Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: AvniAker Kariyer|Toulouse F.C

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

11.HAFTA

Coupe De La Ligue 3rd Rnd

12.HAFTA

13.HAFTA

14.HAFTA

15.HAFTA

Ligde Son Durum

Ligin 15 Haftasında oynanan St.Etienne-Toulouse maçı sonrası basın toplantısı yapan Tolulose'un genç hocası Murat sezonu değerlendirdi;

Takım olarak lige pek iyi başladıgımız söylenemez..Ligde şuana kadar 4 yenilgi aldık bunların 3'ü ilk 3 haftada yaşandı zaten..Bu tablo bize gösteriyorku uyum sorununu üzerimizden biraz geç attık.Özellikle hücum hattını 4 haftadan sonra oturttuk ve istediğimiz sonuçlar geldi.Ayrıca unutulmasınki kupada da iddialıyız 2. turda Strasbourg'u geçmeyi bildik.3.turda daha kolay bi ekip olan Reims'e gol yagdırdık.Bu da bizim Kupada ne kadar istekli ve iyi bir takım oldugumuzu gösteriyor.

Gazetici:Peki Ligdeki Hedefiniz Nedir?

görüldügü gibi 6.sıradayız.şuanda uefa için yeterli bi konumdayız fakat bizim hedefimiz lig başladıktan sonra görüldüki uefa olmamalı çünkü Lyon,Bordeaux gibi ligin dişli takımları karşısında çok iyi maçlar çıkardık..Unutulmasinki Lyon bu ligin şuanki lideri ve Cl'ye gitme şansı yüksek..Lyon gidiyorsa biz yine gidemeyelim.

Gazetici:Peki bu ligi geçen sene 16. bitiren bi takım için bu hedef biraz büyük değil mi??

Ben büyük hedeflerin adamıyım ve biliyorsunuzki fransa liginin en dikkat çekici yönü herkesin herkesi yenebilmesidir..Neden olmasın Cl'ye gidersek bu bizim için hiç fena olmaz..

Gazetici:Kadro hakkında Neler Söyleyebilirsiniz?

Kadroyu ilk elime aldıgımda sadece bir golcü oyuncu vardı o da Elmander yanına iki takviye yaptık..Tabi Doudin daha çok gelecege yapılan bi yatırımdı..Fakat bunun yanında Mansare gibi o bölgede oynayabilecek yetenekli oyuncularımızda var bu bizim için büyük bir avantaj.Orta saha ise takımın en saglam bölgesiydi geldiğim zaman..Sola Monaco'nun gelecek vaadeden oyuncu Nimani'yi aldık söylemeliyimki beklediğimden çok iyi çıktı ve takımın buralarda olmasında çok büyük bi katkısı var...defansta ise büyük sorun yaşıyorduk ve maddi problemler yüzünden sadece Riseth'i aldık veo bölgede trasnferi kapatmak zorunda kaldık..Fakat defansımın 4 maç üst üstte gol yemediği unutulmasın..Kaleci konusunda ise çok rahatım..Teşekkürler arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kötü başlamışsın ama sonradan çoşmuşsun.Üst üste galibiyetler iyi oldu ilk 3ü yakalayabilirsin böyle giderse ama defansa takviye yap devrede.Çok gol yiyorsun..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Kötü başlamışsın ama sonradan çoşmuşsun.Üst üste galibiyetler iyi oldu ilk 3ü yakalayabilirsin böyle giderse ama defansa takviye yap devrede.Çok gol yiyorsun..
    yapamacamda para yok kaynak arıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Düzelmişsin böyle devam

güzel gidiyorsun artık frasnada başarlı ol git de trabzosnpora bir el at ne haldeler kim bilir jeff,step,gökdeniz,yattara,junu sat yatırım yap FRANSA da başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by tmac_91 View Post
    güzel gidiyorsun artık frasnada başarlı ol git de trabzosnpora bir el at ne haldeler kim bilir jeff,step,gökdeniz,yattara,junu sat yatırım yap FRANSA da başarılar
    kardeş TSL açmadım..İngiltere ve fransa açık buradan gidersem ingiltere orta sıra bi takıma giderim..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Yönetimden ek bütçe iste.Eğer başkanın cimri değilse verirBide FM Genie Scout'tan bakabilirsin bütçene göre iyi oyuncular
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

