ALMANYADA MÜTHİŞ TÜRK
Welt am Sonntag gazetesinde cıkan habere göre Almanyadaki gurbetçimiz Sabri Bayernin başına geçti.Bu gururu tam anlamıyla yasamak için dogrulugunu öğrenmemiz gerekmekteydi ve bizde Sabah gazetesi olarak Sabrican Arslan röportaj istedik. Sağolsun bizi kırmadı;
--Sabrican Bey öncelikle röportaj için teşekkürler.Bayern klubunu ve taraftarı nasıl buldunuz?Türkiye taraftarından farkları neler?
**Bayern taraftarı cok ateşli bir taraftar kitlesi.Duydugum kadarıyla adımın Bayernle anılması onları uzmus.Ama ben eminimki onlara gercek sevinci ve şampiyonlugu yasatıcam.Türkiyeyle kıyaslamaya gelince, bence hiç bir ülke Türkiye ile kıyaslanamaz.Memleketim bir tanedir...
--Yani suan bir Türk takımından teklif gelse gidermisiniz?
**(Gülerek) Teklifin geldiği yere bağlı
--Bayerndeki hedefiniz nedir?
**Öncelikle lig şampiyonlugu tabiiki.Uluslar arası basarıda ise elimizden geleni yapıcaz.Ben emınımkı tum camia bana destek olucak.
--Calışmalarınız oldugunu biliyorum sizi fazla tutmayayım.Bu son sorum.Sizce Bayernini kadrosu soyledıklerınızı yapmaya yetermi?
**Bayernin bir iki eksiği dışında cok iyi bir kadrosu var.Eksikleri tamamlayınca herşey cok kolay olucak sizde görüceksiniz.
--Saolun röportaj için.Yeni takımınızda başarılar.
**Bende teşekkür ederim.İyi çalışamalar.
------------------------------------------------------------------------
Diğer Gazete Başlıkları:
-- Almanyayı Feth et Sabri Hoca!!
-- Arkandayız!!
-- Bayerndeki Türk!!
-- Başarılarınla taraftara kim oldugunu göster!!
-- İşte şimdi Bayerni izleyin!!
------------------------------------------------------------------------
Almanyada işe başlayan Sabri hemen transfer çalışmalarına başladı.Gazetemize sızan haberler göre Sabrican hayranı oldugu Tuncay Şanlıyı kendi yanına getiriyor.Sadece yakın çevresine bahsettiği transfer düşüncesinde kararlı gibi.Fenerde mutsuz olan Tuncayın bu gelişmeye nasıl baktığı hakkında bir bilgi yok.FB takımıyla anlaşılırsa masaya oturucak olan Sabri ve Tuncay anlaşabilcekmi ilerleyen günlerde görücez.
Sabricanın bir başka transfer düşüncesi ise Leo Franco.Sızan bilgiler senee Bayern kalesinin ona emanet oldugunu sölüyor.
-------------------------------------------------------------------------
Basın Açıklaması:
Transfer çalışmalarımdan basına sızan bilgiler kısmen dogrudur.Leo Francoyla kesin bir anlaşma yoktur.Henüz takımıyla görüşüyoruz.Tuncay konusu ise eğer FB pürüz cıkarmassa tamam gibi... Saygılar...
Tuncay Tamam
Bayern klübü Tuncay Şanlı ile her türlü konuda anlaşma sagladı.Tuncay artık Bayernli...
Tuncay:Hedefleri yuksek bir klupte top oynamak gurur verici.
Sabrican'ın ilk hazırlık maçı:
Maç öncesi Sabrican'ın oldukca gergin oldugu gözlendi.İlk maçında galibiyet istideğini soyleyen Sabri ''Hiç bir maç kolay değildir'' dedi.Bu maçta Tuncay ilk 11 cıkacak mı? sorusuna ise ''yeni transferlerin denenmeye ve takıma alşıması için maça ihtiyacı vardır.Aksilik olmassa evet'' diye cevap verdi.
Soyuma Odası:
Sabri: Beyler biliyosunuz bu sizle ilk maçım.Bu maçta sizden tek isteğim birbirimizin yüzünü kara cıkarmayalım.Cıkın oynayın.
Maç : Maça hızlı başlayan taraf ben oldum.Takım fırtına gibiydi.İlk yarıda Schweinsteiger hariç tüm takımdan memnundum.Schweinsteiger sol kanatta cok top ezmese belkı ilk yarıdan farkı yakalayabilirdik.Dakka 32de bekledıgımız gol geldi...Santa Cruzla one gectık.Golun hemen ardından Schweinsteiger sakatlandı.Önemlı birseyi olmamasına ragmen ilk yarı performansını begenmedıgım için klubeye cektim.Ortada oynayan Tuncayı sola cekip boşalan yere Van Bommeli koydum.İkinci yarıda biz üsün futbolumuza devam ettik.Ve 52de Podolski 2 golu hanemıze yazdırdı.3 dakika sonra yine Podolski ve 3-0...Dakka 75 te ilk 11i oldugu gibi değiştirdim.Ve Pizarro topla ilk bulusmasında golu buldu.4-0 Maç böyle bitti...
Gazeteler:
Sabri Bu Takımı Götürür!!
Bayern mükemmel futbolla 4-0 galip.Sabrican cok mutlu oldugunu lig maclarındada böyle skorlar bekledıgını soyledi.