yakışmış beşiktaşa artık çarşı ağlamaz bu saatten sonra erkek adam renkli takım tutmaz diye![]()
umarım bu cvp yeterlidir aygün.Bunun yanı sıra armamızda büyük bir onurla taşıdığımız AY YILDIZ’lı Bayrağımızın, asil rengi olan KIRMIZI da ana renklerimiz içinde bulunmaktadır.
Evet ters..! Eskiden kırmızıyada karsıydık hatırlatırım..
siyah ve beyaz renk değilse nedir biri bana açıklarmı lütfen.. mantıklı olsun ama
Siyah ve Beyaz renk değildir renksizliktir.En azından bilimsel olark öyle kabul ediliyor.
Siyah;ışık olmamasının algısı
Beyaz ise ışığın tüm dalga biçimlerinin aynı anda olmasıdır.
Bilimsel olarak ikisi de renk değildir.Siyah-Beyaz televizyonlara da renskiz televizyon derler mesela
Zaten ortaokulda resim öğretmenimizde söylemişte bize bu ikisinin renk olmadığını![]()
peki bayrağımızın renkleri neler??
edit... Buyrun Beyaz renk mi değil mi..
Beyaz, görülebilir dalga boylarındaki tüm renkleri kapsayan akromatik bir renktir. Beyaz ışık, kırmızı, yeşil ve mavi ışıkların karıştırılması ile oluşturulabilir. Eskiden, beyazın ışığın doğal rengi olduğu kabul edilirdi, ancak Newton, tam tersine beyazın tüm renklerin birleşimi olduğunu ispatladı
Konu nereden nereye geldi yav.Bence kapansın artık bu konu.Konu ile ilgili gerekli açıklamada yapıldı yönetim tarafaından.
So what?
Saike
Çarşı Turuncuya da Karşı!!!
Turuncu forma çok ilginç olacak kaleci forması olarak görmüştükde
Yönetim gerekli açıklamayı yapmış, 27'sinde yeni formalar tanıtıldığında o formalar hakkında görüşlerimizi paylaşırız.
"YÜCE ATATÜRK"