Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 68 sonuç

Konu: işte dünya'nın en iyi 50 futbolcusu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Carlos'un bu sezon Tevez'den daha iyi oynadığı kesin.
    Carlos bu sene daha iyi oynadı diyorsun da Tevezi kimler istiyor biliyorsun değil mi?İnter,Arsenal,R.madrid...Carlos nerde Fenerbahçede.Carlos 35 yaşında Tevez 22 yaşında.Arkadaşlar fanatizm yapmayın Carlosun o listede yeri yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Carlos bu sene daha iyi oynadı diyorsun da Tevezi kimler istiyor biliyorsun değil mi?İnter,Arsenal,R.madrid...Carlos nerde Fenerbahçede.Carlos 35 yaşında Tevez 22 yaşında.Arkadaşlar fanatizm yapmayın Carlosun o listede yeri yok
    Evet..Belki 2-3 sene önce yapılan bir liste olsaydı tamam Carlos ilk 10'da olmalıydı ama artık değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fanatizm değil, ben hakaret ettim mi? Gelelim konuya. Tevez bu sezon ne yaptı? West Ham'da 7 gol attı. Roberto Carlos? En kritik maçlarda takımını kurtardı. Yaşları? Biri 35, diğeri 22. Eee, ben mi haklıyım söylediğimde, sen mi?

Söylediğim de şu:
    Carlos'un bu sezon Tevez'den daha iyi oynadığı kesin.
    Tevez'in 8. sırada yeri yok!

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tevez 7 gol attı ama hepsini son 1 ay içerisinde attı.west hamı ligde tuttu.sizce bu yeterince kritik değilmi.ayrıca tevez milli takımla son 3 maçında 3 gol atarak ne kadar formda olduğunu gösterdi.zaten tevez in 8. sırda olmaması gerekli.o kesin.carlos un devri kapanalı çok oldu.
    hatta sizin için carlos un busene yaptığı hatalardan oluşan linkler topladım.

http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbIvew
    carlos un bu pozisyonda parmağı kırılıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=-J4yvZnBrFs

(recor kırıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=CpimoGkdqJw (carlos az daha takımını şampiyonluktan ediyordu.)

http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1DeE (şaşkın carlos)

27. David Villa (Valencia)

8. Carlos TeveZ (West Ham)

Bence Tevez in yeri çok çok yanlış...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben Carlos olmalı demedim. Performansı daha iyi dedim. Ayrıca gol sayılarına bakarak konuşmayalım. Carlos bir sol bek, Tevez forvet!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Villa Avrupa'nın en klas santraforlarından biri. Yerini haketmemiş.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Tevez'in şu yılki performansından sonra bile 7. sıraya almışlarsa herkes istediği oyuncu listede olmalı der zaten

Henry 11. sırada ise bu yılki performanslara bakıldığı kanaatine varıyor insan,o zaman Eto'o'nun ne işi var 4. sırada,Robin Van Persie nerede,Villa neden o kadar aşağıda,Nesta 41. iken Ramos nasıl 13. olur,Sheva'nın listede bulınması bir hata zaten,Altın Ayakkabı adayı Alves neden listede yok,uzar gider...
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

1-)Messi
    2-)Kaka
    3-)Henry
    4-)Ronaldinho
    5-)Eto'o
    ....
    10-)Anderson

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Herkese inat hala Tevezin orayı hakkettiğini düşünoyorum.Bu yüzden avatarımı bile değiştirdim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keske Bir Tanecik Bali Turk Olsaydida Bizimde Gogsumuz Kabarsaydi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ronaldo 23'te gülmekten yerlere yattım şu an

bence henry daha yukarılarda olmalıydı

Essien iyi ama bence 5.liği hak etmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Listede, 3-4 tane doğru sıralama var. Gerisi saçmalık bence. Umarım bu listeye girebilecek bir Türk oyuncu yetiştiririz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

benim en cok dikkatimi çeken palacionun olması çok iyi bir isim ama artık avrupaya gelmesi lazım..! Bence tevez orayı hakkedio adam tek başına takımı ipten aldı ligte tuttu.Henry ve Torres daha önlerde olmalıydı ve kesinlikle alfonso alves bu listede olmalıydı ama ne bileğim bde Totti adam altın ayakabıyı aldı bi ortasaha olmsına ve sakatlığa rağmen 6 penaltıya rağmen 26 gol attı İtalya ligne rağmen ilk 5'i hakkediyo ve Corlosun buraya alın demenizde çok saçma adam artık bitmiş

17. Default

yaw hiç türk oyuncu yok mu.en azından bi hakan tugay veyea emre o da olmadı yıldıray'ın olması gerekirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Carlos ne diye olmalıydı?Listede hiç 35'lik var mı?
    Ya arakdas bu mesajin gereksizlik ustune bunu bil. ya Roberto Carlos o listede olmayabilir ama o listede olsa kimse de bisey diyemezdi. Sonucta biraz kiskanclik olabilir ama bu kadari da fazla ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by lucho View Post
    tevez 7 gol attı ama hepsini son 1 ay içerisinde attı.west hamı ligde tuttu.sizce bu yeterince kritik değilmi.ayrıca tevez milli takımla son 3 maçında 3 gol atarak ne kadar formda olduğunu gösterdi.zaten tevez in 8. sırda olmaması gerekli.o kesin.carlos un devri kapanalı çok oldu.
    hatta sizin için carlos un busene yaptığı hatalardan oluşan linkler topladım.

http://www.youtube.com/watch?v=wrfBeTbIvew
    carlos un bu pozisyonda parmağı kırılıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=-J4yvZnBrFs

(recor kırıyor)

http://www.youtube.com/watch?v=CpimoGkdqJw (carlos az daha takımını şampiyonluktan ediyordu.)

http://www.youtube.com/watch?v=qzQKhrB1DeE (şaşkın carlos)
    Videolari izledim 2 sinde carlosun hatasi var ve bu iki hatadan birinde telafi ediyor zaten.Diger hatada da allahtan gol olmuyor orda gercekten hatali

dunyanin en sacma listelerinden biri olmus allahaskina Berbatov filan Torres'ten iyi mi Essien kim 5.olcak aciklar misiniz seedorf un daha yukarilarda olmasi lazim bayagi kariyeri var ve hala iyi oynuyor mesela Juninho Pernambucano dan iyi cok kotu bi liste Carlos nerde bu arada?Yok....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sacma bir liste ... zidane dünyanin gelmis gecmis en iyi futbolcusu degil bana göre...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Sıralama fena değil ancak messinin biraz daha yukarlarda olması gerekiyordu.Bu senenin en iyi ismi ya ronaldo yada kak ama ben olsam ronaldoyu seçerdim.Geri kalanlar doğru isimler........
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    sacma bir liste ... zidane dünyanin gelmis gecmis en iyi futbolcusu degil bana göre...
    bence de ve bir çok larına da göre zaten zidane en iyisi değil.ama zaten burda öyle bir şey yazmıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Peki kim :???? Bence ZİDANE

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Dimitar Berbatov'u kimse görmedi galiba

1- Henry
    2- Kaka
    3- Messi
    4- Gerrard
    5- Ronaldinho

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şahsi kanaatim riberynin bu listede olması gerektiğidir şu an bir çoğundan iyi oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Koca listede bir tane Türk yok.Ne kadar acı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türk olmayışına şaşırmadım ama üzücü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

1)kaka 2)messi 3)cristiano...

gerisi hikaye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Kötü Liste
    Orada Gary Neville , Sergio Ramos gibi oyuncular olmamalı (yeminle 2 saniyede gördüklerim)
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

omer-faruk-14 Misafir

Tevez, Torres'ten iyi oynuyormuş demek. Vay be adam 7 gol attı diye 8. sırada. Orası da işin diğer bir ilginç yanı.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri