Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Golden Foot Adayı Hakan Sukur e destek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben bunu çok ii görüyorum peki biz uefa kupası finalinde sizi desteklerken siz şampiyonlar ligindeki maçlarımızda ist. daki üst geçitlere bizim rakiplerimize başarılar dileyen pankartlar açıyodunuz biz sizi destekleyelim siz dalga geçin yok öle biz destekledik sıra sizde 2. defa desteklemeyi istemeyin bizden

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by demirhanbey1984
    bir de fenerliler " biz şampiyonlar liginde oynarken galatasaraylılar bizi desteklemiyor" der.......al işte bu taraftarlar böyle düşünürken biz nasıl şampiyonlar ligi maçlarında feneri destekliyelim ki.....kardeşim sen hakana oy verirken aynı zamanda türkiyeye oy vermiş olacaksın...bunu görememen çok acı.....
    Ben, Türkiyede'ki hiç bir GS'li feneri desteklemese bile (avrupada) Galatasarayı desteklerim Türkiye için..Bence sen de öle yap,Feneri destekle, Türkiye kazanır

@Fenerbahceli: Mrk etme zaten 10 tane fln oy atma şansın var zidana da verirsin hakana da
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yine de büyüklük bizde kalsın hakana da verdim oy

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    ben bunu çok ii görüyorum peki biz uefa kupası finalinde sizi desteklerken siz şampiyonlar ligindeki maçlarımızda ist. daki üst geçitlere bizim rakiplerimize başarılar dileyen pankartlar açıyodunuz biz sizi destekleyelim siz dalga geçin yok öle biz destekledik sıra sizde 2. defa desteklemeyi istemeyin bizden

dostum mutlaka bu olayı tetikleyen bi olay olmuştur....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

neyse boşver ben zaten seni suçlamadım ki ben genel olarak konuştum ama ben gs yi avrupada herzaman desteklerim türkiye için...
    bunu bilmen yeterli benim için
    (bu arada baya kafiyeli oldu)

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

neyse boşver ben zaten seni suçlamadım ki ben genel olarak konuştum ama ben gs yi avrupada herzaman desteklerim türkiye için...
    bunu bilmen yeterli benim için
    (bu arada baya kafiyeli oldu)

evet bence de boşverelim....zaten doğru olan da birbirimizi desteklememizdir. (senin mesaj harbiden baya kafiyeli olmuş benimki de özhan canaydın gibi oldu yaw..kesin fair play ödülü falan alırım )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

şimdi başlayım...
    Önemli olan türk futbolunda fair-playdir . ben şahsen fair-play için canımı veririm. sahi bu adam ne zaman bırakacak ya

puahhah..FenerBahceLi bu bölümde ki mesajlarının hepsi beni güldürdü ya..gs'nin bütün avrupa maçları öncesinde fb tribünlerinde rakip takımın formaları olmuyor muydu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Enjoy
    puahhah..FenerBahceLi bu bölümde ki mesajlarının hepsi beni güldürdü ya..gs'nin bütün avrupa maçları öncesinde fb tribünlerinde rakip takımın formaları olmuyor muydu..
    belki bi 1000 kişide oluyodur..ama geride kalan 29.999.000 kişiyi de düşünmek lazım O kadarı da olsun artık..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

abi o her maçta oluyo.bu sezonki bjk maçında da Bjk liler kaka yazılı bjk formasıyla gelmişlerdi normal yani...

Quote Originally Posted by Neron_FB
    belki bi 1000 kişide oluyodur..ama geride kalan 29.999.000 kişiyi de düşünmek lazım O kadarı da olsun artık..
    abi o mantıkla düşünürsek işimiz çok zor walla..sahaya 1 kişi pet şişe atsa bütün takıma mal olmuyo mu bu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

abi o mantıkla düşünürsek işimiz çok zor walla..sahaya 1 kişi pet şişe atsa bütün takıma mal olmuyo mu bu..
    abi çok farklı şeler ama ya..pet şişe atmak tamamen ahlaksızlık.ama t-shirt'ler biraz da espri amaçlı...nesse sonuçta bunu 3 büyük takım hep birlikte yapıo..şaka şakada kaldığı sürece iyi... mesela ben GS'yi tutarım avrupa da..Benim gibi düşünen milyon fenerli var..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

espri amaçlı mı..formaları giyip ellerinden küfürlü pankartlarda espri dimi..bu arada konuyu çok uzattık galiba..konunun dışına çıktığım için özür dilerim..neron_fb seni de gs'yi avrupa'da tuttuğun için tebrik ederim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bizde küfür yok kardeş..O eskindendi artık hepsi bitti

Sağol.. Her Türk'ün yapması gereken bir şey...En azından Türkiye Avrupa sıralamasında bu durumdayken..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri