devid'i serbest bırak.4.4£YA SERBEST KALIR.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topuz'u Al..........
devid'i serbest bırak.4.4£YA SERBEST KALIR.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topuz'u Al..........
Başarılar dilerim.
deivid i serbest birakmaz klup.degerli bi oyuncu der.adam kontrat iptal dedigindede kabul etmio.bnce oynat arada ii isler cikarabilio.gercek hayattaki gibi deil yani![]()
Ligin fiksturu cekildi ilk mac Kadıkoy'de Galatasaray'la idi ve maç günü geldi çattı.
Muhabir:Maç öncesi neler söylemek istersiniz?
Ben:Bu maçı alacağız başka yorum yok.
Ve Maç Başlayacaktı maça çok hızlı başladım 2.dk da Alex'le penaltı dan golü buldum ama 3dk sonra gol yemiş kadar üzüldüm Alex sakatlanmıştı.Sonra maç benim üstüğünle gidiyordu ardından 36.dk da Gökhan ünal Fenerbahçe'li oldu.
Maçın yılıdızı:Tuncay
![]()
basarilar yenmisin GS'yi
Deivid'i satamassın ben 0 a bile veremiyorum.
Volkan Yaman Fenerbahçe'deMilli futbolcu az önce istanbul'a geldi.Fenerbahçe forması giymekten mutlu olacağını söyledi.Bu arada Deivid'le yollar ayrıldı!
hadi be.nasil ayirdin yollari
Hamburg'u geçeceğinize inanıyor musunuz?
Rahat galibiyet.
%100 Futbol
Güntekin Onay:Evet sayın seyirciler ligimizin ilk haftası sonuçlandı ve büyük derbi Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyeti ile bitti.Beşiktaş galip geldi ve Fenerbahçe avrupada Hamburg'la oynadığı maçta 0-0 berabere ayrıldı.Hoşgeldiniz sayın Mehmet Korkmaz sizden Gs ve Hambur maçlarının yorumlarını alalım.
Mehmet Korkmaz:Hoşbulduk Galatasaray maçı bizim için kolay oldu Alex'in sakatlanması kötü oldu ama oda iyileşecek yakın zaman da.Hamburg'a gelince dışarıda beraberlik avantajdır.Buavantajı kullanmak isteriz.
Güntekin Onay:Transfer işleri nasıl gidiyor.
Mehmet Korkmaz:Transferde 1 oyuncuyu aldık sayılır ufak pürüzler kaldı bunu açıklamak istemiyorum bir oyuncuyu daha renklerimize bağlıyacağız.Bu arada Edu Dracena takımdan ayrıldı.
Güntekin Onay:Peki izleyicelerden gelen bir soru Hamburg'u eleyeceğinize inanıyor musunuz?
Mehmet Korkmaz:Avantajı kullanacağız inşallah.
Güntekin Onay:Programı burda kapatıyoruz iyi günler dileriz.
Mehmet Çakır kesinlikle inanılmaz oynuo bi de Deivid bende Listed olarak oynamasına rağmen 37 maçta 34 gol attı!(Uluslarası-Lig)
İyi gidiyorsun başarılar...
Muhabir:Mehmet Bey Antalya maçı öncesi hedefiniz nedir?
Ben:Ne olcak Antalya'ya mı yenileceğiz yeneceğiz tabi ki.
Muhabir:Belli olmaz Antalya bu Yılmaz Vural valla.
Ben:Şakamısın oğlum sen git başımdan.
Muhabir:AntalYA!AntalYA!
Ben:Deli misin lan burası Kadıköy döverler seni.
Muhabir:B.k döverler arabayı görmüyon mu şimdiden geçmiş olsun.
Ben:Maç sonunda gel sen.
Bu manyak muhabiriatlattıktan sonra soyunma odasına girmiştim.
Ben:Beyler taraftarlar için oynayın gerekirse canınızı verin.
Kaptan Ümit:Hocam ne oluyo Galatasaray'la değil Antalya ile oynuyoruz.
Ben:Kapının önünde manyak bir muhabir vardı.Saçma saçma konuştu hırslandım.
Alex:Tamam hocam kazanacağız.(Portekizce)Samet çevir oğlum şunu
Samet:hocam şimdi....
Ben:Oğlum takımın yarısı portekizce konuşuyo anlıyoruz.Hadi beyler sahaya anlattıklarımı unutmayın.
Maç başladı ilk 30dk bişey olmadı takıma kenardan biraz bağırınca 7dk sonra Gökhan Ünal golünü attı.1-0 önde girdik ilşk yarı sonuna.
Ben:Gökhan aferim koçum süperdiniz ikinci yarı daha ateşli olun.
İkinci yarıda da 74.dk da yine Gökhan Ünal'ın attığı golle 2-0 yendik 2.golde manyak muhabiri anmayı unutmadım.
Maç çıkışında onu aradım görünce:
Ben:Noldu he noldu
Muhabir:Bişey olduğu yok.
Ben de daha fazla üstelemedim.
Bu arada Mateus bu sene gitmedi seneye gidecek bu yüzden sadece 1 yabancı hakkım var.
Puan durumu nedir acaba?
Hamburg'da Şanssız Gece
Fenerbahçe 90dk.nın 0-0 sonuçlandığı uzatmaların ilk devresini 1-0 bitirdiği maçta şanssız bir gol yiyince Şl den elendi.
Muhabir: (Manyak olan değil)Efendim sizin gibi bizde üzüldük neler söyleyeceksiniz.
Ben:Uefa da en iyi yere geleceğiz bir transferimizde sonuçlandı yabancı.
Muhabir:Çok merka edilen bir konuydu yabancı transfer efendim bu isim kim birazdan yönetimimiz açıklayacak.
Hambur maçı ss:
Puan durumu:
Yeni transfer az sonra
güzel ya..uefada yar finale çıkarsın.......
Fenerbahçe'den iki bomba!
Fenerbahçe Belçika'lı yıldız Anthony Vanden Borre ile anlaşma sağladı.Fenerbahçe Vanden Borre ile 3 yıllık kontrata imza attı.
İkinci bomba ise gelecek sene stoper oyuncusu Luisao Fenerbahçe'de forma giyecek.Luisao bu sene gelmek isterdim ama Fenerbahçe'nin yaşadığı kontenjan sıkıntısı var.Bu yüzden seneye Fenerbahçe'deyim.
MeMo Oyunda Hile Hissetiyorum Mateusla nasıl yollarını ayırdın birde Deividi Nasıl Sattın Hadi Deividi Satarsın Ama Mateusu hayatta satamazsın çünkü adam kirada ve kiradan geri çagıramıyorsun
Böyle bir şey varsa eğer düşüncelerinizde bu konuyu kapattırırım ben Mateus'u sattım ama kirada olduğu için seneye gidecek hala kontenjandan yiyor iyi okuyun hatta söyledim Mateus 0 K ya Ankaragücü ile imzaladı seneye gidecek.İşt ben söyledim
Bu arada Mateus bu sene gitmedi seneye gidecek bu yüzden sadece 1 yabancı hakkım var diye.
Deivid'e gelince onuda öyle gönderdim 2 hafta maaşını kestim sonra 0 K ya kulüplere önerdim sonra Marseille'ya gitti.
Bursaspora girip kirasını bitirir.Sonrada Sözleşmesini ya karsılıklı fesh eder yada direkt serbest bırakır.Bu kadarcıkta hile olsun..
Konu dağılmasın.
Keşke Van den Borre'yi almasaydın onun yerine Juan ( Leverkusen ) 'i getirebilirdin.Kulübü ikna etmek çok zor ama Kendisi FB'ye gelmeye dünden niyetli.Hem itibarıda kıtasaL![]()
kac pra verdin van der borre nin klubune
Boboyu al bence
Pardon Ama Sen Deivid'i Satsan Bile 6 Yabancı Hakkın Kalıyor Sen Bir Kişi Daha Yollamısın Demekki Sende Aşagıdaki Yabancılar Yok mu
Lugano
mateus (seneye gitse bile yabancı olrak sayılıyor)
edu
kezman
appiah
alex
ee sen bu takıma nasıl bir tane daha yabancı (Anthony Vanden Borre) alıyon...
birde seneye 1 tane daha yabncı gelicek harbiden ilginç yabancı sınırı 7 mi acaba
eduyu yolladım dedi ya