Çok aptalca hatalarım var.Yazık oldu... 80 net civarlarında birşeyler çıkacak..Nasil gecti Mustafa![]()
başarılar hepinize arkadaşlar
Aygün sen girdin mi?![]()
Dershaneye falan gittik bu sene ama tam çalışma modune geçmedim daha.
Yazın konuları falan tekrar edip çalışacağım ama.
KArdeşlerimiz Oks'yi iyi veya kötü atlattılar. Şimdi sıra bize geliyor haftaya öss'de ne yapıcaz bakalım![]()
bu arada ÖSS'ye gircek Abilerimizede başarılar![]()
Oks süperdi Öss ye girecek abilerime başarılar
Türkçe'yi kontrol ettim.. 21 netim var. Yani 22 doğru 3 yanlış. Diğerlerindende aklımda kaldığınca bir kontrol yapayım..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Geçmiş olsun arkadaşlar umarım iyi geçmiştir sınavlarınız![]()
So what?
Saike
Geçmiş olsun arkadaşlar.Umarım Gs lisesi'ni kazanırsınız![]()
İmam sen neler yaptın? Anlatsana![]()
Tv8 de program vardı, malum benim kardeşimde girdi.. İzledim bende, herkes netini söylüyor.. 1 kişi hariç herkese aynı şeyi sölediler.. Galatasaray Lisesi hariç her yere girebilirsin.. Ne liseymiş bea.. (:
Sorular feci kolaymis ya. Ahh bizim zamanimizda da boyle olsaydi keske. Ya da biz zamaninda bu kadar cok bilgili olsaydik.![]()
Puanım; 352, küsür![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben seneye gircem olm![]()
CEVAP ANAHTARI
![]()
http://oks2007.meb.gov.tr/
Sorular ve cevap anahtarlarını ilişikteki link yardımıyla elde edebilirsiniz..
Baktım da 3 tane ard arda şık yok. Seneye de öyle olur inşallah![]()
hadi koçlarım adam gibi biyeri kazanana söylesin artı puan vericem gösterin kendinizi tsi öğrencileri![]()
Darısı, haftaya ÖSS'ye girecek olanlara. Tüm OKS'ye girenlere geçmiş olsun.![]()