Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 115 sonuç

Konu: Limonata gibi (Nantes Kariyeri)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Nantes FC ' nin Yeni Sezondaki Kadrosu:

Fransa Ligi 1. Hafta

Fransa Ligi 2. Hafta

Fransa Ligi 3. Hafta

Fransa Ligi 4. Hafta

Fransa Ligi 5. Hafta

Fransa Ligi 6. Hafta

Fransa Ligi 7. Hafta

League Cup 2nd Round

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal be Lyon'u kendi sahasında yenmişsin.Tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Fransa Ligi 8. Hafta

Fransa Ligi 9. Hafta

Fransa Ligi 10. Hafta

Fransa Ligi 11. Hafta

Fransa Lig Kupası 3rd Round

Fransa Ligi 12. Hafta

Fransa Ligi 13. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bravo iyi gidiyorsun.Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Fransa Ligi 14. Hafta

Fransa Ligi 15. Hafta

Fransa Ligi 16.Hafta

Fransa Ligi 17.Hafta

Fransa Ligi 18.Hafta
    Fransa Lig Kupası Quarter Final

Fransa Ligi 19.Hafta

Fransa Kupası 9th Round

Fransa Ligi 20.Hafta

Fransa Ligi 21.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skorlar güzel bravo...Canım limonata çekti şimci..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

e hani puan durumu

super gidiyosun tebrikler ilk maclarda sedan ve loriente kaybetmeseydi daha guzl olurdu o 6 puan cok isine yarayacaktı

nese artık
    sampiyonluk olmasa bile sampiyonlar ligine katılmanı bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Puan Durumunu koyacağım. Merak etmeyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ya kariyer iyi hos da birasda ropotaj yazı falan olsa yani biraz renklendirsen daha eglenceli olabilir diye dusunuorum.sadece mac sonucları biras kuru kalmıs bence..

Thumbs up

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    ya kariyer iyi hos da birasda ropotaj yazı falan olsa yani biraz renklendirsen daha eglenceli olabilir diye dusunuorum.sadece mac sonucları biras kuru kalmıs bence..
    bende katılıyorum.Biraz daha ilgi çekici şeyler koyulmalı bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

baya iyi gidiyosunnn

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İyi gidiyorsun,birde lig tablosunu koysan?Merak ettikte
    Maçlar baya gollü geçiyor,hangi taktiği kullanıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Puan Tablosu:

Furkan Akıllıer Yarı Sezon Değerlendirmesi:
    Evet arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum.Sezonun ortasına kadar kazasız belasız gelmiş bulunmaktayız.İnşallah böyle devam eder....
    Öncelikle sene başında takımın başına geldiğimde başarısız olmaktan çok korkuyordum.Fakat korku çare değildi ve bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlamalıydık. Öncelikle takımdaki oyuncuları tanımam gerekiyordu ve bunun için çalışmaların ilk hazırlık maçlarında geçen yıl ki oynayan kadroyu oynattım ve açıkçası oyunları bana gelecek için umut vermedi ve ilk olarak Dennis Oliech i LİLLE klübüne sattık.Bunun dışında hazırlık kampının ilk bölümünde gözden düşen birçok oyuncumuz vardı.Ama onlara bir sezon daha şans tanıyacaktım.
    Kamp döneminde transfer çalışmalarına başkanımızın da desteğiyle çok hızlı başladık.İlk olarak Şiliyle Copa America da bulunan Humberto Suazo transferini bitirdik.Bu transferle bizzat ben ilgilendim.Sonra geleceğe yatırım için Doudin'i , Frederic Nimani yi ve Didier Digard' ı toplam 4 milyon ytl ye kadromuza kattık. Takımın ileri ucuna pivot santrafor gerekiyordu bunun içinde 4 milyona Steffen Iverseni aldık. Sadece 10 numara kalmıştı oraya da Hollanda U21 kadrosunda bulunan Celta Vigo lu De Ridder'i 14.25 milyon ytl ye transfer ettik.

Kadromuzu şekillendirmek için Avusturya kampında Galatasaray Anderlecht ve Young Boys la OBI Cup'a katıldık. Finalde Galatasaray'a kaybettik ama yeni transferler takıma ısınmıştı.

Lige başladığımızda Avrupa kupalarıydı hedefimiz. Hatta medya bizi çoktan lig 11. si yapmıştı bile ama Bugün görüyorsunuz ki şampiyonluğa oynayan bir takım yarattık.Bir şeyi daha söylemek istiyorum takımın en çok sıkıntılı bölgesi Ofansif Orta Saha idi.Bunun için devre arası transfer döneminde kadromuza Marek Sapara yı 4.3 milyona kattık o da şimdi takıma ısınmış gözüküyor.Toplantımı bitirmeden önce burdan bütün Nantes taraftarların kendilerini şampiyonluk kutlamalrına hazırlamalarını istiyorum inanın şampiyonluk uzak değil......

İYİ AKŞAMLAR ...................

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fransada Bütün Kupalardan elenen ve artıkm lige odaklanan ve Lyon la arasında 7 puan fark bulunan Nantes, Rennes deplasmanında:

Evet bu maçta puan farkını azaltmak adına çıkmıştık ama beraberliği zor kurtardık olsun önümüzdeki maçlara bakacağız. Farkın 9 puan olması kimseyi korkutmasın elimizden geleni yapıp ligi en iyi yerde bitireceğiz.....

Nantes
    hala galibiyet arıyor...

Sipiker:Maç hakkında yorumlarınız ne hocam? Puan farkı artıyor arkdan Le Mans da yaklaştı...
    Ben:Gerçekten çok kötü günler geçiriyoruz ama taaraftardan tek isteğim desteklerini esirgemesinler elimizden geleni yapacağız...

Nantes stres attı..

Çok güzel oynadığımız bir maçtı Iversenin maçı oldu diyebiliriz. Moralimiz terine geldi diyebiliriz.

Güzel gidiyorsun,başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Fransa Ligue 1

Maçın başında geri düşünce moralimiz sıfırlandı sonradan da skor değişmedi ve şampiyonluk umutlarının artık yavaş yavaş bittiği karşılaşma oldu bu maçFransa Ligue 1

Güçlü rakibimiz karşısında zorlanmadan kazanıyorduk aslında bir işe yaramıyor gibi gözüksede en azından ikinciliğimizin devam ettiği karşılaşma oldu Iversen de golünü attıFransa Ligue 1

Keserü ve Iversen ile öne geçtik baştan sona üstün götürdüğümüz maçı kazanmasını bildik biraz moral depolamış oldukFransa Ligue 1

Maça kötü başladık ilk maçtaki belalım Kallon takımını öne geçirdi.Ancak bu sezon çok fazla verim alamadığım iki oyuncum Diallo ve Rossinin harikulade performansı ile kazandıkFransa Ligue 1

Iversenini sakatlığında forma şansı bulan Pieroni ile öne geçtik ve Suazo her maç yaptığını yaptı ve maçı kazandık.Fransa Ligue 1

Iversen kısa sakatlığından dönünce futbolu özlemiş hemen golünü attı sonra Suazo formda olduğuunu gösterdi bi ara tedirgin olduk ama dedim ya Suazo formda

NANTES
    IN GENÇ MENAJERİ Furkan Akıllıer Mauro Cetto , Iversen ve Suazo dan memnun....
    Geçen akşam Çırağan Otelinde düzenlenen geceye eşi Fransız yıldız Monica Belluci ile birlikte katılan Furkan Akıllıer basın mensuplarının sorularına kısa ve net cevaplar verdi.Bir muhabir arkadaşımızın sorduğu Takımınızda bu sezon en çok güvendiğiniz isimler kim? sorusuna ise şöyle cevap verdi:
    --''Takımda performansından memnun olmadığım bir oyuncum yok ama tabiki takımda en çok güvendiğim isimleri sayabilirim.Mesela defansta Cetto ve forvette de Iversen ve Suazo adeta can simidim durumunda'' dedi.

İŞTE AKILLIER'İN CAN SİMİTLERİ
    Steffen Iversen

Sezona yedek başlamasına rağmen Cladio Keserü'den formayı kaptı şimdilik onun için söylenebilecek tek şey var oda maç başına gol ortalamasının 1 in üstünde olması....

Humberto Suazo

Sezona iyi başladı ancak devamını getiremedi sonra devre arasından sonra tekrar coşunca ortaya bu sonuç çıktı.

Mauro Cetto

Defansta sene başından beri güven verdi ve sene basşından beri sakatlanmadı da. Bu özellikleri onu takımın değişmezi yapmak için fazla bile..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

devamı gelecek dimi kardeş
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

evet bekliyoruz.....

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Ligin bitimine 7 hafta fln kaldi o maclarida koyacagim ama yarin sabah arti yeni sezona bomba gibi geliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tamam...bombaları bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Auxerre - Nantes

İki kere öne geçtiğimiz bir maçtı fakat skor istediğimiz gibi gitmedi.Artık Lyon şampiyonluğu garantilemiş gibiydi 2.lik için ise büyük çekişme vardı.

Nantes - Marseille

3 kontratakla ilk ayarıda 3-0 geriye düştük.İkinci yarının başında golü bulup umutlandık ama başka gol olmadı.

Valenciennes - Marseille

Lig düşmeyi garantilemiş rakibimde 2 puan bırakmamıza vesile olan kendi oyuncumuz Bratuydu.Gerçekten üzücü bir olay
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Nantes - Sochaux

Yaşanan bir karambolde öne geçtik. Çok rahat gidiyordu maç Iversen 2-0 yaptı.Ama işte Sochaux da yapacağını yaptı ve 2 kontradan gol yedik.

Bordeaux - Nantes

Kendimize göre güçlü bir ekiple oynuyorduk.Cavenaghi ve Iversen skoru belirliyordu.Lyon farkı epey açmıştı...ama Şampiyonlar Ligini bari kaçırmamalıydık.

St.Etienne - Nantes

Her zaman olduğu gibi Claudio Keserü ile öne geçtik iyi de oynuyorduk. Rakibimizin tek oynuyan adamı Heinz uzaktan füzeledi bizim kaleyi adeta.Daha galibiyet alamadık ama ne olacak bunun sonu bilinmez.

Nantes - Lyon

Sezonun son maçıydı. PSG ile aramda bir puan vardı yani ben yenilsem Psg berabere kalsa PSG ikinci oluyordu. Maçta kötü oynadık ve yine kaybettik ama diğer maçta Toulouse Parisi rahat geçiyordu ve Lig sonunda bu tablo oluşuyordu.............

Bu da takımımın yıl sonu karnesi:

Sezon Karması:

Foreign Player Of The Year:

Manager Of The Season:

Asist Krallığı:

Yılın Oyuncusu:

Gol Krallığı:

Yeni Sezon Hazırlıkları Transfer Borsası vs Çok Yakındaa

takipciniz
    bekliyoruz yeni sezonu
    biraz mexico dan star al yaw cok ise yarar andreas guardado
    araujo

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Nantes"in Başarılı Teknik Adamı Yol Ayrımında
    Geçen yılı 2.sırada tamamlayarak büyük bir başarı elde eden Nantes takımının Teknik adamı klübün verdiği transfer bütçesi karşısında şok oldu(9.25 milyon) ve klübün bu parayı yükseltmemesi durumunda artık kendine yeni klüp bulacağını söyleyen Akıllıer in peşinde birçok klübün olduğu da sızan bilgiler arasında....

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bakalım nolcak??heycanlı kariyer gerçekten...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Beraberlikler yaramamış yoksa şampiyondun yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Beraberlikler yaramamış yoksa şampiyondun yaw
    Seneye acısını çok fena çıkaracağım merak etmeyin..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CEDRİC KONAN Nantes' da

Nantes menajeri Free takılıyor....

Furkan Akıllıer transfer bütçesi olmaması nedeniyle free yıldızlara gözünü dikti. Lecce de başarılı performans sergileyen Cedric Konan'ı kadrosuna kattı.

Nicolas Diezue Nantes ile imzaladı.

Toulouse takımının ön liberosunu free olarak renklerimize bağlamış bulunmaktayız.Klübümüze hayırlı uğurlu olsun..

Kir Ali Nantes' da

Fabien Barthez' in emekli olmasından sonra kaleye takviye olarak Kiraly yi seçen Akıllıer Kiraly nin adeta bir tecrübe abidesi olduğunu söyledi..

Devamini Beklİyoruz

Nesil
    2006

UMARIM BASARILI OLURSUN

www.benevleniyom.com

edit: arkadaş kendi kariyerinin reklamını yaprığı için uyarı almıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

arkadaslar devamini yazaacagim ama yorum bekliyordum yarin yazarim herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bekliyoruz son maçlar kötü olmuş ya

Son maçlar kötü olmuş. Başarılar..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon