Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: En çok sinirlendiğiniz maç?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başına gelen insan gülemiyo ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

offff offf gel bide bana sor. bana 35 YTL ye patladı. (yeni klawye)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya benim daha dün oldu arsenalleyim sezonun sondan 2. maçı ben 1 puan öndeyim chelsea den ama deplasmanda oynıcam chelsea ile. maç tam anlamıyla süper gidiyodu benim için beraberlki bile yetiyo.maçın 87. dakkasında durum 2-2 ama reyes çıkıyo gol atıyo ben bi seviniyom bi seviniyom. tam dedim ki 90. dakkada tmm şampiyon benim. ama adamlar 90 da 2 tane gol attılar ve ben 4-3 mağlupum inanabiliyomusunuz arsenal gibi bi takım 90 da 2 gol yiyo. golleride atan paulo fereira hadi forvet atsa canım yanmaz ama sağ bek atınca çok sinirlendim walla kıracaktım pc yi ama bi daha fm oynayamam diye kırmadım

ben fener deyim ilk senemde ligde üst üste 4 maç 1-1 berabere kaldım işin kötü yana her maçta öne geçtim ama hepsinde son 5 dakikada gol yedim galiba bu oyunda bir gariplik var çıldırdım yawwwwwww

fiorentina ile italya kupasıında final deydim. italyada final 2 maç üzerinden oynandığı için ilk maçta deplasmanda inter ile 4-4 erabere kalmıştım ikinci maçta evimde 2-1 maluptum ve artık son dakkalardı ama carew mutlak pozisyonu kaçırmıştı halbuki pazzini ye pas olarak çıkarsa gol olacağı kesindi o an oldukça sinir olmuştum...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri