Sonuclar harika Samsunu gole bogmussun Cimbomlular seninle gurur duyuyor
Sonuclar harika Samsunu gole bogmussun Cimbomlular seninle gurur duyuyor
Devami Gelicekmi Cok Super Cunku Devam Et Many** Gidiyo
supersin Yunus
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
oo yeni öğrendim hem süperdin hemde adaşımsın
Aşağıdaki kariyere de bakın lütfen![]()
tebrikler..Ligde şampiyonsun yine....
Bravo bu arada Luca Esposito ve Esposito vardı bir tane daha onlar da süper![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
harikasın müthiş isn ve mükemmelsin devam devam devam baştan sonaokudum bittiği için çok üzüldüm devam devam devam
avatarımın aynısını bidaha yaşat veya daha yükseğini yada hepsini![]()
Bu karıyerın 400.mesajını atmaktan gurur duyuyorum.Tesekkurler gurur duyan herkese sonsuz tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devamı gelmez olurmu yarın ya da bu aksam devam edecegım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adaş oldugumuza sevindim tesekkurler asagısakı karıyerı takıp edıyorum![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
devamini bekliyorum
Tesekkurler Yılmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Aykut evet lıgde kımse onumde duramıyor Inter bıle duramıyor onlar nasıl dursun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Taylan ama yabancı kontejyanı dolu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TESEKKURLER SAKIN UZULME BEN HERGUN 3 VEYA 4 MAC EKLIYORUM TAKIPCIM OLURSAN COK SEVINIRIM INSALLAH BENI DESTEKLEYEN HERKESLE BERABER CL KUPASINI KALDIRACAGIM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devamı bu aksam ya da yarın Yusuf.
yaaptığın transferler çok iyi ama mondragonu göndermeseydin keşke bir sene sonra Türk vatandaşı oluyor
bu akşam olsun devamı.....
bencede akinfeev harika 15 yıl göürür takımı satmazsan bide barzagli diye bi defansın ortası var ben bizzat denemedim ama gördüm
palermoda(ilk başladığında şimdi nerdedir ne haldedir bilmiyorum)
DC
3.5 MN Euro ama 10 15 arası anca alırsın
benimde gsde bi kariyerim vardı 4 yıl geçmişti barzagli 40 mn euro ya chelsea ya gitti ona göre alabiliosan al alamsıosan gelmeyebilir zaten yoluna devam et
tabiki benim dediğimi yapmak zorunda değilsin ama bi ineri
bundan sonada takipcinim merak etme
maçları bekliyoruz...
Hemen pek detaya gırmeden 2 mac daha yazıyorum ilki Schalke ile idi ve işte macın skoru
MACIN YILDIZI:SERDAR TASCI
Lıgde ıse Ç.Rize ile oynuyorduk ve baya bir zorlandık işte maçın skoru:
MACIN YILDIZI:FALCAO
ISTE GRUPTAKI SON PUAN DURUMU:
VE ISTE ŞAMPIYONLAR LIGINDE ILK TURDAKI RAKIBIM KARSINIZDA:
BENCE BUNDAN IYISI ŞAM DA KAYISI BEN CHELSEA CIKMADIGINA DUA EDIYORUM DEVAMI YARIN
çok kolay rakip..elersin rahatlıkla...
Newcastle'ı rahat geçersin Yunus,al artık bu kupayı bu sene![]()
HEPINIZE TESEKKURLER BANA GUVENDIGINIZ ICIN SIMDI 4 TANE MAC KOYACAGIM 1 İ LİG 3Ü FTK.Ligde bu kez Antalyaspor ile oynuyordum bu kez kalede Cordoba olmadıgı ıcın onları kolayca gectık ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:ARDA TURAN
Turkıye Kupasında ıse rakıbımız Sıvasspordu ve ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
Turkıye Kupasında en zayıf rakıbımız olan Aydın ıle karsı karsıya gelıyorduk bu macta Irfan ve Cem Sultana da sans verdım ıste macın skoru:
[B]MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
Bu kez ıse grubun bızden sonra en guclu takımı ıle oynuyorduk ve ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
ISTE GRUPTAKI SON PUAN DURUMU BU DA:
DEVAMI BU AKSAM YA DA YARIN
hadi devamı gelsin merakla bekliyoruz
Cl'yi oldukca merak ediyorum.. Ligde ve kupada rakipsiz olmussun zaten![]()
tebrikler...
Newcastle'ı yenersin bea Yunus. Ligde de süper gidiyorsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başarılar..
Tamam sımdı devam edıyroum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gelecek gelecek yarın ılk ısım Cl macını eklemek olacak merak etmeyın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Aykut
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkurler Doruk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FORTIS TURKIYE KUPASINDA CEYREK FINALDE RAKIBIMIZ ERCIYES OLMUSTU.Ilk mucadelede cok kolay oynamıstık ve ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:YILDIRAY BASTURK
Lıgde ıse rakıp Bursaspordu ve ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:ROMAN KRATOCVHIL
Kupada rovans macında Ercıyes ıle karsı karsıya gelıyorduk ve mac yıne karlı havadaydı gelenek surdu yıne cok zorlandık ama kazanmasını bıldık ıste macın skoru:
MACIN YILDIZI:GERARD PIQUE
İşte mactan bır goruntu:
Ve yarı fınal kuraları:
DEVAMI YARIN
Ya bise sorcam yeri degil ama hava kosullari bende hic oyle olmuyo neden temayla mi ilgili yoksa tesaduf mu ya da versiyonla mi ilgili? Bu arada ii gidiosun sonuclar guzel devamini bekliyorum takipcinim
Temayla ilgisi yok.Oyunun gerçekçiliğinden kaynaklanan birşey.Türkiye'de doğu illerindeki maçlarda(ELazığ,Malatya,Kayseri,Erzurum),Avrupa'da ise Ukrayna ve Rusya'daki maçlarda böyle bir tablo görebilirsin
tebrikler yunuscum eminim geçecen sen newcastle i ve özlenen gs geri gelcek şampiyonlar ligi şampiyonu yapcan bizi dimi yunus![]()
Hadi yunuss