Başarılar Emrah Abi.Süper bir dönüş olmuş.
Başarılar Emrah Abi.Süper bir dönüş olmuş.
İnşallah başarılı olursun seni bırakan kız hasedinden çatlar![]()
Az sonra son transferler ekranlarınızda...
Eeeeeee hadi bekliyoruz
başarılar......Cesar Delgadoyu alabilirsen al......
Tam bir U dönüşü ve kimyacılık'tan, menejerliğe.
Yeni kariyerinde başarılar dilerim.
İşte Son Transferler :
Shot at 2007-06-26
Ayrıca transferin son gününde Kevin Larsen'i transfer ettik. Delgado'nun takımı cevap vermeyi sürekli erteleyince bu transfer iptal oldu. Alınan bir bilgiye göre Delgado'nun eşinin Floransa'ya gelmek istememesi üzerine bu transfer gerçekleşmedi. Ayrıca Delgado'nun amcasının kızının da bu transfere şiddetle karşı olduğu belirtildi.
İtalya Kupasında Son Durum :
Shot at 2007-06-26
Evet İtalya Kupası'nda ilk maçımı böyle tamamlamıştım. İkinci maçımı da geçtim ancak bu maçta Luca Toni sakatlanınca, bir hafta sonraki Sampdoria turuna çıkamadı ve Sampdoria maçında Mutu'nun güzel oyununa rağmen 2-1 kaybettik ve İtalya Kupasından elendik. Anladım ki Toni takım için bulunmaz bir oyuncu...
Ve sezon başladı... İlk maç deplasmanda Parma ile oynanacaktı. Hava futbol için müsaitti. Toni sakatlanınca yerine giren İversen'in kafayla savunmanın arkasına aşırdığı topta Mutu kaleciyi avladı ve takımını 0-1 öne geçirdi. Daha sonraki dakikalarda da Fiorentina'nın üstün oyunu vardı ve maç da 0-1 Fiorentina'nın üstünlüğü ile sona erdi. Böyle Fiorentina eksi puanlarla başladığı Serie A'da çok önemli bir galibiyet almış oldu. Hazırlık ve resmi maçlarda Jorgensen'in kötü, aynı mevkide oynayan Santana'nın ise iyi formları dikkat çekerken; takımda ciddi bir sakatlanma probleminin olduğu gözlerden kaçmadı. Fizyonomlar ve doktorlar buna bir çare bulmaya çalışırken, antrenman performansları da dikkat çekici düzeyde iyi. Ancak özellikle, takımın iki AS oyuncusu Toni ve Montolivo'nun sürekli sakatlanması dikkat çekiyor.
Şok Şok Şok!!! Toni "2" ay, Pasqual "6" ay yok!!!
Beni Fiorentina'ya kazandıran arkadaşım Luca'nın sakatlanması beni ayrıca üzdü!
Takım yasta, Toni 2 ay takımdan ayrı kalacak. Pasqual ise şimdiden sezonu kapattı diyebiliriz. Sakatlanan oyuncuların rakip takımlardan çok teklif alan oyuncular olması Sir Gürbüz'ü düşündürüyor. Bu konuda geniş çaplı soruşturma başlatılacak. Şuanda takımın mutlu olabildiği tek olay Parma galibiyeti... Gelişmelerle tekrar burada olacağız.
güzel transferleR...sakatlıklar kötü olmuş........
Aythami eski Atletico'lu değil miydi yahu?
Sakatlıklar çok kötü ama transferlerinle kapatırsın.
İyi transferler Emrah abi ama sakatlıklar çok fecci.
Iversen super transfer bence mutu satsan da olurdu villa yi almakicin. Neyse pasqualin yerini kevin larsen doldurur. fiorentina cok iyi takim sen de iyi teknik direktorsun goster italyaya turkun gucunu imparatore emrah.
Tek forvet oynarsan cok basarili olur iversen hazir toni de sakatken.
güzel başlangıç devamını bekliyoruz...
Evet Atletico'ya da almıştım. Zaten ordan biliyorum. Süper transfer.
Villa'yı vermezler ya. Hem o da Fiorentina'ya gelmez ki. Çok para isterler bir de... İversen iyi ama oyunda pek görünmüyor. Toni 30 metreden gol atıyor ama İversen kapalı savunmalara karşı hava gücüyle iyi bir silah. Az sonra kariyer devam ediyor... Şimdi ligdeki ikinci maçıma gidiyorum.![]()
Bu ne yahu ? Hikayemi fm mi ?![]()
Mor Menekşeler 4-4'lük!!!
Lige Parma galibiyetiyle fırtına gibi başlayan "Mor Menekşeler" sonraki Chievo, Ascoli ve Empoli maçlarından da galibiyetle ayrılarak dikkatleri üzerine çekti. ozgur0ozdemir'in tavsiyesi ile İversen'i tek forvet oynatan Sir Emrah Gürbüz,İversen'in bu taktike çıktığı ilk maçta "hat-trick" yapmasından sonra "bazen uzağınızdaki sesler çok şey anlatır (!) açıklamasını yaptı. Sir Gürbüz'ü büyük bir antrenör yapan en önemli özelliklerden birisi de çevresindekilerin sözlerine değer vermesidir. İversen müthiş hava topu hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Zaten Toni gibi bir oyuncunun boşluğunu ancak İversen gibi biri doldurabilirdi. Evet Viola, bu 4'te 4 ile alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Son 3 maçın istatistikleri aşağıdadır. Fiorentina ayrıca ligde yenilmeyen ve gol yemeyen tek takım ve Toni'nin yokluğunda böyle bir performans aldığı için Sir Gürbüz çok şanslı doğrusu.
Chievo maçında İversen'in hat-tricki, Ascoli maçında Montolivo'nun kafa golü ve de son Empoli maçında kornerden gelen topa, yıldız oyuncu Donadel'in yaptığı harika vuruştan gelen golle Fiorentina bu 3 maçını da kazanmış oldu. Takımda Larsen, Pasqual'i aratmıyor. Pazzini'nin de 1 ay sonra antrenmanlara başlayacağı bildirildi. Şimdi sırada Lazio var... Basın Fiorentina'yı favori görse de dikkatli olmak zorundalar. Bir sonraki maç ise Fiorentina'nın puan tablosunda hemen üstünde bulunan Milan ile. Bakalım bu zorlu virajı nasıl atlatacaklar.
Serie A yolculuğumuz devam edecek. Tekrar birlikte olacağız.
Shot at 2007-06-27
Shot at 2007-06-26
Shot at 2007-06-26
updatelide minimum fee si yoksa bilemem ama ben villa yi roma ya 5 inci kontratta aldim. Basladigimda romanin transfer butce 10 milyon euro civariydi. baskan da takima asikti. baskan dedim bu nasil ask gorelim dedim iki defa transfer burcesini arttir dedimbirindede ultimatom verdim burtce 40 milyon oldu minimum fee den 30 kusure takim kabul etti ayrica villa ya sign on fee de maksimum para vermeden `7-8 milyon civari` gelmiyo. villayla iversen super ikili.
Kornerleri on direk yap iverseni on direkte beklet sezon 8-10 gol atiyuo kornerden. Bi de iversenin en buyuk olayi asist yapmasi.
Ama fiorentina zaten iyi takim. Montolivo.pasqual.pazzani cok saglam ben toniyi gercekte cok severim ama oyunda villa kadar iyi deil diye dusunuyom.
Sen ara transferde bi forvet takviyesiyle sampiyon bile olursun italya da.
Basarilar kardesim..
Tam ben yazdim sein yaziyi sonra gordum iversen kraldir kral milan kim inter kim enbuyuk roma--- yanlis oldu fiorentina..
Toni çok iyi ya. 29 yaşında ama 30 metreden gol attı. Uzaktan da gol atıyor yani. Ben kazma birşey bekliyordum ama adam Serie A gol kralı.Şuanda sorun yok ama Pazzini'yi bekliyorum. Çünkü Mutu ve İversen'den biri sakatlansa biterim. Reginaldo var ya çok gol kaçırıyor. Şimdi iyi gidiyor takım. Montolivo'dan beklediğim performansı alabilmiş değilim. Jorgensen de 6-7 maçtan sadece birinde iyi oynadı. Tam performans alınca herşey daha iyi olacak. Bu arada İnter dökülüyor.
![]()
Emrah abi coşturmuşsun. İnşAllah devamı da gelir.
Bakalım... İnşallah Lazio'yu yenerim. O zaman Milan maçına rahat çıkarım. O hızla Milan'ı da deviririm. Ama durun hemen havalanmayayım. Bu iki maçı kaybedersem 4'te 4'ün bir anlamı kalmaz.
muhteşem başlangız süpersin![]()
Emrah abi süpersin yahu süper.![]()
Mor Menekşeler'in Ağızları Kulaklarında!!!
Lige fırtına gibi (4'te 4 yaparak) başlayan mor menekşeler, hemen ardından oynadığı Lazio maçını şanssız bir şekilde kaybetti ama bir hafta sonra Milan'dan 1 puanı kopardı. Ardından oynadığı Atalanta'yı deplasmanda 0-1, Livorno'yu kendi sahasında 3-0, Messina'yı da 4-1 mağlup ederek; ligde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle dolu dizgin ilerliyor. Fio, şu anda ligde 7 puanla 14. sırada. Fio lige eğer, ""-15" puanla başlamasaydı, şu anda 22 puanda olacaktı ve 2. sıradaki takıma 5 puan takmış olacaktı ama Fiorentina yine de zirveyi zorlayacak bir görüntü çiziyor. Fio, ligde en fazla gol atan ve en az gol yiyen 2. takım görünümünde. İşte puan tablosu :
Shot at 2007-06-27
Bir İnceleme : İversen
İversen sezon başında Rosenborg'dan 2.9 milyon TL'ye alındı. Başlangıçta sadece, Toni, Mutu, İversen üçlüsünün içindeki biri olarak görülürken, Toni'nin tam 2 aylık sakatlığı ve Mutu'nun formsuzluğu sebebiyle takımın 1. forveti haline geldi ve İversen, müthiş bir başarı gösterdi. Oynadığı 8 maçta, fileleri 9 kez havalandırırken, 3 de asist yaptı. Hava toplarındaki mutlak üstünlüğüyle file kıvrımlarına adeta mayın döşeyen İversen, oynadığı bu 8 maçın tam "6"sında "maçın adamı" olarak büyük bir performans gösterdi. Her kesim tarafından takdir toplayan İversen, aynı zamanda büyük bir profesyonel. Takımda performansını her geçen gün artıran oyuncu, lig maçlarında basından ortalama "8.22" puan aldı. Bunun anlamı : "İversen ligin şu anda en değerli oyuncusudur." İşte İversen'in istatistikleri :
Shot at 2007-06-27
Sağol kardeş, devamı gelecek inşallah.
Gökay teşekkürler. Malum konu var ya ne zaman açacaksın daha?![]()
![]()
lige eksi puanlarla baslamana ragmen guzel performansinla bu acigi kapatiyorsun basarilar kariyerinde
Brovo Emrah abi zorda olsa şampiyonluk şansın yüksek![]()
Bu gidişle şampiyon bile olabiliri tebrikler ve iyi şansler Emrah abi![]()
Iversen iste bilader. her oyunumda boyle oynuyo. cm deki tsigalko gibi bisey bu.
Sen sampiyon olcan herhalde emrah. romayla inter deplasmanlarindan puan cikarirsan sampiyon olmaman iciin sebep yok..
Iversen benim de bankom. Emrah'ın kaliteli anlatımı ile kariyer hikayesi çok büyük zevk ile okunuyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Emrah abi buyuk bir zevkle kariyerini takip ediyorum cok da iyi gidiyorsun.