16.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

iyi gidiyorsun hadi bakalim boyle devam et
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

ilk ene olacak sene en az hedefin 3.lük olsun ve takıma 2 tane çok iyi youth coach lazım çünkü toulouse un altyapısı çok iyi ve sana önerim nicolas millan ve sherman cardenası ı alıp u 18 e yollayıp onları geliştirmen gerceken çok iyi oyuncu olacaklar ilerde defansa kaleye kesin takviye lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    ilk ene olacak sene en az hedefin 3.lük olsun ve takıma 2 tane çok iyi youth coach lazım çünkü toulouse un altyapısı çok iyi ve sana önerim nicolas millan ve sherman cardenası ı alıp u 18 e yollayıp onları geliştirmen gerceken çok iyi oyuncu olacaklar ilerde defansa kaleye kesin takviye lazım
    tavsiyelerin için sağol devre arasında almaya çalışacam..

ha bu arada alexandre bonnet şimdi aklıma geldi onada gözün gibi bak fransa milli takımının değişmez sağ açık oyuncusu olacak saygılarımla

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

şuanda oyunum açık değil açtınmı bakacagım..sagolsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emana'yı dediğim gibi ön libero değilde forvet arkası oynat gerçekten çok klas bi futbolcu uzaktan vuruşları plaseleri ara pasları mükemmel Elmander'i tek başına gol kralı yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Devreyi 30 puanla bitirdim...

Kupa'da Çeyrek Final Maçı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emre kardeş sagolasın kaptım millan'ı..cardenas işi yattı...ama olsun çok sagolasın

omer-faruk-14 Misafir

Ligde 7.sin. Şuan için iyi bir konum. Kupada Yarı finale çıktın. İnşAllah kazanırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

4. bitirirsin ligi bence başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Iyı gıdıyorsun basarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

dostum hayırlı olsun insdalah basarılı olursun bu arada adım emre deil efe saygılar..........

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

dostum hayırlı olsun insdalah basarılı olursun bu arada adım emre deil efe saygılar..........
    nedense nickin emre1905 diye aklımda kalmış o yüzden emre dedim kusura bakma

5 maç yaptım fransa kupası,lig kupası,lig maçları şimdi onları koyuyorum;

Lig Kupasında Finaldeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Iyı gıdıyorsun ozellıkle Monaca ve Bordeaux galıbıyetlerı super

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Toulouse fırtınası esiyor Ligue 1'de.Çok iyi gidiyorsun.Bu arada skin güzelmiş..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

asiqenc7 Misafir

basarilar toulouse yi fazla iyi tanimiyorum yorum yapamicam

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fransa Kupasında Yolumuza Devam Ediyoruz....(Lig Kupası ile karıştırmayın onda final oynayacagım)

Nantes ve Sochaux'dan Çeyrek Finalde de St.Etienne'i penaltı atışları sonrası maglup edip yarı finale yükseliyoruz...

25. Default

Tebrİkler Toulouse Çok İyİ Gİdİyosun BaŞarilarinin Dewamini Dİlerİm

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lig Heyecanı Devam Ediyor...

Lyon gibi bir takımdan deplasmanda bir puan almak kolay değil...Özelliklede golü 90.dk atıyorsanız..

Ligin zayıf ekibi Lorient karşısında puan kaybı sürpriz olurdu...

Ligdeki en farklı skorumuzu maçı 9 kişi tamamlayan Sedan karşısında alıyoruz..

Ligin zayıf ve iddiasız ekibi Valeciennes karşısında istediğimiz sonuca
    ulaşamıyoruz....

Nantes Karşısında sonuca 2.yarıda attıgımız gollerle ulaşıyoruz

Bordeaux karşısında harika bir zafere imza atıyoruz...

Maalesef seri Nancy karşısında bozuluyor...

Yorumlarınızı Esirgemeyin Lütfen...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrıkler harıka gıdıyorsun basarılar

dostum puan tablosunu koyar mısın?çok iyi gidiosun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Nice Maçı:

Puan Tablosu:

valla ilk sene 3. olman lazım vlla 9 hafta var işallah olurssun

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri