Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 138 sonuç

Konu: Hedef 150 Gol (Juventus)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Diyalog yok mu Serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

150 değlde 100 olur kesi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İtalya Kupasında şimdiki rakibim İnter'di. Mutlaka bu turu da geçmem gerekiyordu. Sezonun en zor maçlarını oynayacağımı düşünüyordum. İlk maç deplasmanda 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skor sevindiriciydi, geçeceğime inanıyordum.

İkinci maç başladı, 11. dakikada Del Piero'nun kafasıyla 1-0 öne geçtik. İnter pek etkili gelemiyordu. 23. dakikada takımın en büyük kozu Trezeguet sakatlanınca şok oldum. Maçın bu dakikadan sonra daha zor geçeceğini düşünüyordum. Ama yanılmışım, Trezeguet yerine aldığım Zalayete adeta bana nazire yaparcasına golleri sıralamaya başladı. 3 gol atarak hatrick yaptı. Bu kadar gol atacağını ve 4-0'lık bir skoru hiç beklemiyordum.

Juventus nerede olursa olsun, karşısında İnter varsa mutlaka onu geçmesini biliyor.
    Doğru söze ne denir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    Diyalog yok mu Serkan abi
    Şu anki ruh halimle pek yazasım da yok.
    Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    150 değlde 100 olur kesi
    Bakalım olması için elimizden gerekeni yapacağız...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Doğru söze ne denir.
    Senden böyle bir yorum bekliyordum, finaldeki rakip Milan, onu da devirip kupayı alacağız inşallah.
    "YÜCE ATATÜRK"

ben juve ile ilk sezon 100 golle 100 puan aldım
    http://img481.imageshack.us/my.php?i...n100golmv7.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

-150 gol hedefiyle yola çıkan Juve bu hedefini gerçekleştirebilecek mi?
    -İtalya Kupası yarı finalinde İnter'i ezerek eleyen Juve finaldeki rakibi Milan karşısında ne yapacak?
    -50 gol atacağı sözünü veren Trezeguet, bu sözünü tutabilecek mi?

Bu ve akla gelen tüm soruların cevabı az sonra. Bizi izlemeye devam edin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

çok zor ama başarılabilir...başarılar
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnter'i eledikten sonra hem de ezerek eledikten sonra takımda bir rehavet oluştu. Oynanan 3 maçta sadece 4 gol atabildik ve 2 beraberlik aldık.

Hedefe ulaşmak için çok gol atmamız gerekiyordu ama maçlarda, rahat götürdüğümüz maçlarda da 5 golü geçemedik. 1 sefer, evimizdeki Lecce maçında 6 gol attık. Ligde 150 gol hedefi artık çok uzaktı, tüm maçlarda 150 golü bulmak artık yeni hedefti.

Ve Milan ile Kupa Finali'ndeki ilk maç gelmişti. İlk maç Torino'daydı. Avantajlı bir skor yakalamak istiyorduk. Maçta üstün olan taraftım ve tek golle galibiyet aldık. Bu golü İnter maçının kahramanı Zalayeta kaydetti. 2 Milano takımını da yıkan oyuncu oldu adeta...

2. maça kadar arada 3 lig maçı vardı. Oyuncuların çoğunun aklı Milan maçında olduğu için bu maçlara fazla konsantre olamadılar, yine de bu 3 maçı toplam 5 gol atarak kayıpsız atlattık.

Şimdi gelmişti 2. maça. Bu maçta bulacağımız 1 gol bizi çok rahat kupanın sahibi yapıyordu. Çok heyecanlı bir şekilde maça başladık. Karşılıklı ataklar oldu, Milan baskısını iyice hissettirmeye başladı ama maç başladığı gibi bitti. 0-0

Bu skorla kupaya uzanan taraf biz olduk, tüm takım büyük seviç içersindeydi. Milano'da, San Siro'da kupayı Juve kaldırıyordu...

Ligin bitmesine 4 hafta kaldı. Ligde 100, toplamda ise 128 gole ulaşmıştık. 150 gole 22 var. Her maç 6 atmalıyız ki bu da çok zor gözüküyor, bakalım rekor gelecek mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Düşmanlarını yendikten sonra 200 gol atmış kadar oldun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve sezon sona erdi. Kalan maçlarda 22 gol atamadık, gerçi atamayacağımızı da biliyorduk ama neyse...

Ligde 110, kupada da 28 olmak üzere toplam 138 gol atarak sezonu tamamladık. Serie B'yi lider olarak bitirip, Serie A'ya çıkmanın yanısıra İtalya Kupası'nı da kazanarak taraftarımızı mutlu ettik.

Lig Tablosu:

Takım Kadrosu:

Sezonun en iyi oyuncusu tartışmasız Trezeguet oldu. 50 gol atacağım sözünü tuttu, sadece ligde 3 maç forma giymedi, kupada tüm maçlarda oynadı, 8'i kupada olmak üzere toplam 61 gol attı.

1 maçta en çok gol atan oyuncu da Trezeguet oldu. Lecce maçında ağları tam 5 kez havalandırdı.

Önümüzdeki sezon için çalışmalara şimdiden başladım. Bu kadro Serie A'yı almamıza yeteceğini düşünsem de, takviyelerle daha güçlü bir kadro, 3 kulvarda da yarışırken sıkıntı çekmememizi sağlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

bravo abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maşallah Serkan

Coşmuşsun Serkan Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

110 gol atmak bile büyük başarı tebrikler Serkan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağolun arkadaşlar. Menejerlerle görüşmelerim sürüyor, yeni sezonda sürpriz transferlerle karşılaşabilirsiniz...
    "YÜCE ATATÜRK"

150 gol ve italya kupasını bekliyoruz başarılar bu arada inter maçında şov yapmışsın resmen

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Devamını bekliyoruz...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sağolun arkadaşlar. Menejerlerle görüşmelerim sürüyor, yeni sezonda sürpriz transferlerle karşılaşabilirsiniz...

Ben ilk sezon Guiseppe Rossi'yi almıştım hala da oynuyor.4.sezon Messi'yi aldım sadece 35 milyona Barcelona serbest kalma fiyatını o kadar yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Serkancığım kariyerinde başarılar. Şimdi okuyamayacağım da daha sonra mutlaka incelerim kariyerini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trezeguet Kaldığı Yerden...

İtalya Süper Kupası maçı öncesi Juventus Teknik Direktörü Serkan Özışık yaptığı açıklamada;

"İtalya'nın en büyük kulübü olduğumuz konusunda hemfikiriz sanırım. Geçen sezon Serie A'da olmasak da İtalya Kupası'nı alarak bunu gösterdik. Şimdi de geçen sezonun Serie A şampiyonu Roma'yı yenerek Süper Kupa'yı almak istiyoruz. Büyüklüğümüzün sadece sözde olmadığını göstereceğiz. Takıma güveniyorum."

Juventus yeni sezona başlarken, 2 transfer gerçekleştirdi. Salihamidzic ile birlikte Martin Petrov'la da anlaşan Juventus'da, yapılan açıklamada, kulübümüzden birçok oyuncuyu kiralık olarak göndermiştik, şu anda onlar da geriye döndü. Zaten kadromuz yeterince güçlü, başka transfer yapmayı düşünmüyoruz denildi...

Final maçı Roma Olimpiyat Stadı'ndaydı. Maça hızlı başlayan Roma oldu. Fakat Juve'de Trezeguet rüzgarı esmeye devam ediyordu. Attığı 4 golle adeta Kupa'yı tek başına kazandırıyordu. Geçen sezon Milano'da İtalya Kupası'nı alan Juventus, bu sezonun ilk resmi maçında da yine ligdeki rakiplerinden birinin sahasında Super Kupayı kaldırıyordu. Rakipleri için dayanılmaz bir durum sanırım bu.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Özışık:

-Maçtan galibiyetle ayrılacağımız zaten belliydi. Oyuncularım pek zorlanmadı, Trezeguet son 10 dakikada attığı 2 golle bize kupayı getirdi. İtalya'nın en iyisi olduğunu tekrar gösterdi. Rakiplerimize buradan korkmaları gerektiğini söylüyorum, çünkü Juve geri döndü ve bu sene tüm kupaları toplamayı düşünüyoruz!..
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serkan rakibin yok İtalya'da Şampiyonluk bekler ahali.

Nesil
    2006
    Yer
    -

şampiyon belli 2. kim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

40-1 veriyorlar benim şampiyonluğuma. 6. favoriyim. Bakalım ilk kupayı aldık, şimdi hesef UEFA, İtalya Kupası ve tabi ki Serie A...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vay vay, sen ne zaman kariyere başladın yav .. Coşmuşsun harbiden, tebrik ederim, kekleme uzmanı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası ilk tur ilk maçından önce Özışık yine iddaalı yorumlarda bulundu.

Maç hakkında kupayı isteyen bir takım olarak, burada elenmeyi düşünemeyiz herhalde diyerek maç hakkındaki yorumunu yapan Özışık, medyada takımının şampiyonluk şansının 40-1 verilmesine ilginç bir yorum getirdi:

"Hafta içersinde medyanın bu sezonun şampiyonuna dair yaptığı değerlendirmede takımımıza komik bir oran verilmiştir. Gerçi geçen gün Ronaldo'yu gol krallığında en büyük aday gösteren medyadan bu konuda doğru bir yorum beklemek yanlış olur. Biz oturduğumuz yerden konuşmuyoruz, sahada herkes görecek kimin şampiyon olduğunu..."

Bu arada İlk Tur İlk Maçı, Juventus'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Juventus 2. maçta da zorlanmadan bu turu geçecektir...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Vayy 150 gol haa hadi bakalım ama senin gibi bir manejer varken pek umutlu degilim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ronaldo gol kralı olur sende şampiyon olursun Serkan.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Juve'm emin ellerde
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Del Piero_10 Misafir

Hayret hala bu başlığa sataşan olmamış,belkide konuyu açan arkadaşımız sorumlu yönetici olduğu içindir yoksa laf sokmaya bayılanlar var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nedvedi burdan destekliyorum gol kralı olmasa bile asist kralı olucaktır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri