Sayfa 2 / 18 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kim kazanırsa onun şampiyon olacağı bir maç bence çok zor geçecek

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bence de iyi taraflari var tigananin da yine de ali katbekat iyi oynuyor buraktan ve formayi hakediyor ya ben de tigananin secenegi fazla yokken kullanmasini dogru bulurum ama onun top kayiplari kontratak olarak patliyor bize... zamaninda kleberson da bu yuzden sevilmiyordu... simdi de gitti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hocam Ali''yi de gorduk dun, ikinci yarida sol kanattan kac tane tehlikeli pozisyon atlattik. Defansif yani cok zayif, tek arti ozelligi gercek kaant oyuncusu olmasi ve orta kesebilmesi, onun disinda istikrarsiz ve ilk 11 icin yetersiz bir oyuncu bana gore. Su an gerci Burak da kotu oynuyor, ama sonucta Tigana'nin tercihi, birsey bildigi vardir elbet.
    Insallah FB macinda ikisi de kulubede oturur.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Şampiyonluk için saldırıp alacağız bu maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hocam Ali''yi de gorduk dun, ikinci yarida sol kanattan kac tane tehlikeli pozisyon atlattik. Defansif yani cok zayif, tek arti ozelligi gercek kaant oyuncusu olmasi ve orta kesebilmesi, onun disinda istikrarsiz ve ilk 11 icin yetersiz bir oyuncu bana gore. Su an gerci Burak da kotu oynuyor, ama sonucta Tigana'nin tercihi, birsey bildigi vardir elbet.
    Insallah FB macinda ikisi de kulubede oturur.
    sorun da orda zaten ali m doğanın yerine alındı en büyük hata da o zaten ali sağ bek oynayamaz sağ açık oynar... aliyi defansa koyarsan tabi kevgire doner ben ali defansif bi oyuncu demedim ama burakın yerinde iyi dedim sadece orta açması süper pasları süper dengeli de bi oyuncu... tek eksi yanı defansif yönü... ama burakta hiçbiri yok şimdilik... burak iyi oynasa zaten niye burak düşmanı kesileyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş gene bu maçı alır diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maça gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmaz.Maçı alacağımızı düşünüyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Turkcell Süper Lig'de bu hafta lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, ligde en son 2003-2004 sezonunun 22. haftasında lider olmuştu.

Ligde 58 puanla lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan siyah-beyazlılar, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak derbi maçta Fenerbahçe'yi yenmesi durumunda tam 110 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak.

110 HAFTALIK HASRET

O sezon ligin ilk yarısını Fenerbahçe'nin 8 puan önünde lider kapayan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda büyük bir düşüşe geçmişti. 22. haftada 3 puan farkla ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin önünde bulunan Beşiktaş, 23. haftada cezası nedeniyle Kocaeli'de oynadığı maçta İstanbulspor'a 2-1 yenilip, averajla liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı.

Siyah-beyazlılar, geride kalan haftalarda liderlik yüzü görmemiş ve 2003-2004 sezonunu şampiyon Fenerbahçe'nin 14 puan gerisinde, 3. sırada tamamlamıştı.

2004-2005 sezonunda kötü bir performans sergileyen Beşiktaş, 34 hafta boyunca liderlik koltuğuna hiç oturamadı. 2005-2006 sezonunda da liderliğe hasret kalan siyah-beyazlılar, bu sezon da geride kalan 30 haftada liderliği ele geçiremedi.

uzun lafın kısası(u.L)...bize 1 gol yetiyor....

Zor bir maç olacak. Fenerbahçe ne olursa olsun yenmek için elinden geleni yapacaktır. Beşiktaş umarım bu maçı kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    -

fenerin kazanacağını hiç zannettmiyorum imkansız gibi bişey malesef şampiyonluk elden gittti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu mac ne olursa olsun gelecek haftanin en karli takimi galatasaray olacak
    besiktas bu maci kazanmasi lazim cunku bir dahaki haftada da bursa deplasmanina gidecek o mac besiktas icin cok zor fenerbahcede bu maci alip rahatlamak istiyecektir neden bir berabberlik cikmasin 2-2 bitebilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

1-0 alırız diye düşünüyorum...çünkü bu aralar 1-0 a abone olduk.....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

En kötü berabere kalırız BJK'tan daha iyi futbol oynuyoruz defans iyi oynarsa bu maçı alırız...

Kadıköydeki maçta Beşiktaştan iyi oynadıkta noldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[B][B]Artık bi ders aldım çok emin konuşmayacağım konuşunca ya yenilios yada berabere bitio maça gelincede kesin konuşmucam bekli alabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sonuçta iyi oynamamız bir avantaj bence BJK'ın şansı yâver gitmezse kazanırız.İnşallah gitmez...

Inşallah dediğin gibi olur Evrim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

inşallah dediğin gibi olmaz evrim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu maçtan beraberlik çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaşın savunması ve kalecisi çok formda, hücumda sorun yaşıyorlar .. Bobo oynarsa çözüm olabilir, ayrıca seyirci desteğini de unutmamak lazım .. Fenerbahçe de ise işler çok karışık, ama ne olursa olsun çok tehlikeli oyuncuları var .. Tüm etkenleri düşündüğümde berabere biter gibi geliyor .. Umarım güzel bol gollü ve sonucu beraberlik olan bir maç olur ..

Sheriff Misafir

Bakın bu başlıkta kavga çıkmasın güzel güzel konuşalım fikirlerimizi belirtelim.. Hem siz bizi kaybetmeyin, hem biz sizi kaybetmeyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maçı Fenerbahçe alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
    Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
    Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
    Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
    Bursaspor-Beşiktaş=1-2
    Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
    Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
    Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..

Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
    Kayserispor-Beşiktaş=2-1
    Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
    2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
    3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

helaaaaaaaaaaaaaaaaaaal...güzel bi...değerlendirme.... ama bursa'yı birazz.....zor görüyoom....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bakın bu başlıkta kavga çıkmasın güzel güzel konuşalım fikirlerimizi belirtelim.. Hem siz bizi kaybetmeyin, hem biz sizi kaybetmeyelim
    ewet ya arkadaşlar kavga etmeyelim...sonra coşuyorum...ben ceza alıyrum...ltfen...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Berabere biterse iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Fnerbahçe'malıcak bu maçıı.Herşey üstüste geldi çünkü.Bunlardan sıyrılmak zorunda...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maç Aurelio için çok kötü olabilir.Her an herşey başına gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Beşiktaş kazanır ve şampiyon olur

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Umarım Bu hafta beşiktaş´tan puan alırız..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

bjk fenerbahçe ile ligde oynadıı maçlarda inönüde aman aman bi üstünlük sağlayamıorn son maçlara baktıımda ligde 3-0 2-1 gibi skorlar görmek mümkün ama fenerbahçede artık takım ruhu disiplin denen bi şey yok kezman-tuncay kavgasından kezmanın hareketlernden anlaşılacağı gibi bjk kazanır gibime geliyor
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Inşallah dediğin gibi olur Evrim.
    İnşallah...

Sayfa 2 / 18 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri