Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 90 sonuç

Konu: FM' de yaşadığınız komik ve garip olaylar

Fenerbahce teknik direktoruyken ronaldo icin real madrid ile gorustum.15 milyon dolar teklifi kabul ettiler.sonra sira ronaldo ile anlasmaya gelince bana resmen ` ronaldo fenerbahceyi kaale almiyor(turkce yamada)` yazisi geldi.sinirden olmustum bu gobekli adam kendini eski gunlerindeki gibi dunyaya futbol ogretmeye gelmis tanri elcisi mi zannediyor dedim kendi kendime.o sezon sonu real madrid paf takminda antremanlara cikmaya basladi.tekrar teklif ettim.kabul etti ve transfer yorumu bu oldu.``buyuk bir takima geldim benden beklenenleri vermek icin elimden geleni yapacagim``.transferinden sonraki 2 hafta lig macinda bir sakatlik....ve neredeyse 2 yil yok!!!ve bu da yetmezmis gibi sakatligi sirasinda aciklama yapiyor.fenerbahceye geldigi icin pisman oldugunu acikliyor.sebep?ilk 11 de yer bulamadigi icin.sen sakatsin be adam!!!bu adam beni oldurecek...

şampiyonlar ligi maçı Ben galatasarayı yönetiyorum
    Galatasara real madrit maçı 5-0 yendim. 5 golün 5 ide Penaltıdan attım
    Real 2 kırmızı kart gördü...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Önce Konyaspor-Fenerbahçe maçımda 45+9 (!) oynandı
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO
    Önce Konyaspor-Fenerbahçe maçımda 45+9 (!) oynandı

Oha diim başka ne demem lazım..devre yapmasaymış macı bitirirmiş..
    -

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Chealse iLe oynarken kupa finali macında cech sakatLAndı cuduciniyide aLmamıstım gLen jonhson kaLeye gecti ve devLesti kupayı kazandım cok enteresandı ya adam aynı pancu gibiydi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

6. Default

heinz başlama vuruşuyla birlikte orta sahadan atmıştı beşiktaş a gordugum en guzel goldü

Fm 2006 ya Sampdoria ile 2 ligden basladim.Sampdoria yi 1 lige cikarip uefa kupasini aldim fakat ligde fazla olumlu sonuclar alamadim en fazla 3. oldum fakat 4. sezon ortasinda takimdan sutlandim.Halbuki ben ne emekler vermistim....Adamlarin kulubunu milyoner yaptim 150 Msterlinlik bir butceye sahiptim fakat kovulmama bi mana veremedim.Kovulurken ligde 10. idim fakat sizinde bildiginiz gibi italya ligi cok zorluydu ve birinciyle aramda 12 puan vardi son 4 macimdan 3 unu kazanmistim.UEFA da da tam gaz ilerliyordum.Siz benim kovulmami neye bagliyorsunuz boardla aramda herhangi bir sorun yoktu.Ben cok fazla transfer ticareti yaptigim icin oldugunu saniyorum ama biraz sacma geldi.Mesala oyuncu satin alip hemen satinca ornegin aldigim oyuncu Dani olsun sattiktan sonra soyle bir mesaj aliyordum :Sonunda Dani yedek kalmaktan kurtuldu. Yani satmak icin transfer ettigim oyuncuyu tabiki as kadroda oynatmiyorum.Acaba bu yuzdenmi kovuldum?Bilgisi olanlara duyrulur.Baska boyle olay yasayan oldu mu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CanLarı sıkıLmı$ oLabiLir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bi keresinde şampiyonlar liginde 3-1 yenik durumda iken 90.dakkada iki tane gol attım.ve yarı finale tükseldim.takımı roma ve karşımdaki takım ise schalke idi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CheaLse iLe oynuyorum iLk sezon bitti neyse ikinci sezonun ortasında artık crespoyu yoLLayıp yerine ba$ka adam aLmak istedim 1.5 sezonda 45 goL attı ama sıkıLmı$tım ondan artık neyse crespoyu hertaya sattım ve yerine Iaquinta yı aLdım.. abramovich ten bir mesaj geLdi takımda dünya yıLdızLarı görmek istiorum diye.. neyse. transfer doneminin kapanmasına bir gün kaLa takımLa idmana cıkacam sabah bir de baktım ne gorim gattuso takımda .. abramovichten bir bende habersiz aLmıs hic bana soruLmadı bu adam aLınacak aLnıor onayLıyormusunuz die 35 euro ya aLmıs.. cok garip geLdi bana ya adam benden habersiz i$ler cevirior....demek boLe seyLer de oLuor. adam bizzat gitmis almıs gelmis ve bana süpriz yapmı$ ya.

öfff ya ne bu anlamadım şimdi konu şöyle trabzon'a karşı cimbom ile türkiye kupası yarı finalindeyim ilk maçı 2-1 almışım deplasmanda neyse 2. maç istanbul da ilk golü attım iyice rahatım tabii takımı defansa da çekmedim son on dakika trabzon 1 gol attı neyse gene rahatım nasıl olsa alıcam maçı ya,uzatmalara girildi son saniye de cihan kendi kalesine gol attı durum 1-2 tabii uzatmalar ve gol olmadı..penaltılara kaldı maç ve benim penaltısı 20 olan hakan çankaya ki bu iş için oyuna almıştım penaltıyı kaçırdı ve trabzon'un penaltısı 10-11 civarında olan bütün adamları gol attı ve sonuç güle güle türkiye kupası ühühühüüü

Nesil
    2006
    Yer
    Beşiktaş / İstanbul

bn Galatasaray la oynarken 40 milyon $ borcum vardı sonra bi baktım yeni yönetim Galatasaray kulübünü devraldı dio bütün borçlar temizlendi ve transfer bütçesi olarak 87 milyon $ ayrıldı dio
    ekran görüntüsünün oyundan çıkartılıp foruma aktarılmasını bilsem yapıcam bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bi keresinde ben de juve ile maç yapıyodum.4-0 yendimgollerin 3 tanesi penaltıdandı hepsini totti attı.

14. Default

en garip olay bende walla arsenalle şampiyonlar ligi yarı finalinde dakika70 4-0 öndeyim.bu dakkadan sonra adamlar 85.dakkaya kadar 5 gol atıılar ve skor 4-5oldu uyuz oldum yaaaaa

5-1 den 6-6 berabere kalmıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Evet, başkanın transfer müdahalesi, o anda onur kırıcı gibi geliyor. Aziz Başkan: biz yönetim işlerine karışıyor muyuz? 2. sezon Luciano,F yu satıp(aslında hiç fena değil di) genç bir yetenek aldım. Edilson tam benim aradığım oyuncu idi. D/WB/MR-20 yaş. Aldım tabii. Bir de baktım Aziz Başkan:"yüksek profilli oyuncu al!" demez mi? Ardından Buffon'a $45 Mn. teklif etti. Neyse ki yabn.kontn. dolu idi. O Edilson şimdi en istikrarlı 2-3 oyuncumdan biri. Şu anda 8.27 ile oynuyor. Aziz Başkan'a sevgilerle.

Quote Originally Posted by shahinler
    bende beşiktaş 20 yaşında genç bir kaleci aldı.taraftarlar köpürdü. adam ermeniydi.
    ahaha çok iimiş gerçekte olsa bende klübü basarm

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

acivic aldığın adam hakikaten inanılmaz bir adam çok iyi bir sağ bek açık da oynuyor forumda bu adamı ben de önermiştim bravo sana sen bakma o azize transferin kralını yapmışsın

ne tuhaflıklar yaşamışsınız beee....
    ALLAH'A şükürler olsun ki ben Galatasaray da hiç böyle
    tuhaflık yaşamadımmmm.

20. Default

fenerle oynuyorum fener çaykur karşısında 5-1 öndeydi 75. dakikalarda luciano kırmızı gördü defansı 3 kişiye bıraktım bende nasıl olsa buradan toparlayamazlar diye ama maç 80. dakika da başlayan gollerle 5-5 bitti. Futbol tarihinde buna en yakın maç pele zamanında olmuş bir de fm de olur böyle olaylar zaten fm 2006 hiç olmamış... sakatlık çok büyük problem olmuş. bir sürü acayip şey oluyor anlatmaya zaman yetmez...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

oyuncum macta sakatlanıp cıktı mac bitince doktor 3 ay hip unjuriden yok dedi sonra oyuncuya baktım maca hazır yazıyordu ve ondan sonraki macta oynadı

rakibim 10 kişi kalmıstı bi penaltı kazandım baktım bi kırmızı kart çıktı tam seviniyodum dokuz kişi kaldılar diye bide baktım benim adam görmüş kartı...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Bursasporla zar zor süper lige çıktıktan sonra 3. haftada Fenerbahçe ile oynadım maç sonunda gözlerime inanamadım

kusura bakma ama o kadro bende olsa bende 7 tane atarım.. ruicosta falan..

ikinci sene de mi yaptın bu transferleri.. Bence birz fazla daha ikinci senede
    -

Default İnanılmaz bir şey oldu

Arkadaşlar Roma ile treble yaptım UEFA--İtalya kupası---lig kupası

Bunlardan ligde şampiyon olmam son maça baglıydı ben yenmeliydim ve Juventus da puan kaybetmeliydi ama işin ilginç yanı Juventusun nasıl kaybettiği. bu da asagıdaki resimlerde varr

http://rapidshare.de/files/13126056/..._lmaz.JPG.html

http://rapidshare.de/files/13126574/...lmaz2.JPG.html

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ama yıldızlarbunun 40'a kadar yolu var
    -

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

zaten bunların bonservisi ucuz bile olsa kendileri dünyanın parasını
    istiyolar nasıl iş anlamadım
    rui costa nerden baksan haftalım 60 70bin € ister
    benim kulüp 35bine kadar izin verio (BJK)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri