Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: bumudur??

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kimse kusura bakmasin ada ustune alinmasin ama bu forumdaki bazi arkadaslar yaslari itibariyle cok sacma konusabiliyorlar. Kendileri basaramadiklari hersey hile oluyor. Arkadasim sen kafana takma cok mukemmel bir kariyer yapmissin zevkini cikar kiskananlarda 1 kalemde hile diye yazsin buraya bosver sen aldirma cocklklarina ver sen zaten herseyi otaya koymussun tum resimler ortada tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sonradan bana katılan herkeze teşekkürler arkadaşlar.
    kıskanmak değilde bu kendileri yapamayınca kimse yapamaz zannediyolar ,

kadromu zaten oraya koymusum ben sadece aguero hariç hepsine bir bakın bakalım kaç paraya alacaklar ben fazla bile para harcadım

Olabilir arkadaşlar.İnsanları bu şekilde suçlamak bence yanlış.Hile yapmak herkesin kendi bileceği bir iş ve kendi eğlencesi.BU forumda paylaşmak için varız,suçlamak için değil.
    Bu arada mummy kardeş taktiğini çok merak ettim.Onu da paylaşır mısın bizimle.

Quote Originally Posted by mummy View Post
    ama yeter ya hile yok dedikçe hile diyosunuz
    yahu iananmayan inanmasın banane bana bin kere yazdırmayın sunu..
    hani ne zoruma gidiyo biliyomusun okadar emek harcamışsın belki 1-2- aydır oynuyosun adamın biri geliyo bir kalemde hile diyo bravo vallaya hani buraya tasıma niyetimde yoktu nasıl olduysa tasıdım işte oyunu
    yapılan transferler ortada kadro ortada hala bu takım bunu başaramaz diyosunuz.
    Allah aşkına söylesenize nasıl bir hile (editör olmadan ) onune gelene 4- 5 çakar söyleyınde bir dahaki sefere böyle 1-2 ay uğraşmıyim

baştan soyledim zaten hileyse sadece bu var yaz tatilinde buyuk takınlarla durmadan grup hazırlık macı yapıyorum ki bu bence hile değil oyunun ip uçlarında bile yazıyo..

neyse hepinize bu gunluk iyi aksamlar
    Hazırlık maçlarını kimlerle ve nasıl ayarlıyon ya.. ben kime teklif etsem kabul etmiyor.. Bunu açıklar mısın bana? Çünkü çoook işe yarıyor bu yöntem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ilk önce şunu söyleyim kartal sporun teklifini kabul ederlermi etmezlermi bilmiyorum ama haziran ayının içine girdiğin zaman buyuk diye tabir edilen (milan -inter-chelsea-barca-munchen-vs) takımlarla hazırlık maçı değil grup hazırlık maçı yap 1 er gun arayla butün temmuz aynı içerisinde hiç durmadan yaklasık olarak sadece bu olaydan yıllık 35 ml dolar kazanç sağlarsın tabi bu para bir dahaki sene senin kayıtlarına gecer ammmmaaa en en önemlisi bu parayı elinde tutabilmek

tekrarlıyorum bu hile değil oyunun içindeki ipuçlarında bile bu yazıyor
    2-3 sene bunu tekrarla bir daha yapmana gerek kalmaz zaten

bu bir oyun
    bakın bu olay olmadan gençlerbirliği normal şartlar altın da ne yaparsa yapsın beim elde ettiğim başarıyı yakalayamaz bu sebeptren dolayı oyunun tadını çıkarın

taktiğime gelince klasık 4-4-2 nin bir farklı modeli 4-1-2-2-1 bu taktiğin en önemli özelliği forvetin tek olduğu için çok kaliteli forvetin olması lazım ve sağ - sol açık değil sağ -sol ortasaha oytnat ve tabiki norveç takım kaptanı sanırım ismi hangeland idi yanlış hatırlamıyorsam onu takımına monte etmek ve eğer sakıncası yoksa kaptanın yapmak bu kadar taktik

Harika bir kariyer.Tebrik ederim arkadaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bnecede güzel bir kariyer. Tebrik ederim arkadaşım.

Nesil
    2006

Eğer hile yaptıysan bizi değil, kendini kandırmış olursun. Fenerbahçe'nin Dünya Kulüpleri arasında olmaması şaşırtıcı. Çünkü en zenginler listesinde baştaydı. Zaten baya ilerlemişsin böyle bir tablo olması doğal ama abartılacak bir oyuncun olmadan bunları başarmanda ilginç. Tebrikler.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri