BENCE TURKİYEDE 1 TANE YABANCİ SİNİRLAMASİ OLMALI!
eger yabanci fazla olmassa Turk genc oyuncular daha cok forma sansi bulur daha hizli gelisirler..
eger senin dediin gibi 11 tane oyuncu olsaydi ne Nihatimiz ne Nurimiz ne Emremiz olurdu...
BENCE TURKİYEDE 1 TANE YABANCİ SİNİRLAMASİ OLMALI!
eger yabanci fazla olmassa Turk genc oyuncular daha cok forma sansi bulur daha hizli gelisirler..
eger senin dediin gibi 11 tane oyuncu olsaydi ne Nihatimiz ne Nurimiz ne Emremiz olurdu...
Hile olunca hep yeniosun alıosun dünya karmasını her maç aynı goller takım çok rahat kazanıo amöa olmayınca yeni taktikler üretip yeni stratejiler uygulayabiliosun bence hilesiz daha güzelllll
aslında ditörü açıp türkiye ligini alıp yabancı sınırı olmayan başka bir lige kopyalayıp diğer ayarları yapıp tekrar oyun açılınca yabancı sınırı kalkar ortadan da kim uğraşacak. hem sınırlı daha iyi. yoksa altyapı ne işe yarayacak
yabancıların yerlileşmesini bekliceksin.şöyle ki:süre 5 yıl.ben 2008 deyken mondi türk oldu mesela..(mondi benden önce gs de 2 sene oynadı ya)
niye hiç tüm takımı türk oyunculardan kurmayı denemiyorsunuz?ben öyle yaptım bi oyunda ve çok başarılı olmuştum.
Abİ Hep TÜrk Olunca Kalİtesİz Oluo Avrupa Ya Yetemİoruz Malesef![]()
bu genç çıkan türkleri toplayabilirsen çok kaliteli takım kurabilirsin.tabi sabır lazım bunun için en azından bi beş sezonunu vereceksin.ama başarıya ulaşınca değdiğini anlıyorsun.
avrupada yabancı oyuncularla başarılı olmak istiyosanOriginally Posted by meric
yabancı kulübün başına geç sende
önemli olan bileğinin hakkıyla hilesiz başarıdır...
yok yani 6 yabancı ideal ben de türk takımlarıyla oynuorum yoksa..benim demek istediğim sırf türk oyuncularla olmaz.Originally Posted by ridvanu
![]()
tabi canım orası öle