Hava atmaya gerenk yok abiO resim çok güzel.
![]()
cok golcu bi ekip kurmussun sonuclar ve kadrondaki iki oyuncu serkan aykut ve serkan gedik super bir forvett hatti bu hucum gucu ins seni super lige tasir
BIRDE SERKAN AYKUTU TAKIMDA TUTMAYI BASARMAK COK BUYUK BIR IS CUNKU KABUL ETMIYO BUYUK TAKIMLAR HEMEN ISTIYOR BAKALIM SEN TUTABILECEKMISIN BUYUK KAPTANI TAKIMDA
Abi Puan durumunun 1 ss ni atsan.
Evet arkadaşlar 1 gün aradan sonra devam edelim kariyere
Son 5 haftaya giriyoruz ve bu haftaya gelene kadar çok kritik 4 maç oynadım bu maçları resimlerle birlikte koyayım...
Diyarbakır maçı
Çok kritik Eskişehir maçı
Malatya maçı kazanmam lazımdı ama fark eden birsey olmadı
Eskişehir maçından sonra en önemli maçım
Sonraki maçta Orduyu 3-2 geçiyorum ama Altay maçını kaybedince şampiyonluk için ümitler tükeniyor ama sonra farklı Kasımpaşa galibiyeti takımın tekrar kendine güveninin gelmesine sağlıyor
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şampiyon Samsunspor
Sene Başında takımın başına gelen TuRGuT BaŞ yönetiminde olan Samsunspor Şampiyon oluyor...
Son hafta Mardini yenen Samsun Eskişehirin küme düşme hattındaki Uşakspora yenilmesi sonucu Şampiyonluğunu ilan etii
Yerel Gazete:Halk Gazetesi
Acemi TuRGuT Beklenileri aştı ve takımını şampiyon yaptı...Takımın parası yok ama TuRGuT Çok iyi savaştı,Şimdi kendiside biliyor 1.ligde çok zor günler geçirecek Halkımızdan yardım bekliyoruz..
Başkan Adnan Ölmez açıklamasında ağlıyordu...Adnan Ölmez Şampiyonluğu şu sözlerle açıkladı 2 sene önce şanssız bir şekilde 2.lige düştük kadromuzda çoğu oyuncuyu koruduk maddi sıkıntı çekiyoruz ama şehire söz veriyorum bu durumda düzelecek ve 1.ligde iddalı bir takım kuracağız..TuRGuT BaŞ'a minnettarım herkes beni Onu takımın başına getirdim diye eleştirdiler ama TuRGuT o eleştirilerin ne kadar boş olduğunu gösterdi!!!
Play-Off maçlarında Malatya Mardini,Sebat Orduyu eledi ve finalde karşı karşıya geldiler...
Nefes kesen maçı Malatya uzatmalarda Atilla Birliğin 2 golü ile Sebatı yeniyor ve Şampiyon Samsunspor 2.Eskişehirden ardından 3.olarak 1.Lige çıkıyor...
1.ligde ise tablo şöyle oluştu
![]()
Sezona Hazırlık maçı yapmadan başlamak zorunda kaldım...Takımı daha toparlayamamıştım...Ama şimdi elimdeki para ile gerekli yerlere gereğinden fazla oyuncu aldım ve kadro biraz derin oldu ama hepsini toplasan 11 kişi zor çıkıyor
İşte gelenler
İşte gidenler
Şimdi Ligde ilk maçıma çıkacağım Kayseri Erciyes ile birazdan kadroyu taktiği ve maçları yayınlarım...
Tebrikler kazanmışsıN...Yahu bu arada 1.ligi TS Kazanmış... Karadeniz Fırtınası var yahu...![]()
Tebrikler Turgut abi.![]()
Tebrikler Turgut Abi de Gelenler ve Gidenler yazdığın 2 ss de aynı.
Şirinlerden açıklama geldi.
Takıma her zaman destek vereceğiz TuRGuT hocanın her zaman yanındayız dediler ve eklediler bu sene Samsunspor'dan büyük başarı beklemiyoruz ligde kalmaları yeterli dediler...
Taraftar grubu başkanı Banazlı,Erdi Sevinç,Mecit Uluçay,Yılmaz Çakır Her zaman destek olacaklarını söylediler
![]()
Ligde kalırsın Murat Abi başarılar..
Turgut iyisin bayağı... Ama bu malubiyetlerini brz indirgemelisin... 1.Ligde BaşarılaR...
* Bu arada yaş kaç...![]()
Bayern´in faydası olmaz mı Turgut abiSüper olmuş..
Başarılar.
Sezona çok kötü bir başlangıç yaptık..Takım hazırlık maçları yapmadan ne kadar başarılı olabilecekti kondisyonalrı yoktu ve 1 beraberlik 1 galibiyet 2 mağluniyet aldık taki Trabzon maçına kadar..
Ve Trabzon maçı gelmişti..Taraftar grubu başkanı Mecit Uluçay,Erdi Sevinç,Yılmaz Çakır yaptıkları açıklamada Trabzondan alınacak bir galibiyetin çok önemli olduğunu söylemişlerdi..
Taraftar verdiği sözü tuttu ve 90 dakika boyunca büyük bir destek verdiler...
Samsunsporda oyuncuların amacı Hem geçen senenin Şampiyonu Trabzonu yıkmak hemde çıkışa geçmekti..
![]()
Bayern'de oynamayan oyuncların hepsine kiralama teklifi yap Turgut.Para falanda verme % olarak 0 ver.Gelirler![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pardon ya..Turgut Abi yazacağıma Murat Abi yazmışım..Trabzon maçını alman da iyi olmuş..
Karadeniz derbisini almıssın...G.Birliği ne yenilmeseydin daha iyi olurmuş ama sağlık olsun...
super lige cikmissin cok super olmus abi serkan gedik super oynuyo ya bende bu kadar guzel oynamiyo basarilar bayernde super olmuss gurbetcileri alirsin artik
Valla Serkan çok iyi Serkan Aykut ile çok iyi anlaşılıyorlardı ama kaptırdım Galatasaraya en kötü ihtimalle 3-5 maçta 2-3 golü var tabi destekçi orta saha lazım
evet güzel oldu Ts galibiyeti ama yenilgilerde tek sorun Kondisyon eksikliği miili maç arası bekliyorum
Anladım![]()
Trabzonspor karsisinda guzel bir galibiyet almissin.Umarim daha yuksek siralara yukselirsin