bn galatasarayla 4yıl üstüste cli aldım ama gelmio genede jo**uin türkiyeye gelmio heralde 2005te
bn galatasarayla 4yıl üstüste cli aldım ama gelmio genede jo**uin türkiyeye gelmio heralde 2005te
sadece türkiye değil gitmediği ligler.genelde ingiltere italyaya gidiyo bu cocukalmakta kolay değil.ben 2005 oynarken 2007 yılına geldim sunderlandla baya iyi işler yaptım 87 mn verdm öyle geldi takımda hemen kabul etmiyo zaten.fiyatı 30 mn 50den aşağı vermiyolar.
mariano gonzalez vardı yanlış hatırlamıyorsam. bir de jan kristiansen var. hem sağda hem de solda oynar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ben su an oynamiyorum ama 34. sezonda oldugum bi madrid kariyerim var ju**in takimin gelmis gecmis en buyuk oyuncularindan biri oldu ortalama 35 asist yapiyodu bence oyunun en iyisi ju**in
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bencede joaguin üstünede tanımam sağ kanatta.
Arkadaşlar hepiniz çok sağolun...
Gökdeniz Karadeniz ile 4 yıllığına anlaştım...
ileride joaguini alırsın gökdeniz yedek olur
tamam artık bu kadar yorum yetermi diyon bakim![]()
carlos mangoyuda oneririm
gökdenizle ben sadece milli takımda çalıştım onuda orta sahanın ortasında oynatırdım hiç kanatta denemedim nasıldırda bilmem ama özellikler süper.iyi bir oyuncu.
sen yaz yinede buraya bakalım biz![]()
Tamam abi yazmayı unutmayacağım...
freddy adu freddy guarin
vicente dostum
fm 2005 turkce yama ve oyun lazım