Biletix:02165419676 ara sor istersen
Biletix:02165419676 ara sor istersen
Bilet satışları 40000 geçmiş... Lincoln ilk kez sahada... Bu maç gzl olcak...
Evet Burak gzl bir maç olcak izleyebilirsen kaçırma...
Dün tv de duydum bende Atatürk Olimpiyat Stadında oynancak maçın bilet satışları 40000 i geçti diye...
Arıyorum, arıyorum bulamıyorum.. Her yerde Lig TV var yahu..
evet her yer lig tv buldum bi tane ben darısı senin başına
![]()
Bende buldum nihayet ama çok uzak yahu.. Yakınlarda da bulacağım, yılmak yok..![]()
Aslında halamlar oturyo Başakşehir de stada çok yakınlar... Gideblirdim bu maça ama hem gidicek kimse yok hemde o trafik çekilmez... Maç 22:00bitse anca 01.00de evde olurum... O denli kötü bir trafik vardı en son oralarda...
bilet fiyatları ucuz mu ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
evet 10 milyon kale arkası
maçı izleyen varmı???
I'm back...
Bu maçı radyo vermiyor mu?Maçı veren cafe bulamadım ya.
http://www.maraton.com.tr/canli/index.php?match_id=303
Ben burdan takip ediyorum, ayrıca radyospor veriyormuş galiba..
Ayrıca maratonda her 5 cümleden dördünde Lincoln ismi geçiyor.. Sanki Lincoln - İstanbulspor maçı..Bir oyuncuya bağlı oynamak çok yanlış, sakatlık veya ceza durumunda çok sıkıntıya düşeriz..
Serkan boş kaleye kaçırmış, Lincoln şov yapıyor diyor maçı izleme şansı bulan bir arkadaşım.. :=)
Dk. 42de kazanılan penaltıyı Lincoln direğe nişanladı..![]()
İlk yarı 0-0..
Çok sağol Burak.Senin sayende maçı dinliyorum.Lincoln nasıl kaçırdı penaltıyı ya.
Eyvallah..
Kesin atar diyordum bende ama, futbol bu..
Spiker sürekli Lincoln diyo.. Bu maçı da kaçırdık ya, d-smarta sevgiler..
Penaltıyı atamadı ama olsun o gönüllerin sultanı.
Lincoln kaçırmış penalıtıyı... Sağlık olsun...
G.Saraylı taraftarlar geçtiğimiz günlerde vefat eden Beşiktaş tribün liderlerinden "Optik" için siyah beyaz renklerde "Acınız, acımızdır. Başınız sağolsun" yazan bir pankart astılar...
Besıktasa jest yapıldı..............
Adam gibi forvet olsa bu mac fark olacak gercekten..........karan yok genclerle oynuyoruz...
Burda mac radyolu........
http://www.radyotvonline.com/play/?id=17
Serkan çok heyecanlı herhalde, 2 net pozisyon kaçırmış..
Lincoln gol atamadı ona üzüldüm ya.
iyi olacak bu takım iyi insallah....
evet maçı izleyen biri olarak yorumlarımı yapayım. bir kere forvetsiz oynadık neredeyse özgürcan baya kötüydü .lincoln müthiş paslar attı ama o da son vuruşlarda kötüydü .defans iyiydi .serkan cok gol kacırdı ama cok hırslı ve süratli. barış sağ bek oynadı hücuma da katıldı. takım zaman zaman müthiş pres yaptı ama bir forvetin şart olduğu açıkça belli oldu
arkadaslar maçı bende izledim ve size şunu diyorumki bu sene çok farklı bir GS izliyeceksiniz..sürekli koşan,pres yapan rakibi bunaltan bi GS vardı bgn...özellikle lincoln ..müthiş paslar dagıtmakla yeterli kalmadı ve geriye gelip top kaptı ileriye gidip kaleciye pres yaptı..tek kelimeyle süper bi futbol sergiledi...serkan çalık gecenin şanssız ismiydi...savunma yerli yerindeydi..
taktik anlamda ayhan ve linderoth çift ön libero oynadı..serkan çalık ilk yarıda sag açık - forvet oynadı ..ikinci yarı ardanın çkmasıyla sol kanada da gitti..lincoln serbest oynadı ama çok mücadele edip toplar kazandı müthiş ara pasları yaptı..gole giden topu elle kesilince penaltı oldu ama şansızlk işte top direkten döndü...zaman zaman 4-4-1-1 ,zaman zaman 4-2-3-1 ilerde tek santrafor ve onun yanında gezen forvet serkan çalık oynuyo
bekleyin geliyoruz !!!!!!![]()
eveeet söz sırası bende... maça giden bir insan olarak uzun uzun yorumlarda bulunacağım. ama birazdankafamda toplamam lazım ne yazacağımı çünkü.
evet... geldi aklıma bişeyler karalayayım. arkadaşlar bi kere şunu sölemek istiyorum. ben maçın sadece ilk yarısından zevk aldım. ikinci yarısı çok berbat geçti. ama oyuncuları teker teker gözlemledim. ve aldığım sonuç : "Ayhan'ın bu takımda durması gereksiz!"
Lincoln'ü en son yorumlayacam.
Orkun : Pek pozisyon olmdı kalemizde. Olan pozisyonlarda fazla tehlikeli olmadı o yüzden terlemedi bile Orkun. Fakat antrenma izlediğim ve gördüğüm kadarıyla refleksleri gayet iyiydi.
Servet : Bu sene hava toplarında hiç bir sıkıntımız olmayacak. Her kornerde her serbest vuruşta Servet ceza sahası içindeydi. Ayrıca eski hantallığını atmış üzerinden. Artık süratli de... Kademeye çok iyi giriyor. Adam markajı süper. Tomas'ı kesecekmiş gibi görünüyor.
Volkan Yaman : Çok iyi bi sol bek. Bizimkiler iyi transfer yapmışlar. Onun da kademeye girişi ve markajı çok iyi. Ayrıca istedim mi çok süratlenebiliyor. Ama fazla dayanıklı değil. Biraz daha çalışması lazım. ACemi olduğunu belli oluyor yani.Ama zamanla daha iyi olur.
Linderoth : Sahada adım atmadık yer bırakmadı. Tam bir defansif orta saha oyuncusu. Ayrıca yine antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla uzaktan çok iyi vurabilen bir futbolcu. Hem isabetli hem sert vuruyor. Attığı paslarda hep isabetli. Yeride bir transfer daha kısaca.
Serkan : Sağ açıkta görev yaptı. Arada Özgürcan'a yardım için forvete kaydı. Bitiriciliği o kadar iyi değil. Fakat sürati tekniği harikulae. Bitiriciliği üstünde biraz çalışırsa geleceğin en iyi sağ açık veya forveti olur. Bi ara sağda Ribery gidiyo sandım süratinden...
Barış : Sağ ek oynadı. Pek bi varlık gösteremedi. Beğenmedim açıkçası. Kısacası bu alana bi takviye lazım.
Veeeee geleim Lincoln'e!!!!!
!!!Cassio de Souza Soares!!! LINCOLN :
Arkadaşlar! Bazı fenerli arkadaşlar bozulabilir hatta bazıları dalga mı geçiyosun diyip gülebiirler. Saygı duyarım. Fakat gördüğüm bişey varsa (taraflı yorum yapmıyorum) Lincoln'ün Alex'ten daha iyi olduğdur. Çnükü aradaki farkı hemen şöyle özetleyeceğim : Alex daha çok topun kendisine gelmesini bekleyen topa koşmayan pres yapmayan bir futbolcudur. Fakat Lincoln öyle değil. Alex'in tekniği vs. Lincoln'de var. Ayrıca topa koşuyor topu beklemiyor pres yapıyor. Karşı tarafı rahatsız ediyor. O yüzden bence Lincoln daha iyi! Ama tabii sizin fikirlerinizi bilemem.
Ayrıca Lincol hakkında şunu da söylemek istiyorum. Lincoln'ün penaltı kaçırmasının nedeni baskı altıda olmasıdır. Çünkü penaltı olduğunda topu Özgürcan aldı o atacaktır. Fakat taraftar Lincoooolln Lincooolln diye bağırmaa başladı ve Lincoln'e attırdılar. O da baskı altında kaldı tabi. O yüzden kaçırdı penaltıyı.
Takımın eksikleri :
Eksikler var mı? Tabii ki de var. Öncelik ayhan'ın gönderilesidir bence. Orhan ve Cihan'ın yanına Ayhan da eklenmelidir. Bu kadar kötü bi futbol oynanmaz yaaa...
Ayrıca takıma iyi bir sağ bek ve iyi bir santrafor lazım. Ümit KAran'ın yanına hava toplarında iyi yırtıcı bitiriciliği yüksek. Top gldim mi vurdum mu oturtacak bir santrafor lazım. Bunları hallettik mi yeni sezona bomba gibi girebiliriz. Aslında kale de pek güven vermiyor ama... Defans sağlam
İşte maçtaki incelemem bu şekilde. Umarım biraz da olsa yorumlarım yüreğinize su serpmiştir...
Saygılar...
bu takıma yırtıcı bir forvet ve alınırsa iyi bir sağ bek gelince müthiş bi takım olacağız