maçtan sonra Türkiyeye gelebileceğinin sinyallerini veren Aytekin İnter Toto için iddialarının devam etmesi için kalan maçlardan maksimum puan almaları gerektiğni söyledi.Aachen şuan Bundes Liganın 26. haftasının sonunda 43 puan ile 8. sırada yer aldı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu iki maç sonunda ligde 8.sırada yer aldık ama önümüzde Werder ve Cottbus maçları vardı bu iki maçdan 4 puan hedefi vardı tabi 3 puanı son anda zarzor aldık onlarıda yazıcam inşallah
--------------------------------------------------------------------------
kardeş kusura bakma sabırsızlığım için fakat taktiği ne zaman upload edeceksin cuma günü 1-2 gün demiştin de
![]()
Arkadaşım puan durumunu koyabilir misin merak ettim de![]()
seni ayakta alkışlıyorum bayern maçı için ahanda alkışladım![]()
İlginize teşekkürler arkadaşlar sağolu yeni maçlar burada sezonun bitimine 3 maç kaldı bu arada İngilterede Şampiyon Liverpool ispanyada Barca ve Real Kapışıyor Vİllarealde 3. sırada 1 puan farkla 2.yi kovalıyor türkiyede ise Galatasaray ile Manisa Bundes Lİgada ise Münich son haftalarda çıkışta 1 şampiyon belli kalan 3 ligdeki şampiyonlarla ilgili tahminler bekliyorum
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayern maçını kazanarak inter toto için önemli bir avantaj sağladık ama bu ne yaman bir ligtir ki hala puanım 3 takım ile eşitti
27.Hafta Bundes Liga
Werder Bremen - Aachen
Maçı anlatmaya gerek bile yok Bremen 10. dakikada Diego ile bir gol buldu ve işi bitirdi maç sonucu 3 - 0 dı Diego bu maçta attığı golu yaklaşık 40 metreden attı
Neyseki rakiplerden Dortmund Leverkusen Shalkede bu haftaki maçlarında puan kaybetmişlerdi
28.Hafta Bundes Liga
Aachen - Cottbus
Maç Tivoli stadında oynanacaktı
Maçın 31. dakikasında Gomezin atılması bizi zorladı ama maçın kontrolü tamamen bizdeydi gol erken gelseydi maç çok farklı olabilirdi ama 83de gelmeside bizim için iyi bir skor olucaktı maçı Gaston Porfirinin attığı golle 1 - 0 kazandık ve 3 puanı hanemize yazdırdık.
Maçtan sonra sonuc bizi memnun etmişti fakat Gomezin gördüğü kırmızı kart en az iki maç ceza alacaktı buda Gladbach ve Wolfsburg maçlarını Gomezsiz oynayacağımız anlamına geliyordu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
29. Hafta Bundes Liga
Gladbach - Aachen
Söyleyecek veya yazacak bişey bulamadım düşme riski taşıyan Gladbach bizi darmadağın etti ilk yarı biraz iyi oynadık ama Gomezin yerine oynayan Cristian Fiel serbest bırakmamdan mı bilmiyorum saçma sapan şeyler yapıyordu bizde atak olgunlaştıramıyyorduk Gladbach ise İnsua nın liderliğinde bizi dağıttı 3 güzel gol attılar 3 puanı kaptılar
Maçtan sonra toplu sonuclar yine bizden yanaydı bu sefer üstteki 8 takımda maçlarından puan bırakarak ayrılmıştı ama bizim bu net skorla düşmeye aday bir takıma yenilmemiz önceki haftalarda iddialı açıklamalarımızdan dolayı daha fazla ses getirdi
Gladbach Aachen ı katletti
Bundes Ligada 29. haftada rakiplerinin puan kaybetmelerini avantaja ceviremeyen Aachen Gladbach tarafından katledildi 3 - 1 gibi net bir skor karşısında yorumcuların Aachen Gomezden ibaretmiş yorumlarına kızıp basın toplantısı düzenlemeyen Aytekin haftaya oynayacakları Wolfsburg karşısında da Gomezin olmayacağını o maçtan sonra bu yorumları sahiplerine yedireceğini maçtan sonra yakın çevresine söylemiş
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gerçekten Gladbach bizi fena dağıttı takımın morali çöktü bende hafta içi karşı takımı baskı altına alabilmek için Wolfsburg menajeri ve yıldız oyuncusu Marcelinhoyu hedef gösteren yorumlarda bulundum
Aytekin: Wolfsburg Rezalet Yönetiliyor Bunu Onları Yendiğimizde Ispatlamış Olucaz
Almennia Aachen ile harikalar yaratan Aytekin Wolfsburg menajeri ve yıldız oyuncusu Marcelinho ile ilgili zehir zembelek açıklamalarda bulundu
Wolfsburg menajerine o tam bir kazma o kadro ile ligde o kadar alt sıralara inebilmek büyük bir kabiliyet meselesi wolfsburg menajerini sadece tebrik edebiliyorum gelelim Marcelinho ya trabzondan kapris yapıp ayrıldı artık sen 30 yaşına girmişsin arkadaşım bazı fırsatları değerlendirmen gerek ama Marcelinho çok disiplinsiz ve bu karakteride onun yeteneğini benim için değersiz kılıyor zaten bu haftaki maçdada pek bi varlık gösteremeyecek buna emin olabilirsiniz
Aytekinin ağır yorumlarına herhangibir açıklama yapmayan Wolfsburg klübü herkesin kendi işine bakmasını istediklerini söyledi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ortamı başarı ile gerdim ve maç öncesi soyunma odasında takımı iyi gazladım bu kez Cristian Fiel e rahat olmasını ondan Gomez gibi değil kendi gibi oynamasını istedim yine serbest oynayacaktı ama bu kez yaratıcılık görevini ondan almıştım böylece oyun çi serbestliği olmasına rağmen toplu savunma ya ve taktiğe biraz daha bağlı kalacaktı
30. Hafta Bundes Liga
Aachen - Wolfsburg
Maça hızlı başladık ama bir türlü bulamadığımız golü Besan Sebastian ile şans eseri bulmuştuk kaleye yaklaşık 35 metre uzaktan topa fazlada hızlı olmayan bir vuruş yaptı top savunma oyuncusuna çarpıp kaleciyi yanıltınca hembiz maçtaki ilk golümüzü attık hemde Sebastian profesyonel futbol kariyerinin ilk golüne imza attı dakika 31 skor 1 - 0
Hız kesmeden ataklara devam ediyorduk Porfiri sağdan içeri kesti Schlaudaffı geçen top Cristian Fiel in önünde kaldı Fiel vuurdu ve durum 2 - 0 olmuştu ilk yarı bu skorla bitmişti
İkinci yarı ise karşılıklı ataklara sahne olurken 57. dakikada biz ikinci yarı Schlaudraff yerine oyuna dahil olan Malchowun komik bir o kadar güzel ve yine sadece 2 pas ile attığmız gol ile durumu 3 - 0 a aşıdık maçıda bu skorla bitirdik.
Maç bizim için iyi bir skorla bitti oyuncuların morali yerine gelmişti ben size malchowun attığı komik golü resimlerle anlatmaya çalıştım umarım olmuştur
Resimde gördüğünüz 1. pozisyonda sağ bekim boşta kalan topu hamle üstünlüğü ile rakibinden önce kaptı ve bekletmeden 2. pozisyonda gördüğünüz gibi Malchowa aktardı 3. pozisyonda görüldüğü gibi fazlaca ileriye çıkan kalecisi pozisyonu farkedip kaleye koşmaya başladığı anda yani 4. pozisyonda daha kaleci kalesine geçemeden Malchow o mesafeden aşırtma bir vuruşla kalecinin komik hatasını affetmedi maçın skorunu belirledi
Güzel bir maç kazandık ve önümüzde zorlu Hamburg deplasmanı vardı ve Gomezin cezası 3 hafta olarak açıklandığından bu maçdada oynamayacaktı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
31. Hafta Bundes Liga
Hamburg - Aachen
Maçtan 1 puan hedefliyorduk ve 30da karambolde bir kafa vuruşunda golü bulduk ve arkadaşlar açık söylemek gerekirse 10 kişi defans yaptık ikinci yarıda ilk yarı biz ikinci yarı Hamburg oynadı zira ikinci yarı çıktığımız kontrada kompany yaptığı faulle ikinci sarıdan atılınca son dakikaları rahat bir şekilde atak futbol oynayarak geçirdik son düdükle skor belli oldu
Hamburg 0 - 1 Aachen
Bu maçtan sonra sıralama şu şekilde olmuştu
BU sıralamada 4. sıradayım ama son iki maçta sadece 2 puan aldı Shalkeyle oynayacağım son maç herşeyi belirleyecek bu arada ligi 3 ve 8 arasında bitirmeyi garantiledim Shalkeden puan alırsam Uefa ya gidiyorum yenilirsem muhtemelen 8. olurum O maçlarıda akşam yazıcam inşallah
bu arada son hafta ya girilirken Lİder Münich di sizce kim şampiyon olur beni şok eden Münihin liderliği ele geçirmesi oldu sizce kim şampiyon olur
gerçekten muhteşemsin senin şampiyon olmanı isteriz ama zor imkansız ama cl gitmekte iyi
kardeş hangi antrenmanı kullanıyon?