Başarılar. Önemli Olan avrupada başarı![]()
Başarılar. Önemli Olan avrupada başarı![]()
basarilar sampiyon olursun samsundan sonra burda sampiyonluk hafif kalir sana
Samsun çok zordu...Şimdi burdan hedef ya Avrupa yada Samsun 1.lige çıkarsa ordan devam
SağolAma ilk sene Avrupa'da başarı isteyemem malum yenilemem var
Zaten hepsini satamayacağım herhalde bu sefer kadro derinliği azalacak.İsmini verdiğin 5 oyuncudan 4 ü hedefimde bakalım ne olacak
Valla bundan önce satmıştım...Transfer listesi 0 ytl...Kluplere öner bedavaya güle güle
Tamamdır Burak bakacağım...Hee bu arada Servet gündem yaratmak için napıyım ben Serveti
Yavaş yavaş Aygün bu sefer İngiltere liginide seçerek oynayacağım oyunu belki gelir bi teklif
Teşşekürler beklerim
Kesin satacağım diyemem birazdan başlıyorum bakacağız
Sevip sevmeme gibi bir kavramım olamaz![]()
Teşşekürler Samet![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Allah'tan takip etmem dedim ha.Hadi yazsana kimi aldın kimi sattın,Edu'yu filan kim aldı..
Başarılar Turgut abi de benim kariyer konusunu bir açıversen..
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=43122&page=3
başarılar dilerim
Gidenler...
Gidecek oyuncularda bir sürü isim belirlemiştim ama yemediilk sene değilde 2. sene yapacağız artık bu değişiklikleri
Gelenler
Gelecek olan oyuncularda hedefteki oyuncular ile anlaştık ama göndermeyi düşündüğümüz oyunculardan birkaçını yollayamadık o yüzden pek iyi transferler olmadı
Bunlara ek kiralık olarak Hamit Altıntop ve Kennedy Bakırcıoğlunu kadroma katmış bulunmaktayım
Şampiyonlar liginde ilk maçım toplamda rakibimi 7-0 ile geçtim 2.maçta tek gol vadı Hamit'den geldi aşşağıdaki maç ise 1.maç
![]()
Ümit Özat ı çok iyi paraya satmışsıN... G.Ünal ı da almışsıN iyi yapmışsıN... Kadro iyi Şampiyonluk bekliyoruz senden TurGut...
başarılar turgut abi celsinho yu almayı unutmaama samsunspor kariyerini devam ettirseydin keşke!!! BİZ SAMSUNSPORLUYUZZ
ALAYINA GİDER FORZA ŞİRİNLER!!!
ümit özatı ii fiyatı satmışsın gökhan ünal ve mehmet topuz ii transferler ii bir kadro kurmuşsun
devamını bekliyoruz...kezman'ı satıp yerine çok daha iyi bir forvet alabilirdin ama satmamışsın. umarım ilerleyen maçlarda yüzünü kara çıkarmaz.
![]()
kadroya guzel takviyeler yapmissin sampiyonluk gelecekk
Turgut abi Serkan Aykut harika transfer tebrk ederim.. Super bi tespit
Takipcinim....
Saol Serkan...Serkan Aykut çok iyi adeta bir sihirbaz gibi çok gol atıyor..Tabi ilk 11 de değil ama sonradan oyuna dahil etmek için çok ideal bir oyuncu
Lig pek iyi başlamadı ama Avrupada güze lbir başlangıç yaptım birazdan resimler ekleyeceğim![]()
grup fena degil cikabilirsin bu gruptan
Fena değili bırak mucize gibi bir grup güle oynaya çıkarsın Turgut abi![]()
Yeter Yahu!!!
Bir takımın oyuncuları 9 maçta 6 kırmızı kart görebilirmi yahu
uyarı ver topçularına bnde hemen düzeliolar![]()
ya sen deivid i nasil serbest braktin.bnde gitmedi kac kere oynadim hic birinde yollayamadim
gökhan ünal coşmuş.
hayatımda gördüğüm en kolay cl grubu. namağlup çıkmalısın.![]()