Ah Antalya Ahhh G.B. maçında kaçan goller yazık oldu düşmemiz lazımdı ama artık olan oldu...
Ah Antalya Ahhh G.B. maçında kaçan goller yazık oldu düşmemiz lazımdı ama artık olan oldu...
So what?
Saike
Artik antalyali futbolcular kapis kapis gider
volkan yaman-senol gibi oyuncular takimda kesin giderler
rizespor hep son haftalarda kurtarıyor... bunun örnekleride var..
ama gitti Antalyaspor'um yazık oldu![]()
Kayseri Erciyesspor, Kayserispor'a jest yapabilir UEFA konusunda, dediğin gibi Deniz, daha önce de isim değişikliği yapılmıştı.
UEFA buna izin vermez kanımca ama olsa iyi olur...
So what?
Saike
Baskette oldu bir örneği, Ülker Eurolig hakkını Fenerbahçe'ye verdi. Olabilir, olmayacak şey değil.
İnşallah olur![]()
So what?
Saike
Bundan önceki senelerde Ankaragücü kupayı almış ve küme düşmüştü ama affedilmişti belki bu sene Kayseri Erciyes alsaydı aynı durum olurdu ama Uefa şanslarını vereceklerini sanmıyorum![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ama Erciyes kupayı alamadı Turgut.Sanırım yine isim değiştirecekler.Aslında benim bildiğim isim değiştirirlerse özlerine dönecekler çünkü süper lige ilk çıkan takım Erciyesti ismi değiştirip Kayseri yapmışlardı yani şimdiki Kayserispor.
bence yılmaz vural'ın hırsına ve emeğine yazık oldu keza bülent korkmaz'ın da
Erciyes'e Üzüldüm![]()
erciyes uefa kupasina katilma hakkini baska bir takima vermeli bence![]()
Bence Erciyes vermesin.Aslanlar gibi oynasınlar.![]()
Erciyesin düşmesıne üzüldüm keşke denşzli düşseydi
bence vermemeli erciyes uefa onların hakkı kendi alın teriyle aldıkları hak her şeye rağmen aldıkları hakları ilk önce bende vermeli diyordum ama şimdi düşünüyorumda yazık onlarada oynasınlar ne yaparlarsa
Maçların hepsini takip etmeye çalıştım. Antalya maçın başından beri üstün oynayan taraftı, çok gol kaçırdılar, diğer maçlara bakarken golleri yemişler. Atamayana atarlar hesabı oldu. 2-0'dan sonra da çok atak yaptılar, çok gol kaçırdılar, sonuçta galip gelemediler ve düştüler. Kendi düşen ağlamazmış...
Erciyes yenmek üzereydi fakat yense de düşüyordu. Sakarya'nın Rize'yi yenmesi durumunda ligde kalacaklardı. 2 maçta da son dakikalar oynanıyordu. Rize maçı bitince Erciyes'in düşmesi kesinleşti ve 2 dakikada 2 gol yediler, onlar da 2. devre iyi mücadele ettiler Bülent'le ama olmadı. Bakalım şimdi ne olacak, bence Bülent ayrılmasın ve seneye takımı tekrar Süper Lig'e çıkarsın.
Bu arada Erciyes istediğine UEFA hakkını devredemez. Eğer katılmayacağını açıklarsa, Trabzonspor UEFA'ya gider. Kayseri de İnter Toto'ya. Hakkını direk istediği takıma veremez.
Sakarya da çok güzel oynadı. 2. golü atıp Rize'yi yenmelerini çok istedim ama atamadılar. Haftalar öncesinden ligden düşmelerine rağmen, hiçbir maçta rakiplerine kolay kolay teslim olmadılar ve ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Bunun için de onları kutluyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
"Ali Bilgin'e lanet okuyoruz"
Bu sezon oynadığı futbolla başta Beşiktaş olmak üzere büyük takımlarla adı anılmaya başlayan Ali Bilgin Antalyaspor'da kriz yarattı. Hafta içerisinde sakat olduğundan dolayı G.Birliği maçında kadroda yer almayacağı açıklanan Ali Bilgin'in kamptan kaçtığı ortaya çıktı.
Antalyaspor'un Lig A'ya düştüğü G.Birliği maçından sonra bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural adeta kin kustu. Vural, camia olarak Ali Bilgin'e lanet okuduklarını belirtirken Ali Bilgin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair soruya, "Ali Bilgin kamptan kaçmıştır ve 50 bin YTL alacağını bahane ederek avukat aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Kendi menfaatlerini düşünerek bunu yapmıştır. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz" dedi.
Lig TV
Rizespor'u kümede kaldığı için tebrik ediyorum.Sonuna kadar hak ettiler.
erciyes'in düşmesini bekşyprdum zaten
antalya için üzüldüm ama yılmaz vural'a iyi bi ders oldu inş. bir daha böyle havalara girmez