Açıkcası listedekilerin bir çoğunu seyretmeye yaşım yetmedi.Sonuçta bu oylama ile oluşmuş bir liste.Herkesin görüş farklı.Ben bu tür sıralama olayına pek sıcak bakmıyorum.
Açıkcası listedekilerin bir çoğunu seyretmeye yaşım yetmedi.Sonuçta bu oylama ile oluşmuş bir liste.Herkesin görüş farklı.Ben bu tür sıralama olayına pek sıcak bakmıyorum.
So what?
Saike
Bu listeyi hiç beğenmedim eric cantona 42. sırada beckham 22. bu adil mi sizce?Ama diğer futbolcular güzel eksik yok gibi...Alman Paul Brightner eksik bence...
Lev Yashin 1. sırada olmalıydı bencede..ayrıca diğer bi arkadaşın dediği gibi de maradonasız bi liste olamaz.Bunun yanında pele,zico, gibi isimleri unutmamak lazım bence..![]()
Hagi biraz daha ilerlerde olabilirdi.1.'nin Zidane olmasıda bence yanlış.
22. David Beckham ne kadar önemli bir oyuncu olduğu belli oluyor...Gerçektende yerini hakediyor...
beckham 22 yi haketmiyor
Vallahi şöyle bir baktım Zidane bence olması gereken yerde.Ayrıca Beckham varsa Henry'de olmalı diye düşünüyorum..Hagi belki daha ileride olabilirdi ancak burda biraz da takımda yaptıklarına bakılmış.
Bende senin dediğini biraz abarttım.. Zidane nasıl geride olabilir yahu.. Onun yakaladığı formu kim yakaladı şu ana kadar.. son 50 değil 100 yılın adamı bu bence..
Hagi'de GS'den başka bir avrupa takımında başarılı olamamış bir oyuncu..Barcelona'dan kovulurcasına gönderilmiş.. Şu anki yeri bile fazla![]()
Boş şeyler bunlar Henry'siz listemi olur. Ya da Beckham'lı listemi olur.Zaten oylama sonucudur.
zidan birinciliği haketmiyor.gerçi oylara göre verilmiş bişe diyemicem.heralde zidanın kardeşi 1 sene pc başından kalkmamış![]()
Zidan sonuna kadar hakkediyor...![]()