Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 419 sonuç

Konu: Asya, Afrika Şimdi Sırada Meksika... [Meksika Dalgası Başlıyor]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hazırlık Maçı Fikstürüm

Evet arkadaşlar çok fazla hazırlık maçı yapacağız. Hazırlık maçları sayesinde takımım lige tamamen hazır olacak. Belki bu süre içinde 1-2 transfer yaparım.

İlk Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar ilk maç için güzel bir performans sergiledik. Taktiğin eksiklerini gördük. Belki ilerleyen maçlarda taktiksel değişikliğe gidebilirim. Lebohang Mokoena'yı kutluyorum, güzel bir oyun sergiledi. Diğer yandan defans oyuncularıyla görüşmem gerekiyor. Onları biraz daha taktik üstünde çalıştırmam gerekiyor çünkü bu taktiğin anahtarı defansta.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Başarılarr.. Baştan sona okudum. Çok güzel bir kariyer. Artık takip edeceğim. Bilgiler süper olmuş İlk hazırlık maçı bol gollü olmuş. Bence çok fazla hazırlık maçı yapmışsın. Ne kadar çok hazırlık maçı o kadar çok sakatlanma riski Bilmiyorum tabii, menajer sensin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet doğrudur ne kadar çok hazırlık maçı yaparsan oyuncularının sakatlanma riski o kadar artar. Lig başlayana önümüzde uzun bir zaman var ve ozamanı boş geçirmek istemediğim için böyle bir Hazırlık Kampı hazırladım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Unutmakİ Ne Kadar Hazirlik MaÇi Yaparsanda Okdar Oyuncular Kondİsyon Depolar.hem Kİmİ Nerde OynatacaĞina Karar VermİŞ Olursun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aman Ben VazgeÇtİm Okadar Hazirlik MaÇini Bİr Kere Bİzİm BÜnyemİz Kaldİrmaz Hasta Oluruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Johannesburg International Airport'ta uçağa binmek için kafileyle ilerlerken önümüzü çeviren Orlandello Sporta gazetesi muhabirine bu açıklamayı yaptım;

Evet arkadaşlar Orlando Pirates Hazırlık Kampı'nın yeni maçları için Fas'a geçiyoruz burada 4 takımla maç yapacağız ve ardından tekrar Güney Afrika'ya döneceğiz. Diğer maçlarımızı da tamamlayıp Hazırlık Kampı'mızı tamamlayacağız.
    İkinci Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar Fas'taki ilk maçımızda güzel bir performans sergiledik, iyi gidiyoruz. Oyuncularım Fas'a alıştılar, otelimiz gayet lüks, Başkanımız Irwin Khoza'ya teşekkür ederiz.

Üçüncü Hazırlık Maçı

Ortada geçen bir maç oldu ama hakemin attığımız 3 golü vermemesi çok ilginçti, böyle bir şeyi beklemezdik. Bakalım diğer maçlarda neler olacak.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Kamp güzel geçer inşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dördüncü Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar belki de en önemli maçlarımızdan biriydi, Fas Turundaki ilk yenilgimizi almış olduk ama umutluyuz. İnşallah bir daha yenilmeyeceğiz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar hazirlik maciyla oyuncularin bomba gibi baslar sezona devamini merakla bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşinci Hazırlık Maçı

Evet güzel bir maç oldu bu maçla Fas'taki turumuzu tamamlamış oluyoruz. Sırada Kamerun, Mısır, Tunus Turları, Soweto Turnuvası ve birde African Challenge Final Karşılaşması var.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Kamp güzel geçiyor

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

iyi geçiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonuclar cok guzel bakalim nolcak Marrakech macinda ynlmssn ama olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

African Challenge Final Karşılaşması

Evet arkadaşlar, ilk ciddi sınavımızı ezeli rakibimiz Kaizer Chiefs'e karşı verdik. Kupayı kaybettik ama olsun taktiğimizin eksiğini gördüm kesinlikle ikili forvet hattı oluşturmalıyım. Bu nedenle Woodlands Wellington FC taktiğine dönmeye karar verdim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalim taktik degisikligi nasil bi etki yaratacak yeni hazirlik maclari sonuclarini merakla bekliyorum kupayi kaybetmene uzuldum

Mokoenayla 3 yil calistigim icin biliyorum.o adam tek santrfor oyniyacak birisi deil.zaten sanirim 167 cm ancak yanina saglam bi pivot olursa ona gol pozisyonu hazirlar tabi benim fikrim bu basarilar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bende öyle düşünüyorum. Daha önce Lebohang Mokoena ile 1 kez çalışmıştım ve onda da pek oynatamamıştım. Dediğini dikkate alacağım, Lebohang Mokoena'nın yanına pivot santrafor almaya çalışacağım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

orlando pirates gibi bir takıma pivot santrafor bulmak zor olsa gerek..umarım aradıgını bulursun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet biraz zor fakat birkaç aday buldum. Bu adaylar; Lungisani Ndlela, Kaizer Motaung Jnr., Mame Niang, Nathan Paulse, Bradley August, Bruce Ray ve Shaun Permall'dur.

Bakalım içlerinden hangisi taklifimizi kabul edecek. Umarım Bradley August ya da Lungisani Ndlella kabul eder.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuyunculari dogal olarak tanimiyorum ama umarim istedigin isimleri transfer edebilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Altıncı Hazırlık Maçı

Evet güzel bir maç oldu, performansımız giderek iyiye gidiyor. Takım taktiğe oturdu, tek eksiğimiz bir pivot santrafor. Belki birde iyi bir kaleciye ihtiyacımız var.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

evet takım gerçektende oturmaya başlamış...devamıda gelir inş.

valla surekli aynı takımlardan sıkılmıstık farklılık getiriyosun yeni heyecanlar katıyosun tebrikler..inş. basarılı olursun.

Bence kesinlikle Fikru Tefera yı oynatmalısın. Ben her oynadığımda takımıma alıyorum ve cok memnunum Umarım bunu fikrimi değerlendirirsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah devamı gelecek. Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Evet Fikru Tefera'yı oynatıyorum. Zaten Lebohang Mokoena ile ikisi forvet hattındalar. Çok iyi bir oyuncu takımı sırtlıyor, bakalım Mokoena ile ne kadar uyumlu olacaklar?

Yedinci Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar, bu maç da güzeldi. Rahat bir maç geçirdik. Oyuncularımı kutluyorum, çok güzel mücadele ettiler. Ama Lebohang Mokoena'yı ayrıca kutlamak istiyorum. Bugünde yapmasını gerekeni yaptı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mokoena ve Tefera kendini gosteriyor bakalim ligde de ayni performansi gosterebilecekler mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bakalım umarım gösterirler. Nathan Paulse ve Shaun Permall'ı kadromuza kattık fakat Bradley August'un cevabını bekliyoruz. Ve evet Bradley August'ta kulübümüze katıldı. Kendisine başarılar diliyoruz. Şimdi ucuz ama yetenekli iki tane defans oyuncusuna ihtiyacım var.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Afrikalarda başarılar arkadaşım.

Orlando Pirates ilhinç bir deneyim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sekizinci Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar, güzel bir maç oldu. Yeni transferimizde golle tanışmış oldu. Hazırlık Kampı çok iyi gidiyor.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Afrikalarda başarılar arkadaşım.

Orlando Pirates ilginç bir deneyim...
    Çok teşekkür ederim ederim arkadaşım. İnşallah güzel bir kariyer olacak. İyi 1-2 defans arıyordum, buldum sayılır bakalım gelebilecekler mi?
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Kolay gelsin Afrika'da.. Var mı gözüne çarpan genç yetenek..?

Skorlar çok güzel. Başarılar. Alırsın sen o ligi.

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri