Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Hakan Şükür sezon sonu futbolu bırakıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Euro 08 Elemerinden Sonra birakacak

belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya bu dalga geçen arkadaşların psikolojisini merak ediyorum.neyle dalga geçiyoralr?ne için?türkiye nin en önemli,avrupa nın sayılı forvetlerinden biriyle mi yoksa rakip takımın bir oyuncusuyla mı?işte farkta burada ortaya çıkıyor.objektiflik ve futbolu yorumlama yeteneği.

Abi gelmiş 37yaşına tamam Türkiye nin en iyi forvetlerinden biri kimse inkar edemez... Ama yater artık Bakın Brezilya Milli Takımında Romario veya İngiltere de Sheringham varmı... Onlar da Ülkeleri için H.Şükür den farkı olmayan oyuncular ama sürekli Milli Takımında oynayıp daha iyi oyuncuların önünü kesmesine biz anlam veremiyoz... Artık eski H.Şükür degil yaşlandı siz hala 2000UEFA zamanında ki H.Şükür sanıyosunuz adam ın koşucak hali yok sahada... Lütfen işte sana Objektif bir yorum...

Milli takımda olması kendi insiyatifinde değil bence. Seçilirse tabiki katılmak isteyecektir. Eğer bir sorun varsa kadroya alınmasıdır. Tabi buda tartışılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    ya bu dalga geçen arkadaşların psikolojisini merak ediyorum.neyle dalga geçiyoralr?ne için?türkiye nin en önemli,avrupa nın sayılı forvetlerinden biriyle mi yoksa rakip takımın bir oyuncusuyla mı?işte farkta burada ortaya çıkıyor.objektiflik ve futbolu yorumlama yeteneği.
    kendi takimimda da olsa inan bana artik biraksin derdim burak icin de su an bi anadolu klubune kiralanmasi gerektigini dusunuyorum mesela... basariyi engelleyen oyuncular basari icin kenarda oturtulmali...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Bence Çok Geç Kaldı...Ama Bi Rekor Vardı Bari Onu Kırsın..

Episode 13 Misafir

en son duyduğuma göre futbolu bırakmayacakmış bu haber kesin mi??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Birakmasa bile galatasaray birakacak cunku galatasaray genc bir taskim kuracak ayrica hakan bence menejer olmasi lazim klube yada yardimci

Episode 13 Misafir

hakan şükür gibi galatasarayda efsane bi oyuncunun galasataraya futbolculuk dışında hizmet vermesi çok iyi olur ...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri