Resimleri görünür biçimde eklersen daha eğlenceli olur. Başarılar!
Resimleri görünür biçimde eklersen daha eğlenceli olur. Başarılar!
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
[teşekkurler.bundan sonra resimleri oyle eklerim.]
![]()
![]()
Fanatik,Fotomaç ve Karedeniz Gazetesine verilen demeçte Ali Yüksel'in defans oyuncusu için Mustafa Afşar'a teklif götürüldüğü yazıldı.Ancak teklifi az bulan Aydınspor takımının fiyatı yukseltmesi üzerine sıkı pazarlığa girildiği öğrenildi.
Mustafa Afşar ile tum pazarlıklar yapıldı.Şimdi iş Aydınspor Kulubu ile bonservis bedelinde anlaşmaya kaldı.A.Sebatspor takımının Mustafa Afşar'ın bonservis bedeli için 14 000 YTL vermeye hazır olduğu bildirildi.Ali Yüksel'in medyaya duyurdugu başka bir haber ise "Alternatif Mustafa" haberiydi.Eğer Mustafa Afşar için kulupler anlaşamazsa A.Sebatspor takımı Mustafa Senel ile Sözleşme imzalayacak.
![]()
mustafa senel i bilmem ama mustafa afsar muthiş bi defans.kendimden biliyorum ama daha cok sol bek oynar.
Başarılar Dilerim.
sezon bi baslasa daha da heycanli olcak
başarılar dilerim
saolun arkadaşlar.sezon başlıyacak inşallah.şimdi son 2 transfer yaptım onlar hakkında bilgiler veriyim.
A.Sebatspor transfer çalışmalarında 2 bombayı ardı ardına patlattı.[ulan bu bomba değil fos sesi bile cıkarmaz be.napacak gazetecilik abarmatsazsan olmaz tabi]İlk transferi Mustafa Afşar oldu.Mustafa için Aydınspor kulubune 18 K YTL miktarında bi para ödendi. [Hani sıkı pazarlığa girip 14 K önermiştiniz.noooldU?Gene Aydınspor'un sözune geldiniz].Eski Sebatspor santraforlarından Orhan Kaynak oyuncunun takıma cok olumlu etkide olacagını ve transferin taraftarları heyecanlandırdıgını söyledi.
Bir diğer haber ise Kasımpaşadan geldi.Akçaabat Sebatspor Kasımpaşaspor Kulubunden Özgür Öcal adlı oyuncunun transferini 2K YTL karşılığında tamamladı.Gene Orhan Kaynak bu oyuncu için sabırsızlandığına belirtti[lan bu Orhan da kimmiş?önceden takımda oynadı diye kendi ağa babası sandı herhalde]
Bu haberden sonrada Ali Yuksel transfer döneminin A.Sebatspor için bittiğini açıkladı.Böylece takıma gelenlerin sayısı 6 ya cıkarken transfer için toplam 22 000 YTL harcandı.
Evet sevgili seyirciler...Elimize gelen son bilgilerden dolayı yayınımızı kesmiş durumdayız.Şuanda A.sebatspor takımı teknik direktoru Ali Yuksel yanımda ve ona bir kaç soru yönelteceğiz.
Muhabir:Sayın Yuksel Kasımpaşaspordan Özgür adlı oyuncuyu transfer ederken araya R.Tayyip Erdogan'ı sokmuşsunuz.Doğru mu bunlar?
Ben:Aaaaa!!! Bunlar Yaş iftira Tuncay'ım..Bunlara kanmamak lazım.
Muhabir:Olur mu efendim.Elimde ss var buna ne diyeceksiniz?
Ben:Gosterde inanalım lan.
Muhabir:Buyurun
Ben:Haaa bumu bu fotomontaj kara yiğenim.Bizim yeni gelen oyuncu yaptı.
Muhabir:Ama...
Ben:[sözünü kesip kulagına fısıldayarak]Al yeğenim şu 10 000 YTL yi çoluğunun çoçuğunun sadakası olsun.
Muhabir:[aynı ses tonuyla]İstemem Ulan sen görev başındaki memura rüşvet mi teklif ediyosun??........................................ .......Yan cebime koy.
Muhabir:Evet evet şimdi hatırladım bunlar fotomontajdı.Fazla takılmamak lazım.Hadi İyi akşamlar sevgili seyirciler.
![]()
daha neler olacak gormek istiyorum dogrusu.çok guzel ve komik geçiyo senin kariyer
özelliklede fm de şike yapan ilk insansın.Yani O Haberi allayıp pulladın şike olarak yayınladın ya helal olsun ama cok komikti yaw.
![]()
yani Tayyip ile ilişkilerimiz iyidir.İyi aile dostumuzdur.Eğer işin düşerse senin içinde bi oyuncu hallederiz yani
Neyse sonunda hazırlık maclarımızıda bitirdik.Cok olumlu sonuclar aldıgımızı düşünüyorum. Ne dersin baş antrenörum?
---Şey evet haklısınız yani.Ne demişdiniz?
---Ulan bide baş antrenör olacaksın neyse sen işine bak
Sakaryaspor ile cok kaliteli bir macımız oldu.Oyundan cok memnunum.Özelliklede KAleyi bulan iki şutumuzda gol olmuştur
Bu maçımızda da Gaziantepspor'u ağırladık.Çekişmeli bir mucadele oldu.İkinci yarıdaki yedek defans oyuncularımız de Nigris i tutamadıklarında iki gol yedik.Gene kaleyi tutturduğumuz 1 şut gol oldu
Muglaspor'a sahayı adeta dar ettik.Muthiş oynayan Temur maçı bize kazandırdı.Sevindiren Başka birşey ise kaleyi bulan 5 şutun 4 unun gol olmasıydı
Boluspor'uda Halt ettik.Hatta onlar giderken Bolu Beyi'ne selam bile söyledik.Ama maçda tam 3 kırmızı kart 2 de sakatlık vardı.oyuncularımız cok hırslıydı.Resmen bizim adamlar dövdüler.Bu maçta sevindiğim noktayı anlamışsınızdır herhalde
.Kaleyi tutan 4 şut da gol olmuş
.Ballımıyım ne
Bu maçta ta ben utandım ama Kırsehirsporlular daha utanmadı.5-1 yendık.Bu maçta beniz üzdüren şeyi anlamışsınızdır herhalde.Kalemizi bulan 1 şutda gol oldu
İşte kamp değerlendirmemiz.İşte hazırlık maclarında aldıgımız sonuçlar
![]()
Cok komık gecıyor konusmalarhazırlık kampı genelde ıyı gecmıs tebrıkler basarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tebrikler....Çok fazla ayrıntıya girme istersen...
Basarilar Dilerim
[sağolun arkadaşlar.biraz geçiktim ama lige başlayabildim sonunda]
Valla ne deyim ligdeki ilk maçım cok zorlu geçti.1-0 dan 2-1 e getirdim.2-2 oldu zorla 3-2 ye çevirdim.Ama cok heyecanlı bir maçtı.
Bolca gol pozisyonu olmasına rağmen kısır bi maçtı.1-0 olsun bizim olsun dedik son dakikalarda attık yendi.İstanbulspor yatsın kalksın kalecisinin Volkan Babacan olduguna şükretsin
bu iki lig macından sonra 6 puanla 3.sıraya yerleştim.Lige çok iyi başladığımı düşünüyorum.
Beni hayal kırıklığına uğratan ise Fortis Turkiye kupasında ilk turda elenmemdi.Daha fazla ilerlemek isterdim ama bireysel hatalardan uzatmalarda kaybettik maçı.
Olsun senın ıcın onemlı olan lıg onada cok ıyı baslamıssın tebrıkler basarılar
Gene güzel gidiyorsun.Lige galibiyetle başlaman güzel olmuş.
ligdeki üçüncü macımda cok guzel geçti.3 de 3 yaptım.ordusporun puan kaybetmesiylede liderlik koltuguna oturdum.Ancak cicim ayları çabuk geçdi.
sonra Orduspor la karşılaştım.inanılmaz derecede kötü bir maç geçirdim.4-1 yenildim.Takımım çabuk toparlanır diye umuyordum.
sonrada İzmire altay ile maç yapmaya gittik.Hava cok sıcakdı oyuncularım performansı düştü o yuzden zorda olsa 1-0 yenildik
sonrada evimize oftaşlıları davet ettik.sağolsun kırmadılar cıkdılar sahamıza.Oyunculardan berbat bi performans gördum.Bize kitlediler 2 tane golu.
sonuç olarak ilk 3 maç galibiyet son 3 maç mağlubiyet aldık.Takımın cicim ayları cabucak bitti.İşte puan durumuna aşagıdan bakabilirsiniz.fena çuvalladık.
işte buda genel fiksturum oynadıgım tum maçlar ve gelecekteki 1-2 maçım.
![]()
valla kasparov cok kotu olmuş yav.lige iyi başlamışsın ama devamını getirememişsin.umarım serini tekrar yakalarsın.
Takım çabuk toparlanmalı yoksa baskın gerçekleşmeyecek gibi![]()
merak etme baskın ya öyle ya böyle gerçekleşir.oyuncularımda laz inadı var
Uçan kuşlar martılar......
Sunucu:Lan yeter artık geçin şu uçan kuşlar şarkısınıda programa geçelim
Yönetmen:Girdik lan yayına çaktırma.
Sunucu:Evet sevgili seyirciler..buda D Sporun Uçan kuşu.Sporla ilgili uçan kuşlar bunlar.magazin sanmayın haa
Reyting Sorumlusu:Napıyosun lan..Magazin değil dedin reyting taban yaptı.
Sunucu:Şaka sevgili seyirciler bu bi magazin
Reyring Sorumlusu:Tamam yükseldi programa devam et.
Sunucu:Evet sevgili seyirciler.Akçaabat dan buraya bi kuş uçdu.Hemen yakalayıp pişirdik hehe.Çok guzel tadı var.
Sunucu:Neyse konuya gelelim.Akçaabat'tan bize ulaşan bi haberi size direk yayınlayalım.
Orduspor Maçından Sonra Ali Yüksel'in Soyunma Odasındaki Konuşmaları
Ali Yuksel:Nördünüz lan?? 4 gol yenir mi?
Mustafa A:Ama hocam!
Ali Yüksel:Kes lan Ruffles reklamına döndurdun soyunma odasını
Özgür Ç:Hocam valla Saffet cok iyi oynuyo napalım
Ali Yüksel:Ne iyisi evladım.Babam yasındaki adamı tutamadınız
Mustafa A:Ama Hocam
Ali Yüksel:Olum reklam yapma burdaa.
Serkan G:Hocam attığım golu hiç görmüyosun ama
Ali Yüksel:Lan kaçırdığın golleri atsaydın aldığın primle tum trabzon doyardı
Serkan G:Şey ıııh bişey söyleyim mi?
Ali YükselSöyle yavrucum
Serkan G:Zaten benim paramla tum Trabzon doyuyo ki.ehuehehe
Ali Yüksel:İyi o zaman sana 1 hafta maaş cezası.ehuehehe
Mustafa A:Ama hocam!
Serkan G:Mustafa sana noldu olm?Ceza bana geldi
Temur A:Arkadaşımıza yapılan bu haksız ceza...bırrrrrrrrrrr
Ali Yüksel:Noldu lan şamatacı Temur.Sözunu tamamlayamadın.
Temur A:Coca Cola gerçektende bır latıyomuş hocam.
Ali Yüksel:Hadi lan salak hiç öyle bırrrrrr.Valla bırlattı.Olum Mehmet noldu hiç takmıyosun bizi.Birde Tolga son golu yerken neden telefonla konusuyodun.
Tolga Z:Yok hocam o sırada ben değil Özgür [DC oyuncusudur] konuşuyodu.Ben o sırada kalenin önundeki uzamış otları çapalıyodum.
Ali Yüksel:Kesin lan şamatayı bııırrrrr.birde bundan sonrada Cola Turka getirin.Konuşma bitmiştir.
hehehe com komik bi konuşma olmuş.uçan kuş resmini görunce bi an magazin kariyerine mi başladı bu kasparov diyecektim nerdeyse
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özellikle reyting ve bırrrr kısmı cok guzel olmuş![]()
guzel konusmalar walla
![]()
Süpersin kanimca. konusmalar cok güzel
Konusmalar cok guzel lıgde ıse basarılar ınsallah toparlanırsın
öncelikle kariyerimde yanımda oldugunuz için sizlere ayrıca teşekkur etmek istiyorum.ayrıca kariyerimin sizi sıkmaması içinde bazen mizahi şeyler yapmaya çalısıyorum.bu arada bugun fm oynamaya fırsat olmadı.[sabahtan beri turnstyle v1.1 skini arıyodum da].inşallah kariyerime yarın devam etcem.[mesajda bugun gonderildi yazısına bakmayın saat 12 yi 8 geçiyo
]
Çok eğlenceli bir kariyerin var umarım ligdede galibiyet serisine başlarsın.
lıgde bıran once toparlanmanı dılerım.bende bır akcaabatlı olarak...basarılar
başlık ve hikaye süpper
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
[saolun arkadaşlar dun modemde sorunlar oluştuğundan internete giremedim.o yuzden maçlarımı birazdan vereceğim.Şuanda Maçları oynuyorum]
Ben:Lan bebeler açın şu Kanal D yi goca gafalar başlıyacak
Ben = >
Muhabir = >
Basında Belediyespor Maçı
Ben:Veeey.Ne diyosun bacım Turkce konuşsana
Muhabir:Ne yabancısı canım iyi bak
Ben:Bakıyomda bişey anlamıyom.
Muhabir:Lan salak ss yi eksik almışsın
Ben:Haaa o zaman doğrudur.Sorunuzu tekrarlasanıza
Muhabir:Maçtan önce nasıl bir hava var oyuncularınız üzerinde
Ben:Valla biz güneşli bi hava bekliyoduk ama karla karışık yağmurlu oldu
Muhabir:Ne diyosunuz???
Ben:Asıl sen ne diyosun bacım hava nasıl olsun gördüğün gibi.Neyse beni fazla tutma maça cıkacam.
Muhabir:[Tövbe Tövbe çattık yaw]Neyse sizin maçtan beklentileriniz nelerdir?
Ben:1 ev 1 de araba bekliyom.Lan ne biçim sorular soruyosunuz
Muhabir:Allah Allah bebeye bak ya konuştuk kendini bişey sandı.
Ben:Lan beni elalemle şettirtmeyin.Neyse maça çıkıyom
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben:Lan Şemsettin şı koca kafaların numarası kaç lan beni program yapmışlar iyi mi?.
Cok guzel konusmalar Muhabir:Maçtan önce nasıl bir hava var oyuncularınız üzerinde
Ben:Valla biz güneşli bi hava bekliyoduk ama karla karışık yağmurlu oldu
burası cok guzel
1 ev 1 de araba bekliom.super yaa