Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Kafe Futbol

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fatih Altaylı'nın her dediğine inanıyorsunuz, doğru olarak kabul ediyorsunuz sanki.. Sadece işinize geldiğinde aklınıza gelir..
    Ama burada inanılmayacak bir mevzu yokki adam çıkıp söyledi açık açık şike yaptık diye insan bile bile takımını karalarmı bu adam bu kadar nankörmü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Altaylı bahsi geçen sezon yöneticiymiydi ? Bilmediğim için soruyorum, bilen biri cevap verirse sevinirim.. Ama Fatih Altaylı'nın yaptıklarını tartışmak istemiyorum burda karalama veya nankörlük olaylarını, çok dengesiz bir adam.. Türk futbolundaki bir çok yönetici gibi.. Baran'ın verdiği örnekler var, bence konuyu Fatih Altaylı'ya getirmek yerine bunlar hakkında konuşmalıyız.. Yani bize 8-0, Beşiktaş'a 6-0.. Bu çok mu normal.. ? Arada ne fark var ? Gençlerbirliği olayına hiç girmiyorum.. Ortada bir şike varsa, bunu yapan tek takım biz değiliz en azından..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyide Fatih Altaylı'nın o dönem yönetici olmasımı gerekir ?
    Fatih Altaylı galatasarayın içinde olan bir adam ve bu olayda dengesizlik yapacağını sanmıyorum ve hatta ne gibi dengesizlikleri olmuş bilen varsa anlatsın diyecem yeri değil , ben inanıyorum Fatih Altaylı'ya en azından bu konuda hiç bir yönetici ne kadarda sözde dengesiz olsada Galatasaray kulübünü bu denli lekeleyemez karalayamaz.Ayrıca ben sorarım galatasarayın 8 gole ihtiyacı var ve tam 8 tane atıyor buradada bir çelişki mevcut zaten ,ama siz her zamanki gibi ne varki tesadüf dersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    İyide Fatih Altaylı'nın o dönem yönetici olmasımı gerekir ?
    Fatih Altaylı galatasarayın içinde olan bir adam ve bu olayda dengesizlik yapacağını sanmıyorum ve hatta ne gibi dengesizlikleri olmuş bilen varsa anlatsın diyecem yeri değil , ben inanıyorum Fatih Altaylı'ya en azından bu konuda hiç bir yönetici ne kadarda sözde dengesiz olsada Galatasaray kulübünü bu denli lekeleyemez karalayamaz.Ayrıca ben sorarım galatasarayın 8 gole ihtiyacı var ve tam 8 tane atıyor buradada bir çelişki mevcut zaten ,ama siz her zamanki gibi ne varki tesadüf dersiniz.
    8 gole mi ihtiyacımız varmış, vayy anam vay
    kimden duyduysan bunu iyi üfürmüşler sana

Galatasaray’ın attığı 66, yediği 21, averajı 45
    bjknin attığı 65, yediği 22, averajı ise 43

45-43= 2
    2 nire 8 nire, averaja ihtiyacı olan kim ?

ayrıca;
    - o sezon küme düşen karşıyaka deplasmanda 5, yine deplasmanda bjk 6 atıyor a.gücüne
    - Galatasaray, o sezon agücü’nü istanbul’da 3-0, ankara’da ligin son maçında 8-0 yendi.
    11 gol attı, hiç gol yemedi.
    averajla şampiyon oldu..
    - bjk, o sezon agücü’nü istanbul’da 4-0, ankara’da, ligin bitimine haftalar kala 6-0 yendi.
    10 gol attı, hiç gol yemedi.
    averajla ikinci oldu..

Zalad'ın & dönemin gbirliği futbolcusu Kemalettin'in açıklamalarını da bilmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İçinde olmadığı işi nerden bilsin ki, atıp tutmak dünyanın en kolay işi.. Ayrıca biz tesadüf demeyiz, onu başkası diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Adam galatasaray yöneticisi herhalde birisi söylemiştir , Fatih Altaylı bilmicekte senmi bileceksin olayın iç yüzünü ,sanki Fatih altaylı sıradan biriymiş gibi , neyi tartışıyoruzki burada bir galatasaraylı'ya
    şike yapmışsınız dersen böyle olur sabaha kadar gider bu tartışma, objektif olmasını bilelim.

Üslubunuza ve mesajlarınıza biraz dikkat ediniz lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal büyük bir ihtimalle yabancı bir takımı çalıştıracakmış ama zamanı belli değil dün Lig tv'de bir programda izledim umarım gittiği takımda başarılı olur

Benim düşündüklerimin nerdeyse hepsini yazmış Serkan (sekocan) ama bende birkaç şey söylemek istiyorum.

Kezman kesinlikle çok kaliteli forvet.

Ancak bütün enerjisini pozisyonlarda kullanıp,pres yapıp,defansı yırtmaya çalışınca son vuruşlarda etkisiz kalıyor.

Diyeceksiniz pres yapmasın,pozisyon yaratmaya çalışmasın,son vuruşlara saklasın enerjisini..

Kezman'ın bu yaptıklarını yapacak kim var şu an Fenerbahçe'de Zico'nun ideal ilk 11'inde.

Kezman'ın iki forvetli sistemde daha çok yararlı olacağı düşüncesindeyim.Partneri Semih veya Colin-Kazım olursa kendini daha da gösterecektir Kezman..

Şu anda böyle vasatı aşamamasının sebebi Zico'nun ısrarcı olduğu tek forvet sistemidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamın Semih ile çift forvet oynadığı maçıda biliyorum.Bulduğu pozisyonları değerlendiremiyor arkadaş.Shakhtar hazırlık maçıydı herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal yeni nesilin en iyi teknik direktörü başarılı olmasa bile en az 5 6 genç kazandırır takıma hep hep fenerbahçeye gelmesini istemişimdir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hakan şükürün uymadığı sisteme ersen martini nasıl uydurdu bi açıklasın gelsin tepeme otursun isterse ardından...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comandante View Post
    hakan şükürün uymadığı sisteme ersen martini nasıl uydurdu bi açıklasın gelsin tepeme otursun isterse ardından...
    O Konuda haklısın ama futbol dışı işlerin girdiğini düşünüyorum

14. Default

Ersun Yanal bence buyuk bir takimi kaldiracak kapasitede bir hoca degil. Ulkede su an 2-3 tane oyle yerli hoca var bana gore.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

NTV'de Rıdvan Dilmen şu ara, F.Bahçe'yi yorumluyor...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antep:4 - Kayseri:3

Nigris hat-trick yapmış, diğer gol Uğur Yıldırm.. Kayseri'nin golleri, Cangele, Mehmet Topuz, Iglesias..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

süper maç olmuş..Gollerin tümü 2.yarıda gelmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İBB, Bursa'yı maçı 1-0 İBB üstünlüğü ile bitti.. Gol Eser..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS'de dağıttı bu akşam yahu 6-0 tekrarı birazdan kanal1 ve trt de.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

G.Antep'te nefesler kesildi!
    Turkcell Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında G.Antep'teki mücadele nefesleri kesti. Tam 7 golün atıldığı maçta Gaziantepspor, Kayserispor 4-3 mağlup etti.İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede ikinci yarıda goller yağmur gibi geldi.

Gaziantepspor'un 3 haftalık mağlubiyet serisine son verdiği maçta kırmızı-siyahlıların golleri 58,72 ve 82. dakika De Nigris ile 90. dakikada Uğur Yıldırım'dan geldi. Kayserispor'un golleri ise 55. dakikada Cangele, 63. dakikada Mehmet Topuz ve 78. dakikada Arjantinli oyuncusu Iglesias'tan geldi.

Bu sonuçla G.Antepspor üç haftalık mağlubiyet serisine son verip puanını 6'ya yükseltirken, Kayserispor'da 8 puanda kaldı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.

Nesil
    2006

Antep-Kayseri maçında, ilk yarısı golsüz biten ve ikinci yarıda toplam yedi gol ilk kez görüyorum. Sıkı bir maç olmuşa benziyor. Kayseri'yi bu maçta favori görüyordum. Antep önemli bir üç puan aldı.

Nesil
    2003

Kafe futbol konusunu sabit basliklarin sayizini azaltma amacli sabitlikten kaldiriyorum. Bu konuya mesaj yazdikca zaten ilk sayfada kalacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Arkadaşlar İyi Günler;

Bugün oynanacak İBB - Manisaspor maçında Manisaspor' un kazanma ihtimali çok yüksek. İBB, Diski mağlubiyeti sonunda sıkıntılı günler yaşıyor. Oyuncular küstürülmüş durumda. Bu takımı buraya çıkartan oyuncuların suratına bakılmıyormuş. Ve kendi gözümle gördüğüm olay Arif Erdem topçulara çok kötü davranıyor. Böyle disiplin olmaz. Bu maçta Belediye kaybedecektir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Arkadaşlar İyi Günler;

Bugün oynanacak İBB - Manisaspor maçında Manisaspor' un kazanma ihtimali çok yüksek. İBB, Diski mağlubiyeti sonunda sıkıntılı günler yaşıyor. Oyuncular küstürülmüş durumda. Bu takımı buraya çıkartan oyuncuların suratına bakılmıyormuş. Ve kendi gözümle gördüğüm olay Arif Erdem topçulara çok kötü davranıyor. Böyle disiplin olmaz. Bu maçta Belediye kaybedecektir.

Belediye Diski maglubiyetinden sonra bence hırslı oynayacaktır köy takımına yenilmenin acısını Manisadan alacaktırr....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Belediyespor bu maci kazana bilir. tijkuzu süper oynarsa

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri