Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Geleceğin Yeni Yıldızı Özer Hurmacı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle süper bir yetenek nasıl bugüne kadar medyada yer bulmaz.Bizim medya harbi görevini yapmıyor.Ancak oturdukları yerden sallama haber yapsınlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Böyle süper bir yetenek nasıl bugüne kadar medyada yer bulmaz.Bizim medya harbi görevini yapmıyor.Ancak oturdukları yerden sallama haber yapsınlar.
    çok haklısın

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben bu oyuncuyu ilk defa gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Muhtesem bir yetenek ülkemiz adına ileride çok iyi işler çıkarır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bu futbolcuyu izleme fırsatım olmustu,cok yetenekli birisi gelecekte adını yedi duvele salması dilegi ile ...

ilk sayfalardaki yorumlara bakıyorumda herkes neden buyukler bu adamla hic ilgilenmemis diyor tabi ilgilenmezler terim milli takıma cagırdımıki.
    buyuklerin aldıgı genc yetenklere bakın hepsi terim tarafından milli takıma cagrılan topcular colin kazim nerden cıktı? keza burak yılmaz,ali bilgin,volkan yaman vs... tamamen fatih terimin turk futboluna bir kazıgıdır acaba terimin cebine kac para gecmiştir ... olan kuluplere oluyor 100 yıllık camialar boyle 3.sınıf futbolcular yuzunden karsı karsıya geliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten harika bileğini çok iyi kullanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    bu futbolcuyu izleme fırsatım olmustu,cok yetenekli birisi gelecekte adını yedi duvele salması dilegi ile ...

ilk sayfalardaki yorumlara bakıyorumda herkes neden buyukler bu adamla hic ilgilenmemis diyor tabi ilgilenmezler terim milli takıma cagırdımıki.
    buyuklerin aldıgı genc yetenklere bakın hepsi terim tarafından milli takıma cagrılan topcular colin kazim nerden cıktı? keza burak yılmaz,ali bilgin,volkan yaman vs... tamamen fatih terimin turk futboluna bir kazıgıdır acaba terimin cebine kac para gecmiştir ... olan kuluplere oluyor 100 yıllık camialar boyle 3.sınıf futbolcular yuzunden karsı karsıya geliyor...

Gerçekten çok haklısın.Dediğin gibi Colin-Kazım'ı bu sezonun ortalarında üç büyüklere söyleselerdi "böyle bir adam var alalım " diye,hiç biri ilgilenmezdi.Ama Milli Takım'da oynayınca hemen 3 büyüklerin transfer listesine alındı.Aynı şekilde Volkan Yaman.Geçmiş zamanlara baktığımızda Murat Ocak.Murat Ocak Milli Takım'a çağrıldı hemen Trabzon aldı.Volkan Yaman yine aynı şekil.Mesela Hakan Balta ile ilgilenilmedi fazla.Hakan Balta'nın bence Volkan Yaman'dan aşağı kalır yanı yok.Hatta artıları bile var.Fakat Milli Takım'a çağrılmadığı için kulüplerimiz ilgilenmediler adam akıllı

Fatih Terim'in böyle bir yeteneği milli takıma almadığı halen aklım almıyor.Ha adam bir maçta iyi oynamış olsa tamamda videoda da gördük.Galatasaray maçında yaptıklarını,Beşiktaş maçında,Fenerbahçe,Trabzonspor ve diğer takımlarla oynanan maçlarda neler yaptığı belli.

Mesela Colin-Kazım'ın youtube'da ki videolarına baktığımızda öyle aman amanlık bir şeyi yok gibi gözüküyor.Ama Özer'in videosunu seyrettiğimde ben açıkçası sanki bir Brezilyalı,bir Arjantin'li,bir Portekizli futbolcu seyrediyorum gibi hissettim.Ha videodan futbolcu mu alınır tabiki de hayır.Ama bu adamın neler yaptığı ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by welet View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo

Buyrun bunu izlemeniz yeterli bende hayran kaldım acaba neden buna talip yok ? Ardadan cok cok iyi bir adam.
    evet bencede arda iyi oyuncu tekniği iyi diyoduk özer ondanda iyi

Nesil
    2006

Beyler Arda'dan iyi diyorsunuz da adamın attığı çalımların yüzde sekseni ortasahanın orada,forvetlere ve kanat oyuncularına atmış,direk sonuca gitmiyor,Arda'nın en önemli özelliği skoru değiştirebilmesi,takımına puan kazandırabilmesi,sırf bileklerine hakim diye iyi futbolcu olunmaz,üstelik ligimizin kalitesizliğinin yanında Anadolu takımlarının kendi aralarında oynadığı maçlarda iyice düşüyor kalite,henüz kendini kanıtlayamadı

İnşallah beni haksız çıkarır da büyük futbolcu olur,milli takımızda solda arda sağda özer göbekte nuri,forvette özgürcan,tevfik ile çok can yakarız
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

biz hep alt yapı olarak bi yerlere gelmişizdir..fakat ondan sonraki bölümde yani gereçkten profesyonel olma ve olgunlaşma döneminde sorunlar yaşamışızdrı..hep duyarı U17 tunrnuvalarda şampiyon oldu U19 yarı final oynadı diye ama bunların bir türlü semeresini toplayamadık...o yüzden söylüyorum özer genç ve yetenekli ama asıl görevi şimdi başlıyo..medya bu sezon biraz ilgi gösterir ona bakalım nolacak

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri