Murat dağılmışsınn yavs olsun ılk hafta hep malubıyet olur
Murat dağılmışsınn yavs olsun ılk hafta hep malubıyet olur
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Favorim Gökay..Başarılı olacağına inanıyorum.Diğer arkadaşlarada başarılar.
Murat braz farklı yenilmişsiN ama bişey olmaz ilk haftalar hep zor geçeR...Boca alması gerekeni almış... River de sanırım istediği skoru almayı başarmış...Bakalım neler olucak Arjantin de...
Diğer hafta derbi var. River Plate - Estudiantes.![]()
bi tek veron hekerse yeter bastır Murat!
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
boca takviyesiz sampiyon olur yeterki palacio yu satma
Tecrübesi iLe murat hırsı iLe gökay.Arjantin Ligi çok zor bir Lig asLında.Hangi takımın ne zaman ne yapacağı beLLi oLmuyor.Bu Ligte ve geneL oLArak zaten bütün güney amerika Liginin en iyi taktiği atak atak sadece atak.Hepinize koLay geLsin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Boca kadro olarak aslında brz öne çıkıyo ama...Bnce Gökay Şampiyon olucak...![]()
Bence de River Şampiyon , Falcao sakat değilse Palacio kadar oynar![]()
favorim murat abi. ilk maç önemli deil. bu arada transfer yapamadınız galiba
Derbi River'in
Maç Yorumu: İlk yarı bastıran taraf River Plate idi. Böylelikle 2 tane gol buldu ve devreyi rahat kapattı. İkinci yarı ise bambaşka bir Estudiantes vardı. İkinci yarı çok bastırdılar ama anca 1 gol attılar. Bu gol bile yetmedi.
NOT: BOCA MAÇINI OYNAMADI.YANLIŞLIKLA YARDIMCI ANTRANÖR OYNADI.OYUNUDA KAYDETMEDİĞİMİZ İÇİN BÖYLE KALDI.BOCA 3 PUANI ALMIŞ OLDU...
arkandayım murat abii devammmmmm
hadi yüsümüsü kara çıkarma bu arada Libertadores falan war mı
Murat kümede kalırsa başarılı sayılmalı bu arada Murat takıma Jabi'yi getirirse hiç şaşırmayın![]()
Takımı toparlamaya çalışıyorum.
Şampiyon olan kadro nerdeyse dağılmış.Hazırlanma dönemindeyiz daha.
Bu aralar böyle skorlar normal.En kısa zamanda toparlanacaz.Beni destekleyen herkes sağolsun.Yüzünü kara çıkartmayacağım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Birazdan 3. maçın ss lerini görebilirsiniz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökay silir süpürür.
Murat abiyi tek geçerim.
super lig oluyor riverde moya diye bi oyuncu var super yanlis hatirlamiyorsam
boca favorim zaten iyi gidiyor
estudiantes de toparlanir 4-5 transferle
favorim jose sosa estudiantes.
Gökay dağıtır bu kariyeri, açık ara lider olur, şampiyon olur, Copa de Libartadores'i de alır, kupa bırakmaz. En iyi teknik direktör bence Gökay, olağanüstü yeteneklere sahip, başarılar dilerim.
murat tan şefte gelmişş gerisi de gelirrr
hala arkandayız abi...
Murat siftah yapmışsın hadi goreyım senı yuklenn
Estudiantes geçen senenin de şampiyonu. Jose Sosa ve Murat Özdemir'i göz önüne alırsak şanslı olan Estudiantes.
İyisin Gökay hadi yahu kara çıkarma yüzümü...Murat tebrikler kazanmışsıN...
favori müthiş kadrosu ile boca...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Favorim Murat, Velezden Di Sangto muydu neydı ole bır adam var onu alın
Favorim Ömer takımı da süper zaten![]()