Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 107 sonuç

Konu: El Turco Espana!... [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Devler Onun Peşinde!...

Arjantini geleceği en parlak olan genç yeteneklerinde Rodrigo Palacio için devler adeta birbirini yiyor.Futbolcunun kulübünden yapılan açıklamaya göre genç yılıdızın peşinde birçok İspanya ve İngiltere kulübünün olduğu söyleniyor.Sevilla ve Valenciada ilgilenenler arasında...

Sevilla "Rojiblancos" transfer dosyası

Ratinho tamam!

Corinthias'ın başarılı sağ beki Eduardo Ratinho ülkesinde kendisini resmen Sevilla'lı yapan sözleşmeye imza attı.Genç sağ bek hafta ortasında İspanya'ya gelip basın önünde imza atacak.

Rojiblancos'tan Arjantin çıkarması

Yabancı kontenjanını rahatlatmak için takımda üzgün olan Chevanton'un biletini kesen Mert Hoca'nın raporı doğrultusunda yöneticler Arjantine uçtu.Yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre bu komite Arjantinli genç yetenekler Zarate ve Lavezzi nabız yoklayacaklar.Bu transferlerin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

BAŞARILAR ancak palacio yu alan çok iyi bir transfer yapar ancak chelsea de varsa almanız zor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Favorim Mert.Bu arada bütçen ne kadar Mert?

Ayıptır söylemesi 29.32 MN YTL Keremciğim.Dolara çevirirsek 25 MN $ falan yapar

Satcak adam bulamadın mı

Villa'yı Çelsi kapsın da gör sen. Ağla burda burnunu çeke çeke

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Satcak adam bulamadın mı

Villa'yı Çelsi kapsın da gör sen. Ağla burda burnunu çeke çeke
    Villa'yı verirmiyim olm(:

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Palacio'nun İspanyol pasaportu var. Alan yaşar valla. Ben Ajax'a aldım, çok memnunum. 23 maç 27 gol...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baskan verebıler heran dıkkatlı ol
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ezequiel Garay Tamam!...

Racing'in genç yıldızı Ezequiel Garay uzun süren pazarlıklar sonrasında kendisini Valencia'ya bağlayan sözleşmeye imzasını attı.Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada Valencia gibi büyük bir kulüpte top koşturmaktan çok mutluluk duyduğunu ve formayı giymek için sabırsızlandığını sözlerine ekledi

Eee sen Garay'ı alırsan Mert'e de Jose Sosa düşer.. İtalyan uyruğu da var yani AB pasaportu var.. Kaçırmayın!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Eee sen Garay'ı alırsan Mert'e de Jose Sosa düşer.. İtalyan uyruğu da var yani AB pasaportu var.. Kaçırmayın!!
    Jose sosayı ben aldım zaten(:

Hadi ya

Görmemişim.. O zaman Mert'e Lee Chun-Soo ' yu öneririm.. Koreli Moreli ama süper oynuyor

Lavezzi Sevilla'da

Arjantinde transfer çalışmalarını yürüten komite ilk transferi dün gece bitirdi.Lorenzo kulübü ile uzun süren pazarlıklardan sonra Ezequiel Lavezzi ile kendisini Sevilla'lı yapan sözleşmeye imza atıldı.

Zarate Sevilla'da

Ratinho ve Lavezzi transferleri ile başlayan süreçte Mauro Zarate'de Sevilla'lı oldu.Genç yetenek kendisini 4 yıllığına İspanyol kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Chevanton Lisbon'a doğru.

Zarate ve Lavezzi transferleri ile beraber Rojiblancos'ta forvet sayısı arttı.Kerzhakov,Kanoute,L.Fabiano,Zarate,Lavezzi gibi isimlerin arasında forma giyme şansı yok gibi gözüken Chevanton'a kulübü talip oldu.Portekiz temsilci'nin oyuncunun kulübüne 2 MN $,kendisine ise yıllık 2.3 MN $ vereceği öğrenildi.

Chevanton satılır mı Meeert! Lavezzi'yi almasaydın ya

Chevanton satılır mı Meeert! Lavezzi'yi almasaydın ya
    Palacio ile her türlü anlaşmıştım.İmza aşamasındaydık.Fakat bazı Valencia'lı yöneticlerin ricası ve yalvarışları sonucunda Lavezzi'ye yöneldim.Boş bir kumaşı olmadığı belli bakalım neler olacak?Uzun maç periyodunda bütün oyuncular şans bulacak onu da belirteyim ayrıca

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mario Regueiro'a Yol göründü!...
    Uruguaylı başarılı oyuncu Reguero ile Valencia yollarını ayırdı.Atletico ile anlaşan yıldız oyuncu kendine yeni bir sayfa açtığını söyleyerek Atletico'da daha başarılı olacğım dedi.

Miguel Angel Angulo Yol Ayrımında!..
    Valencia yıldız oyuncusu Angulo ile yol ayrımına geldi.Yeni sezon için kadrosunda düşünmediği yıldız oyuncuya birçok teklif geliyor.Kulupten yapılan açıklamada pazarlıkların sürdüğünü en kısa zamanda Angulo'nun takımdan ayrılacağını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

OO mert senın forvet hattı muhtesem

Kanoute'nin yanına kimi koyacaksın? Lavezzi mi Zarate mi Fabiano mu Kerzhakov mu?
    2 Forvet transferi gereksiz olmuş bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence mert kanoute-Fabıano ıkılısıne gorev verecek

Dani Alves Liverpool'da

Liverpool kesenin ağzını açtı.Sevilla'nın başarılı sağ kanaat oyuncusu Dani Alves Liverpool'la sözleşme imzaladı.Sevilla resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre oyuncunun bonservisi için 18 Milyon Dolar ödeneceği açıklandı.

Igor Tudor Sevilla'da

Juventus'un tecrübeli oyuncusu Sevilla ile sözleşme imzaladı.Hırvat yıldız haftaya İspanya'ya gelip takımla birlikte antremanlara başlayacak.Tudor'un bonservisine 5 milyon dolar civarında bir para ödeneceği açıklandı.Oyuncunun alacağı para ise açıklanmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Valencia'yı daha şanslı görüyorum Villa'nın yanına iyi bi golcüyle çok can yakarsın.Oyuncu satma bence..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Valencia'yı daha şanslı görüyorum Villa'nın yanına iyi bi golcüyle çok can yakarsın.Oyuncu satma bence..
    Bomba birazdan gelir ama tek forvet oynatacam(:

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Lavezzi,Zarate iklisinden birini alsan yeterdi bana göre.Dani Alvesden gelen parayı iyi değerlendirebilirsin.Sana en azından bir tane dc almanı öneririm Mert.

bombayı bekliyoruz ikinizede başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daniel Alves ucuz gitmis.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Regueiro iyi yapmışsın göndermişsin... Dnz Bomda transferlerini bekliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

dani alves bana gorede ucuz gitmis hadi bakalim bombalari bekleiyoruz
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

evet aga dani alves bedavaya gitmis pisman olacan gibi geliyo bana. Bomba transfer i bekliyoz.
    Deniz bide sey dicem cok bilmistir olarak algilama da bana gore tek forvet oynucaksan villa gibi hizli bitirici degil target striker yani hava hakimiyeti ve bitiriciligi iyi olan biri gerekli. carew.iversen rune lange gibi.. hepsi de norveclli oldu ama diger ligleri cok bilmiyom.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    evet aga dani alves bedavaya gitmis pisman olacan gibi geliyo bana. Bomba transfer i bekliyoz.
    Deniz bide sey dicem cok bilmistir olarak algilama da bana gore tek forvet oynucaksan villa gibi hizli bitirici degil target striker yani hava hakimiyeti ve bitiriciligi iyi olan biri gerekli. carew.iversen rune lange gibi.. hepsi de norveclli oldu ama diger ligleri cok bilmiyom.
    David Villa gibi bir yıldızı yabana atamam.Onun için taktiğimi ona göre ayarladım.David VİLLA ve Rodrigo PALACİO'yu değişmeli olarak kullanacağım(:

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri