Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Aranızda hic 2 yada 3. lig takımlarından biriyle sampiyonlar ligi kupasını aldı mı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alan varsada Süper Lig'e çıkınca almıştır.2. veya 3. ligteyken almak imkansız

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

Quote Originally Posted by usrobotics View Post
    lafa bak sanki fm genie scout hile degil.

kardeşim o kadar da olsun artık editör deilki sadece oyuncu ile alakalı

Ben 2.3 lig takımıyla degilde Shaktar ile hiç editör,hile felan yok zaten yapmayıda bilmiyorum... CL de Final oynadım... Finalde yenilmiştim...

Nesil
    2006

Daha önce almadım ama alınmaması için hiç bir neden yok. Üçüncü ligde ki takımı birinci lige çıkarıp doğru yatırımlarla altı-yedi sezon sonra Şampiyonlar Ligi alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

arkadaşlar sizin için alıp buraya koyacağm izlemeye devam edin beni...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

imkansız bencede bi kere kendi oyuncularımı bile takımda tutamıorm daha büyük takıma gitmek istiorm die maaşlarını beyenmiolar takımın finansı bile kıpırdamıo zor zor zor

Fm genie ye hile diye laf atan arkadaşlar, size bi sorum olucak forumdada "oyuncu merkezi" diye bi bölüm var. sizce bu da mı hile? çünkü eminim ki sizce o bölümü kullanıyorsunuzdur. yani birisi scout programıyla oyuncu buluyosa hile, ama burda paylaşıyosa diil mi demek oluyo? özelliklede benim gibi FM2006 da MK Dons'u ve şimdide Nottingham Forest'ı yöneten arkadaşlara bence gerçekten yaralı. çünkü hepimiz bi Chelsea yada Barça alıp her istediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. Eğer siz cesaret edip scout programsız, MK Dons ile her sene birer küme atlayıp şampiyonlar liginide 7. senenizde alırsanız sözlerimi geri alırım.
    Herkese iyi oyunlar dilerim.

fm 2005'te bursayı 2. ligten şampiyonlar ligi grublara getirdim grupta 3. oldum uefaya düştüm ve uefayı kazandım
    bu robben sayaesindeydi robben serbest kalınca onu takıma aldım ve harika oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

almak imkansız gibi büyük takım olarak almayı bile hedeflediğinizde yine almak çok zor...3. ligden... baya bi zor açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ben uefa'yı aldım arkadaşlar isteyen varsa ss'de koyabilirim... Eskişehirsporla çıktığım ilk sezonda aldım...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Alınabilir...Biraz şans olması lazım ama...

Episode 13 Misafir

alınması inandırıcı gelmiyo çok istikrar ister o iş ...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

zor ıs ama olabilir ben hiç 2 veya 3. lig takımları almadıım ıcın

v.manisa ile 2011 de ş.ligi finalinde milana 5-2 yenildim ben aldığımda manisa ligde 10. idi ligi 2.bitirdik

15. Default

hilesiz (yani maçları tekrar tekrar oymama yapmadan, veya forumlardan futbolcu isimleri almadan alınabilir ama çok planlı programlı ve 7-8 sezon uğraşmak lazım. il 3-4 yıl sadece ligde kalmayı hedfleyerek gözlemcilerinizi sürekli gezdirerek en yetenekli gençleri bedavaya kapatın. 4-5 yılık kontrat imzalayın ve minumum serbest kalma ücretini çok yüksek tutun. Bu sayede olabilir. Ben ispanya 2. liginde Aguerila dayım. M. united Valencia hepsi oyuncularımın peşinde 1mil bütçesi olan takımın kasasında şu an 20 mil. var. Artık oyuncu kaybetmeden hedefe gitme niyetindeyim

16. Default

bi kere 3, lig takımını alamıyosunkı

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Ben Sekersporla oynuyorum..
    Lig A'dayim suan ve ilk hedefimi gerçekleştirdim..
    4 sezon sonra ben alacam burayada ss koyacam bu kadar iddialiyim yane :P

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    İlk sezonda değil tabii ki. Emurafu'nun Ordu kariyerine bak o UEFA'da şu an.
    sagol kardes benim reklamida yaptigin icin evet mesela ben uefa ceyrek finali kacirdim simdi tekrar uefa oynuyorum oyle hemen basari gelmez sabir sabir kariyerime bakarsaniz anlarsiniz ordu diye gecer

Tabiki olabilir ama belirli bir süre geçmesi gerekir..

Ben Sakaryasporla şuan şampiyonlar ligi ön eleme oynuyorum.
    Sadece brazilyadan yaptığım transferlerle..

.

avrupada başarı icin baya bi beklemek gerekli 2.lig takımıyla uefayı alamak için
    bir kere en azından türkiye kupasının alamlısınızki o pek işe yaramaz takımı birinci lige çıkarcaksınız gelirini artıracaksınız ki iyi topcu transfer edebilesiniz bu biraz uzun bir yol ve kolay degil tabi siz güçlenirken avrupa takımlarıda güçleniyor sabreden fmci 3.lig takmıyla 5 sene sonunda alabilir tabi hilesiz bir oyunda...tabi bence

usrobotics Misafir

Quote Originally Posted by khankry View Post
    Fm genie ye hile diye laf atan arkadaşlar, size bi sorum olucak forumdada "oyuncu merkezi" diye bi bölüm var. sizce bu da mı hile? çünkü eminim ki sizce o bölümü kullanıyorsunuzdur. yani birisi scout programıyla oyuncu buluyosa hile, ama burda paylaşıyosa diil mi demek oluyo? özelliklede benim gibi FM2006 da MK Dons'u ve şimdide Nottingham Forest'ı yöneten arkadaşlara bence gerçekten yaralı. çünkü hepimiz bi Chelsea yada Barça alıp her istediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. Eğer siz cesaret edip scout programsız, MK Dons ile her sene birer küme atlayıp şampiyonlar liginide 7. senenizde alırsanız sözlerimi geri alırım.
    Herkese iyi oyunlar dilerim.
    aslina bakarsan oda hile.ama genie scout kullanip da hile yapmiyorum demek komik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrica zaten gercekte 3.lig takiminin 1.lige cikip cl yi almasi imkansiz gibi birsey.ama sen gidip programla kaliteli oyunculari bulup alirsan tabiki alablirsin 5-6 sene sonra.tamamen kendi yeteneginle mi yapmis oluyorsun boyle olunca.o zaman nerde kaldi gercekcilik.nerde kaldi oyundaki scout bolumunu kullanmak oyuncu arastirmak.bosuna mi koymuslar scouting bolumunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

3. lig oyunda zaten yokki

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben editörle zonguldaksporu 2.lig b ye koydum şuan 2. sezonum a kategorisine yükseldim ama kadromda bütçemde çok kötü yani 3 sezonda anca çıkarım süper lige...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Açıkçası Göztepe'yi editörden 2. lig b ye koymayı düşünüyordum ama bu oyun logosuz,formasız güzel olmuyor.Vazgeçtim sonra.

arkadaşlar zonguldaksporu almak istiyorum ama alamıyorum acaba bu takımın menageri nsıl olabilirim acil yardım

şekersporlu arkadaşın nasıl şampiyonlar ligi kupasını aldığını açıklayayım(ben de yapmadım değil) yeni menajer ekleyip (chelsea ye felan)tüm transfer bütçesini takımından bi oyuncuyu chelsea ye alıyorsun sonra retire yapıyorsun 100 milyon dolarlarla istediğin oyuncuyu takımına alıp şampiyon oluyorsun bir çeşit hile yani haksızmıyım...

arkadaslar size hile vercem eğer bunu yaparsanız yaptığınız o külüp dünya çapında olur veistediğiniz futbolcu size gelmek için can atar..... fm 2007 klasörüne gelin ordan dataya girin dataya girdikten sonra db die bi dosya var onu tıklayın sonrada 700 yazan bi klasör var onuda tıklayın ve onun içine bir not defteri atın not defterinin içine bunu yazıp kaydedin ''BOOST'' ''TEAM'' ''GALATASARAY'' 1800000000 5000000 250000 bunu yaptıkdan sonra galatasaray takımı dünya çapında olur 1.8 milyar parası olur hangi futbolcuyu isterseniz size gelmekde bir dakika bile tereddüt etmez.... ve isterseniz daha neler var bende neler........

ben fm 2005 de göztepe ile önce 2b sonra 2a şampiyonu oldum ardindan süper ligde 3.oldum bir sonraki sene süper lig şampiyonu ve uefada yarı finalde elendim ondan sonraki sene şampiyonlar liginden gruptan uefayi düşerek uefayi kaldirdim ve türkiye şampiyonu oldum sonraki sene şampiyonlar ligi çeyrek finaldeyken save bozulmuştu 1 hafta boyunca oyuna sövmüştüm ama fm 2005 de belirteyim

altay kadrosu çok uygun

Ya benim bi tanıdık var 2.ligden izmir spor u alıp avrupa şampıyonu yaptı hersene kupayı alıyor şuan fenerde ve lig sonuna geldi ve sadece 2 3 kere yenildi tüm kadroyu satıyo yenisiğni kuruyo gerçek söylüyorum şuan ondan ders alıyorum bende iyi oynuyorum ama onun kadar değil.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri