Yeter..!
desem..
Dünyanın En iyi Taraftar Gruplarından biri olan Çarşı'ya laf edilemez!!!
KURALLARA UYMAZ KANUN TANIMAZ
BU ALEMDE CARSI YASALARA KARSI
Başında söylemiş zaten işin özünü, forum kurallarına uymuyor.. Herşeye karşılar ya, o hesap herhalde..
@bjkxxx: Dünyanın en iyi futbolcusunu eleştiremeyeceğiz o zaman, senin lafına göre..
Amacınız tartışma çıkartarak konuyu kapattırmak anlaşıldı.Acaba bu konuya saçmalaık diyenler aynı konu kendi takım taraftarlarınca açılsaydı nasıl bir tepki verirlerdi merak ediyorum
Tartışmayın beyler yeter ceza alacaksınız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
kapatın bu konuyu tartışma çıktı bile zaten gereksiz bir konu burası bjk forumu değil
Anlamıyorum diğer takım taraftarları neden bu kadar tepki gösteriyor ki ???![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
YeTeR..!!!
Beyler burası futbol arenası değil..
Tartışmayın..
Türkiye nin en iyi taraftar grubu Ç@RŞI her yerdeyiz... Hiç ''saçmalık''-''gereksiz'' felan demeyin...
Eleştirinin dozu vardır... Bu kavga çıkarmak kıskançlık...
Ua Burak Sinirlenme ya bitanede Ultra Aslan acarız ama düzgün ne faaliyetiniz varki ne yazssak ! Onada karsı cıkarmısın yoksa helal güzelmi dersin ?
Çarşı'nın da kusurları yok mu arkadaş..![]()
Yaw TOBİ tamamda niye bu kadar tepki gösterdiniz ben onu anlamıyorum...
Tamam yanlış bir konu olabilir ama sakince söylenilir kapanır ama siz direkt karşıt görüş ortaya koyarak kapatmaya çalışıyorsunuz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çarşı Bayıra Karşı![]()
Hangisi degilki en azından yönetime kufur etmiyoruz en azından takımımız yenildi diye stadı yakıp takımımıza zarar vermiyoruz daha neler var neler ama bunlar yeterli !
Özüre Karşı!!
Emniyete Karşı!!
Hastaneye Karşı!!
KURALLARA UYMAZ KANUN TANIMAZ
BU ALEMDE CARSI YASALARA KARSI.!!
Bunlar holiganlığa giriyor mu ? Giriyor ve Forum kurallarıda Şöyle Diyor.
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.