NOUMA'Yı isteriz yahu....
NOUMA'Yı isteriz yahu....
Nouma bitmiş artık![]()
(/s)
Yok abi Metin-Ali-Feyyaz gelsin![]()
So what?
Saike
Lucescu`yu istiyorum ben..Adamın yaptıkLarı akLıma geLdi de anıLarım depreşti.Luce seni istiyoruz...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ölmüşse tabutunu isteriz....
Luce gelmesin bence.
ben adam gibi top oynatan büyüklüğüne yakışır beşiktaşımıza güzel futbol oynatan bi antrenör istiyorum ve lucescu her ne kadar başarılı da olsa güzel futbol konusunda hiç iyi olmadığını biliyoruz hepimiz sanırım ve bi daha gelmemesi gerektiğini düşünüyorum..
Abi Luce Samsun maçında kaldı bütün sezon.Oyuna kim getirdi abi takım içinden elemanlar yönetim çıkıp arkasında duramadı Lucenin neden??Çünkü kimse güvenmiyordu artık...
Ben ne olursa olsun Luce'yi istiyorum gelecek sene başımızda...
So what?
Saike
Tigana gitsinde kim gelirse gelsin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu işi Fransızlardan iyi bilen yok.. Sabaha kadar tartışırım..
Beşiktaş yönetimi bugün Fransız Teknik Direktör Jean Tigana ve avukatları ile bir araya geldi...
Bu görüşmenin sonucunda Fransız hoca ile siyah beyazlı kulüp yönetimi 1 yıl daha süresi bulunan sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti ve fesih mukavelesi imzaladı...
EŞYALARINI TOPLADI, YARIN FUTBOLCULARLA VEDALAŞACAK
Sözleşmenin feshinden sonra evindeki eşyalarını toplayan Fransız hoca yarın Ümraniye Tesisleri'ne gelerek 16.00'da başlayacak antrenman öncesi futbolcularıyla vedalaşacak... Tigana'nın en geç Çarşamba günü ülkesi Fransa'ya dönmesi bekleniyor...
YENİ HOCA TAYFUR (!)
Beşiktaş'ı Turkcell Süper Lig'deki son iki maçına takımda menajer olarak görev yapan Tayfur Havutçu hazırlayacak... Teknik Direktörlük lisansı bulunan Havutçu, Ankaraspor ve Kayserispor maçlarında yöneteceği siyah beyazlı takımı lig ikinciliğinde tutarak Şampiyonlar Ligi'ne götürmeye çalışacak...
Ama JT'nin bu yaptığı ayıptır, büyük Beşiktaş Jimnastik Klübü Camiasına yapılan çok büyük bi saygısızlıktır..
Doğru bir karar verilmiş yönetim tarafından..BJK'yi içerden birisi yönetmesi lazım.Eğer Tayfur BJK'yi CL'ye götürürse seneye Tayfurla çalışabilirler..
(/s)
Ankaraspor ve Kayserispor maçları kaldı. 2 takımın da iddiası kalmadı. En azından Ankaraspor maçını rahat almalı Beşiktaş.
Tayfurla çalışmak seneye intihar olur ama kalan 2 maçta Tayfur'un olması iyi bence.
Tayfur`un tigana`dan iyi yöneteceği kesin bence,Hem şimdi daha iyi oLucak,tayfur kendini göstermek isticek feLan,asıLacağız yani ŞL için en büyük aday biziz.
Kalan maçlarda Tayfur'un takımı yönetmesi iyi olacak zaten bende bunu daha önceden belirtmiştim