Hadi hayırlı olsun Mert.
Hadi hayırlı olsun Mert.
Romalılar bu sabah şok bir haberle uyandı S.S.Lazıo managerinin(ismini bilmiyorum) sözleşmesi sabah karşı tek taraflı fseh edildi.
Boşalan koltuk için en önemli aday ise şu anda boşta olan Kerem Çağan.
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre söz kesildi.Şimdi ise Lazıo klübünden resmi açıklama bekleniyor.
F.C. Internazionale Milano başkani Moretti öğleden sonra yaptığı basın toplantısında boş olan menejerlik koltuğuna Umut Çardak isimli çalıştırıcıyı geçirdiklerini açıkladı.Yeni menejerden fazlasıyla umutlu olduğunu söyleyen başkan basın mensuplarının diğer sorularını yanıtlamaktan kaçındı...
bnce sampionluk yarisi milan-inter-roma arasinda olur
Lazıo klübü yeni teknik direktörü Kerem ÇAĞANIN R.M.K.Bye(Roma Mekul Kıymetler Borsası)bildirdi.
bu kariyer baya kalabalık oldu hadi hayırlısı
Birazdan kamp programı(gerçi sadece son hazırlık maçına yetişebildim),gelenler ve gidenler,2006-2007 roma kadrosu hepsi az sonra(1-2 oyuncu gönderilebilir ve ya alınabilir)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
roma yazmışım lazıo olcaktı
Ve büyük macera başlıyor!!
AC Milan maceram ilk hazırlık maçı ile resmen başladı.Hadi hayırlı olsun.Ankarada Gençlerbirliği önünde verdik ilk sınavımızı rahat bir oyun,sonucunda güzel bir skorla ayrıldık sahadan.
Bütün oyunculara şans verdim bu maçta.İnşallah bu sene AC Milan taraftarlarına,bütün İtalya'ya bambaşka bir Milan seyrettireceğiz.
Bir ek bilgi.
Kulübümüz Meksika'nın Atlas takımı oyuncusu Andres Guardado ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.Bu transfer için Meksika kulübüne 3.1 MN € ödenmiştir.Kamuoyuna duyurulur.
AC Milan Spor Kulübü
Arkadaslar Oks vardi bugun malumonun ıcın gıremedım Romaya pek fazla transfer yapamıorum..nedenı ıse ucuz ve kalıtelı oyuncu bulamamamdır.....Ama Elımden gelenı yapacagım yarın ıns devam edıyoruz...
![]()
-8 Puan bizi yıldırmayacak!Hedefimiz tüm dallarda Şampiyonluk!!![]()
Benım - Puanım yoq heralde herkes oyunda samet yenıden baslat ya![]()
Tamam Tamam![]()
Arkadaşlar geç katıldığım için yukardaki transferlerin hiçbirini ben yapmadım (cassano da dahil) ve hazırlık maçlarından sadece genoa maçına ben çıktım kamuoyunun bilgisine sunarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de niye kimse yazmıyor arkadaşlar biraz ilgi gösterin lütfen![]()
Valla Cok Guzel Bir Kariyer Olacak Milan Sampiyon Olur Mertle
Ya Arkadaslar bırısı su turnstyle skın ını yapmayı anlatabılırmı yapamadım bı turlu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar Ben Romadan Istıfa edıyorum.Baska bır karıyer yapcam cunku fazla onlıne olamıyorum....Ksr bakmayın tek basıma bı karıyer yapcam hepınızden ozur dılıyorum..
Yazdım. Bu kariyer çabuk dağıldı ama.
Bu akşam devamı geliyor.AC Milan'ın Şampiyonlar Liginde ön eleme maçı var.Sonrasında da ilk lig maçları.
Roma'nın başına geçerdim ama benim ortak kariyerim var.Ama Mert'i sonuna kadar destekliyorum çünkü Milanlı!!!!!
Olsun Cumhur bekleriz yinede biz seni kariyere.![]()
Okuyucu olarak buradayım.![]()
Oha bu ne yahu 6 kişi olmuş bu kariyer![]()
Arkadaşlar siz bilirsiniz ama 6 kişi oynamak kolay iş değil.İyi idare etmek gerek...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Abi kariyer dağıldı zaten.Ahmet çıktı,Mertcan ayrı kariyere başladı![]()
Dediğim gibi işte çok zor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"