20 Haziran saat 12:30 sularında İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Takımı T.D.'ü Abdullah Avcı istifasını vererek herkesi şaşkına çevirmiş,tüm haberlerde son dakika gelişmesi ile bu sürpriz istifa haberi verilmişti.

Avcı futbola olan ilgisinden yaşlı ve hasta annesi ile ilgilenemediğini ve bu yüzden de istifa edip,bir süre futbola ara verdiğini belirtmişti.İstanbul Büyükşehir Belediyespor Takımı Başkanı Göksel Gümüşdağ ne yapacağını şaşırmış ve umutsuz bir bekleyiş içerisindeydi.

İşte tam o anda . . .

Tık.Tık.Tık

Başkan:Buyrun,kimi aramıştınız?

Ben:Merhaba Başkanım,ben İtalya'da futbol üzerine eğitim almış,her ne kadar tecrübesiz olsamda T.D'lük Okulunu kılpayı 2.bitirmiş yeni bir T.D'üm.Takımınıza başvuru yapmak için gelmiştim..

Başkan:Şimdi kardeş biz başvurunu alır seni bekletiriz.Ancak takımın başına geçme oranın %10 civarı.Takımızı bu sene Süper Lig'de görmek istiyoruz.Bu yüzden daha deneyimli hocalar arıyoruz.Ancak sen gözü pek birine benziyorsun.Sen yedekte bekle.Eğer bi aksilik çıkarsa takımın başına geçersin.

Ben:Peki Başkanım,Herşey İstanbul Büyükşehir Belediyespor için..

Başkan:Tamam yağcılığa gerek yok dışarıya alalım seni

Gözüm sürekli haberlerde,gazetelerde yani kısacası tüm medya organlarındaydı.Bu takımın başına geçip,zoru başarmak süper ligi bu takımla kazanmak istiyordum..

5 Gün Sonra .

Bir anda kendimi İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımına imza atarken bulmuştum.Hiçbir hoca bu takımı istememiş takım bana kalmıştı.1 yıllık sözleşme imzaladım.Transfer bütçesi 400 K YTL civarı olacak,eğer ligi ilk 6'da bitirirsem sözleşmem uzayacaktı..

Hemen İdman Sahasına Gittim.Bir de kimi göreyim yılların tecrübesi Arif Erdem olmuş sana Baş Antrenör..

Arif:Oo merhaba hocam hoşgeldiniz nasılsınız?

Ben:Sağol Arifim,şu tanışma faslını geçelim.Zaten futbolculuk dönemimizde birbirimizi tanıyorduk.Şimdi Arif takımı bana bir tanıt önce

Arif:Buyrun hocam tabi tabi..

Takımla tanıştıktan sonra Arif bana bu sene Paf takıma yükselen gençleri tanıttı.

Arif:Hocam bunlarda bu sene Paf'a yükselen gençler,aralarında ecnebi bir çocuk var .Kendisi bizim stadın hemen yanındaki Bayrampaşa Mapusu kaçkınıdır.

Ben: (Mırıldanarak)Arif kes şamatayı.

Ben:Evet gençler.Benim için önemli olan mücadele,hırs,çalışkanlık ve istikrardır.Aranızda herhangi biri eğer As Takımda oynayacak kadar hırslı,çalışkan,istikrarlı ve mücadeleci olursa onu takıma katarım.Şimdi sizden isteğim bu sene 20 Yaş Altı Kupasını kazanacaksınız.Sigara içiyomuşunuz içirtmem!Doping alıyomuşunuz aldırtmam!Tesiste kaytarıyomuşunuz kaytartmamamımak ne diyom ben ya her neyse tembelliği falan sevmem işte!

Daha sonra Başkanla görüşerek transfer listesi oluşurduk.İstediğimiz tüm futbolcuları aldık,sattık.

İstanbul B.B Spor Kimleri Aldı?

Takıma katılan bomba oyuncu kim?

Hazırlık maçları nasıldı?

Lig A'nın ilk maçları nasıldı?

Hepsi Akşama Teletop'da

Değil Turksportal'da