6-0 çok iyi skor.bravo ts'ye
6-0 çok iyi skor.bravo ts'ye
6-0 çok iyi inş. daha ilerlerde ülke puanı artar biraz![]()
Sezonun resmi açılışı olarak görülen InterToto Kupası 2. tur ilk maçında Arnavutluk'tan Vllaznia'yı konuk eden Trabzonspor, rakibi karşısında çok rahat bir zafer elde etti. Rakibini 6-0 ile geçen Bordo mavilitemsilcimiz turu büyük ölçüde garantiledi.
2007-2008 sezonunun ülkemizdeki ilk resmi maçına Trabzonspor fırtına gibi başladı. Henüz 5. dakikada Ersen'in attığı gol hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ancak hız kesmeyen Bordo mavililer, özellikle Ceyhun ile çok etkili oldu. 12. dakikada kullanılan uzun taç atışında çok güzel bir kafa vuruşu yapan Ersen Martin, Trabzonspor adına sezonun ilk golünü attı. Ardından oyunu bir süre rölantiye alan temsilcimiz, 32. dakikida Ceyhun'un harika aşırtmasıyla farkı ikiye çıkardı. Ardından da Çağdaş'ın serbest vuruşunda defansa çarpan top 3. golümüz oldu.
İkinci yarıya da hızlı giren Trabzonspor, 50. dakikada Serkan'ın Bordo mavili formayla attığı ilk golle 4-0'ı yakaladı. Bu golden 6 dakika sonra da açılışı yapan Ersen Martin farkı 5'e çıkardı. 88. dakikada ise sahneye çıkan Ömer Rıza maçın sonucunu 6-0 olarak belirledi
Bu maçın rövanşı haftaya Arnavutluk'ta oynanacak. 3. turu büyük ölçüde garantileyen Trabzonspor, önümüzdeki turda Sarajevo ile Otetul ekiplerinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İki ekibin Saraybosna'daki ilk maçı 0-0 sona erdi.
[SIGPIC][/SIGPIC]
güzel skor bu turu geçtiler sayılır artık diğer turda başarılar zaten inter - toto kolay ama uefa 3. ön eleme zor
bu omer riza da son dk larda mutlaka atiyor![]()
yeni geldim maçtan ya bu vllaznia nasıl tur atlar mahalle takımı lig B'deki takımlar bile yener bunları..bu arada ceyhunun gol süperdi...aşırttı kalecinin üstünden auta gitti diye hass... dedi herkes ama gol oldu...serkanda harika bi maç çıkardı..sağ açık oynadı...yattara-gökdeniz ve umut oynamadılar..
Farklı bir galibiyet bekliyordum ama altı gol sanmamıştım. Gövde gösterisi oldu. Tur hayırlı olsun.
Helal olsun tur bizim,beliydi zaten..Ama skor aldatmamalı kimseyi zayıf bir ekibe karşı farklı bir skor tabiki olacak..Daha çok çalışmak gerek..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Tebrikler Trabzon..
Gururluyuz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tebrikler Trabzon, hayırlı olsun tur.
Ülke puanı için deplasmandada yenmesi lazım kesinlikle tur atlık gibi tavırlar alınmaması lazım puan lazım bu arada rakipö bana göre cok gücsüz
Bu skoru seviorum![]()
Tebrikler Trabzona....
tur atLadı gıbı faLan demeye gerek yoq heraLde
ıkıncı macta 6 yada 7 tane yemez ts
basarıLar ınsaLLah grupLara kdr gıder
En çok Serkan'ın golüne sevindim. Tebrikler Trabzonspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler.İntertoto'da UEFA'ya geçecek inşallah Trabzonspor.
Süper skor elde etti Trabzon.Deplasmandada galibiyet bekliyoruz.
So what?
Saike