Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Nba live 07 türkçe spiker (1.3 gb)

Quote Originally Posted by kobe0024 View Post
    arkadaşlar benim hakımda böle düşünüosanız size bişe demiyorum dosya bende olduğu gibi çalışıo ne yapmak istiosanız yapın ben hakımla yaptım o kadar.tek ben yaptım da diyemem kuzenimle yaptık.ingilizceside var ama dosya bende çalışıo size önerim içinde ki dosyaları bi de audio nun içinde ki diğer klasörleri atmayı deneyin
    peki yaparken hangi programları kullandın, değiştirdiğiniz ses dosyalarını hangi programla açıp hangi dosya formatında kaydettin? audio klasörünün içindeki hangi dosya veya dosyaları açarak değiştirdin? bunlara cevap verebilirsen sana inanacağım.

yalan söylediğin nerden belli içindeki dosyaları şuraya atın buraya atın demenden. halbuki tek bir klasörün içinde tek bir dosyayı değiştirsen ve onu yollasan yeterli olacak. hayır sene başında yapmaya çalışmamış olsak da tek bir sesi değiştirdiğimiz anda oyun göçmemiş olsa eyvallah diycem de insanları boş yere salak yerine koymayı bıraksan artık..

edit: ha bi de kaan kural'ı nerden bulduğunu anlat ya

genel bilgileri ve programları dediğim gibi kuzen im yaptı.ses dosyalarını ındev pictur gibi olaylar benim kaan kural ın sesi ni benzetme gibi bişe ile yaptı ??başkaaa..

önce diyosun ki ilk çalışmam müthiş oldu. sonra kuzenim yardım etti diye kıvırmaya başlıyosun. en sonunda bütün her şeyi kuzenin yapmış oluyor. ben senden bi tanecik program ismi ile bi tanecik de dosya ismi istedim. ne var bunda aç telefonu kuzenine sor da yaz. yahu kimi kandırıyosun artık yeter..

eagle eye bosversene boyle insanlarla muhattap olmaya bile degmez ben gereken neyse umarim yapilir diye yetkililerden ricada bulundum ama ses cikmadi umarim forumu okurlarda gorurler

o sizin düşünceniz bende günah almaktan da ahirette sizinle muhattap olmuyacağım

sen daha utanmadan nie konusuosun lan adilik yapıp sahtekarlık yapıp bızı kandırıosun bıde utanmadan burda konusuosun yalancının tekısın yazık sana bee

yaw kobe sn sen ol bu kdr yüksek boyutlu islere girme abi .. bn dosyayı indirmedim bile ama. Kimin haklı olup olmadıını bilmiorm. Ama zor bi iş yane o kuzenin bilgisayar mühendisliği veya yazılım fln mı okuyor

evt yazılım okudu.herneyse bu kadar yanlış anlaşılma olmuş allah beni bilio ben yinede sizlerden özür diliyorum.en kısa zaman da 07 türkçe sipikeri getiricem sizlere...

bunun yazılımla grafik-tasarımla şunla bunla ilgisi yok burda nba için spiker geliştirmiyosun ki var olan programı düzenleniyosun. arkadaşın dediği de teknik olarak imkansız kaan kural'ın sesini bir programla düzenlemişler de vs. çocuk muyuz? ve bana daha o programın ismini bile veremedin hala..

bu arada ahiret falan diyerek yalancılığını kapatmak için dini duygularımızı da sömürmessen sevinicem..

kobe bence artik kendini yeni nba07 turkce spiker yapicam diyerek aklamaya calisma insanlar ufacik bir hareketleriyle bile niyetlerini belli edebilirler guven kolay kolay kazanilmiyo bu devirde ama sana guvenecek birilerini bulacagina inaniyosan karar senin buna kimse bisey diyemez
    son olarak bence bu konu fazla uzadi gereksiz diyaloglara girmeye gerek yok konunun kapatilmasini rica ediyorum

merhaba kobe ben indiryorum inşallah güzel olur kaç saat sürüyor inmesi bende flashget 1.82 verda hızlı inermi Emeğe saygı sağol valla

bosuna ındırme kardes pısman olursun

çok uzattınız arkadaşlar tm ben im suçum programda hata var bu kadarda üzerime gelmeyinş

14. Default

adamların kotasını motasını ye bitir.sora benim sucum de.hostttt

hala da programda hata var diyor ya!! baştan o kuzen yalanlarını uydurmadan adam gibi çıkıp yalan söyledim desen veya hiç cevap vermesen bu kadar üstüne gelmezdik. ben yazıcağımı yazdım konuyu kapatmıştım ama insana 5 yaşındaki çocuk muamelesi yaparsan hakedersin. daha bu dediklerimiz ne ki?

bu arada sen de çocuğa karşı konuşup duruyosun ama bi kanıt at ortaya diye düşünebilirsiniz. tbl yamasının ekibinde görev yaptım ve yama için stadyumdaki anons seslerini değiştirip basketten sonra türk oyuncuların anons edilmesi için çalışmalar yaptık. ancak daha önce nba live 06 için yayınlanmış olan audy 06 programını kullanarak nba live 07'nin seslerini de düzenleyebilir miyiz diye baktık ancak oyun göçtü. yani teorik olarak ses dosyalarını değiştiren bir program nba live 07 için zaten yok. bu kadar çırpınmamın sebebi de insanların iyi niyetinin bu tip sahtekarlar tarafından sömürülmesini bir türlü hazmedememdir.

artı arkadaşın dediği gibi şu klasör bu klasör demeye de gerek yok. spiker ses dosyası budur: NBA LIVE 07\audio\speech\gamespch\english\xspchdat.fcd

sonuna kadar katiliyorum sana eagle-eye kobe denen sahsin ilk kurbani malesef benim ve bu ay bitene kadar malesef cok idareli olmak durumundayim suan kotam 3gb oldu

yaw bu spiker muhabbeti ne kadar çok uzamış..:S

eagle-eye anaykh sizinle konuşmak istediğim bişe var msn eklerseniz bişe konuşmak istiyorum [email protected]

soylemek istediklerini burda soylersen sevinirim tanimadigim insanlarin adreslerini eklemek gibi bi aliskanligim yok

msn'e ekleyip de sallayacağın küfürleri buradan alalım mümkünse..

laflarına dikkat edersen sevinirim küfür edeceğimi nereden çıkardın eagle-eye sen sadece forumda buraylamı ilgileniosun

kobe0024,bence eğer böle bi sahtekarlık yaptıysan(ki yazılarından anlasılıo) bu kadar yalan sölicene ilk başta özür dileyeblrdin sence de öylee diil mi????

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

4 sayfadır gelen şikayetlere doğru düzgün cevap vermemişsin. linki kaldırıyorum. tekrar edilirse bu durum ceza gelir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri